Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
hostesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a hostesa »

hja zanimiva tema.....dots punc dobi obideji NAJPREJ SEKS..obcutek da gre sam za seks...avanture..hodta pa ne..torej ce hoce resno bo lahk popihala hitr...pa bos vedo zakaj

najprej veza in pol seks?..no vsaj velik pogovore o fantazijah zeljah itd...da vidta kolk isto si kaj zelita itd....

predlagam tkole..ce s ez zensko fajn stekas in bi hodu z njo...lahk prej seks....ampak kr kmal pokaz da si resen in da bo kaj vec...naj to cuti!!
pa bo vse ok!!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

:gruebel:
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

pa sej je vseen kuko se začne važn je d se štekata pol tko k je treba :wink:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

ja to je tut res sam oboje ma svoj čar :wink:
Uporabniški avatar
Amadeus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amadeus »

Ne vem no, če bi biu jest ženska bi ga definitivno hotu "sprobat" najprej :cool:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

ne more ti bit prvi seks, seks preden osebo sploh vsaj malo spoznaš, merilo za (uspešno) zvezo! prvič z nekom je itak loterija, ne morš vedet, kaj komu paše, le redko je že tist prvi seks totalno ujemanje. in zdej bi ti zarad tega spustu priložnost? se da marsikej s časom pridobit. dobr, jasno da ti lahko ne uspe, tut to se zgodi (se je teb), ampak jebiga, tako je življenje. in to je bol izjema kot pa pravilo.

v končni fazi začni zvezo bilokako, sam pazi, kaj ti je kriterij. osebno sm dala čez oba primera. pa se je v primeru "seks najprej" izkazal, da sm grdo rečen dobila, kar sm hotla(seks je bil dober), on mi osebnostno ni bil ravno moj tip človeka, in zadeva je zlo hmal razpadla. v obratnem primeru pa so zadeve trajale dlje, ena še vedno.

sicer pa seks itak lahko dobiš kadarkol, lahko le one night al pa si omislš fukfrendico, niti nima veze (kera besedna igra, ej :D ).
...just breathe...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

to je čist drug filing ...
razlika je sex z ljubezni pa sex iz poželenja oz potrebe ...
moški, ki jih mam(o) za eno noč so bol plod naše trenutne potrebe po sexu in ne potrebe po resni zvezi ...
z unim k maš pa resne namene, unga pa spoznaš pa je čist drug filing ... to ne morš primerjat ...
res so svetle izjeme (nš sončk :D ) ... jst sm mojga spoznala in mi je ful sedu, pol je pa še vse ostalo štimal in se mava supr ... povsod ;)
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tilka »

jah najbrž je res vseen kako pa kaj pa kva je prej pa kaj pol...
važn da se stvari odvijajo po skupnih željah, če ne itak ni vse skp nč
in ti ne pomaga ne prva in ne druga varianta...
čeprav mislim da si z zadržki hitrega skoka v posteljo lahko postaviš
trdnejše temelje za pristnost
here comes the rain again...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Dobro vprašanje...
Absolutno se strinjam, da če pri seksu škriplje, je za vezo zeloo slabo, lahko celo usodno.
Doživela sem oboje, v prvi vezi seks šele po treh mesecih (ma to je bilo pred 9 leti), druga se je pa v bistvu že začela z močno privlačnostjo in seksom, ki je bil fenomenalen in je še vedno.
Najboljš pri tem pa je, da se tud v vsem drugem ful dobr ujameva, totalno se štekava.
tako da se mi ne zdi nič slabega v tem, če se veza začne s seksom. :oops:
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 03. Dec. 2005 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

midva sva vezo začela z sexom. pač, prvo noč ko sva se spoznala :D . itak takrat nobeden od naju ni razmišljal kok bo naprej, kaj šele o vezi. no pa sva vseeno sfurala 7 let, živiva skupaj in imava hči. mislim da čas, kdaj prvič sexata nima bistvega vpliva. če sta za skup, bosta ostala, pa ni važno kdaj bosta prvič sexala.
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Definitivno najprej sex, sej tipa itak najprej spoznavaš, drugače te tak ne more privlačit...
Da pa ga bom spoznavala, se odločila da bova uradno skupaj, ko bova sexala pa ne bo nič velal...hvala lepa za tako vezo.
Ujet se morava takoj, takrat vem da sva za skupaj, ne pa da se bom morala nekaj trudit in ga učit kako naj me zadovolji, potemtakem že ne paševa skupaj...
Jaz verjamem v to, da sta si dva usojena, torej da je tvoja sorodna duša, se pravi je isti kot jaz in se takoj zaštekava, na vseh področjih.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

midva sva tud začela zvezo s sexom. Ampak če ne bi bilo tiste telesne privlačnosti in nasploh všečnosti do tega ne bi prišlo. bi verjetno trajalo dlje, da se spoznava,......
Načeloma sem pa najprej za ljubezen in potem sex.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

Seks je tudi pomemben del zveze moškega in ženske, zato.... zakaj pa ne?
To spada zraven. Sicer pa če je zadeva resna, slej ko prej pride tudi do seksa.

Z mojim sva se v posteljo potopila dokaj hitro.....čez čas poročila..... in sva srečna.
:flower:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Njprej DOLGA veza, pol pa postelja.
Ne pa najprej seks v vinjenem stanju ali pod tabletkami, pol pa objokovanje.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Odgovori