vsak normaln mislim ...da ve da je to VARANJE....SE HUJSE CE Z MOSKIM..FUUUJ!
tisti ki smo lepo vzgojeni nam to niti na pamet ne pride...apak jaz ne bi mogla bit vec z njim.....
pjotra napisal/-a:Meni bi se partner še bolj zagnusil, če bi me prevaral z istospolnim partnerjem. Da bi ga moj lubi enmu drugmu v rito namočil, pol bi pa hotel z mano. Fuj.
se strinjam!!!!bljaki
in ni mi jesno da nekateri tega ne razumejo kot varanje
Kaj pa ima homoseksualnost veze z "nevzgojo".ali "vzgojo"
Kaj misliš da so oni pa nevzgojeni????
Da prevaraš nima nobene veze z vzgojo......tut najbolje vzgojeni varajo, pa tudi nevgojeni so zvesti....tako pač je
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
No ja, kakor se vzame. Nekateri moški svojim puncam govorijo, da sanjajo o tem da bi bile z drugo žensko, seveda da bi se tudi on lahko potem vključil. Tako da varanje - odvisno. Vse je stvar dogovora v paru. Živijo tudi pari, ki so skupaj že par let pa imajo odprto vezo in se po mili volji lahko srečujejo z drugimi partnerji.
Kot pravim vsak po svoje.
Ko je tvoj lok zlomljen in si porabil zadnjo puščico, ustreli - ustreli z vsem srcem!
Nutella sej mogoče bi pa una 2 tipa še tebe z raven uzela če bi bla zloo pridna d se nebi tko zlo zapostavljene počutila Pol zih nebi blo več tok blak a ne