Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
V soboto sem samo palacinke z domaco marelicno marmelado zraven zelenjavne juhe od prejsnjega dne.
Danes mesano solato iz rukole, fizola, rdece cebule, cesnjevih paradiznikov, kumare, tune, preliv iz olivnega olja, limoninega soka.
Danes mesano solato iz rukole, fizola, rdece cebule, cesnjevih paradiznikov, kumare, tune, preliv iz olivnega olja, limoninega soka.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Korenckovo kremno zmiksano juho iz rdece cebule, krompirja, gomoljne zelene, korenja, sladke in kisle smetane.
Korenckova juha od vceraj …. Spremeba plana, ne bo kuhanja danes, kar je bilo od vceraj.
piščančji file v ponvi, riž s pestom iz artičok in pistacije, skutino pecivo z robidami.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Dane simam se vedno kremno korenckovo juho, zraven bom spekla losose na maslu in z limono in limonino lupinico in nekaj od solate kar imamo doma - paradiznik, kumara..
Pohane goveje zrezke, oblozene s popeceno mesanico cebule in sampinjonov in stopljeno mozzarelo, paradiznikova solata
Moj naredil kot eno juho v stilu murkinega zosa se z eno bucko in papriko.( kar je bilo za porabit)
Jaz sem delala solato iz rukule, paradiznika, kumare, mladih cebulic, kvinoje, piscanca.
Jaz sem delala solato iz rukule, paradiznika, kumare, mladih cebulic, kvinoje, piscanca.
Paradižnikovo omako s sušenimi paradižniki in pestom iz oliv. Klasika, ki jo obožujemo… pa še vedno sem malo na dopustniškem jedilniku
Danes je bila rižota in solata z bučnim oljem
Piščančji paprikaš s širokimi rezanci in solata
Danes bom skuhala golaž za 2 dni. Pa zraven njoki in zelena solata
Imam juho od vceraj, kar je moj na morju skuhal - iz murk in krompirja.
In jaz sem dsnes delala pasto polžke z paradiznikovo omako( noter se cebula in cesen), z vmesanimi v pecici popecenimi koscki jajcevca postrezeni s feto na vrhu..
In jaz sem dsnes delala pasto polžke z paradiznikovo omako( noter se cebula in cesen), z vmesanimi v pecici popecenimi koscki jajcevca postrezeni s feto na vrhu..
Zelenjavna juha in palačinke z marmelado bodo
V nedeljo tudi jaz spinacno zmiksano juho in palacinke z domaci marelicno marmelado
Danes nic, smo na obisku pri moji mami do jutri
Danes nic, smo na obisku pri moji mami do jutri
Smo prisli s primorske v casu kosila, ker je moj mogel naprej v sluzbo, tako da sem na hitro polnozrnate peresnike s tuno, koruzo, kislimi kumaricami, kislo smetano, petersiljem, limeto.
Tamali mi je cel svoj kroznik na tla vrgel.
Tamali mi je cel svoj kroznik na tla vrgel.