nedolžnost?
Re: nedolžnost?
tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
2.marca pri 15 letih

ne, ne bi spremenila..ne bi počakala

ja, še vedno sva skupaj

mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
lp, sem nova tukaj, forum redno prebiram, ampak šele zdaj sem se odločila da kaj napišem. Večini če ne skoraj vsem ni žal za svojo nedolžnost; jaz sem jo zgubila pri 16 in še današnji dan obžalujem, ta fant s keterim sem bila,je bil kar precej starejši od mene in vedel je da sem devica z mano pa je bil samo zato da bi mu dala, ko je dobil pa ne duha ne sluha več o njem. seveda mi je prej obljublja vse mogpče pa govoril da me ma rad pa bla bla bla....
no rada bi povedala to da bi danes pri 20 raje bila nedolžna kot pa sem to storila pri 16 tako nepremišljeno.
pozdrav vsem
no rada bi povedala to da bi danes pri 20 raje bila nedolžna kot pa sem to storila pri 16 tako nepremišljeno.
pozdrav vsem
Re: nedolžnost?
tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
pri 19
zej k razmišlam, bi 100X raje počakala. najina zveza je bla od vsega začetka bolj kot ne bl za en shit, on je ene 3 mesce prej skoz neki namigvou, pa me skor silu u to, in na konc sm koza popustila! dva tedna kasnej sva šla pa narazen!
Peek-a-boo!
-
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere...
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
vse se vrti okrog nedolžnosti;))
men ni nč žal da sm je zgubila že pr mladih letih.sicer me je tip potem ko je dobil svoje pustil,ampak ena izkušnja več,tko da me ni blo nč strah ko sva bla z drugim tipom skupaj.
prej sm se pa vedno sekirala zaradi tega.
minili so tisti časi ko so tipi gledli če je ženska še nedolžna.
prepusti se in uživajjavascriptemoticon(':razz:')
Razz
men ni nč žal da sm je zgubila že pr mladih letih.sicer me je tip potem ko je dobil svoje pustil,ampak ena izkušnja več,tko da me ni blo nč strah ko sva bla z drugim tipom skupaj.
prej sm se pa vedno sekirala zaradi tega.

minili so tisti časi ko so tipi gledli če je ženska še nedolžna.
prepusti se in uživajjavascriptemoticon(':razz:')
Razz