- sem danes ze bila na eno in pol urnem sprehodu z vozickom, na sredi poti kupila se krpice za umivanje za dojencka in tamalega sem peljala v vrtec skupaj z dojenckom in nastimala oba zjutraj
- grem verjetno kaj na primorsko danes ali nedeljo, da bom tam malo v druzbi, ker bo moj zdaj do ponedeljka dva dneva po 24 ur delal..
- sem vec stvari urejala ta teden, v pon sem sla z dojenckom fotografijo delat za osebni dokukent in potem bila na dveh upravnih enotah z njim, na prvem je bilo prevec guzve, sla na drugi najblizjo upravno, sem prav z vec ljudmi se poovarjala v tem dnevu, nakljucnimi, dosti ljudi sprasuje koliko je dojencek star, z eno zensko srednjih let sva nekaj casa skupaj iskale avtomat za parkiranje, sem ji vmes povedala, da imam se enega sina skoraj 3 leta starega in mi je rekla nazaj ‘ vidva sta pa zgodaj zacela’
- v tor sem pa imela v enem dnevu pregled po porodu in uz kolkov za dojencka in zdaj do konca tedna sem se rojstni list poslala v sluzbo
- zdaj nam pridejo pa se najemnino pobirat danes, nisem utegnila posode pomit od vceraj, zaspala skupaj z otrokoma ob 21:30, pa kopalnico bi mogla se malo pocistit, upam da popoldan pridejo
- nas starejsi ful malo spi, takoj po rojstvu novega clana je hodil spat ob 23 ali se dlje, nato okoli 22:30, nato 22, zdaj mi je uspelo, da zadnji cas 21:30oz takrat okoli zaspi, luc ugasnemo najkasneje do 21:15. Ampak spi ful malo tako 21:30 - 5:45 ze vec dni do zdaj, pa cez noc se 2x zbudi in govori da bi se dojil, s svojo besedo za to in mi morem rect da ne, da bo zjutraj.
- gremo zdaj ta torek na morje, smo bili doma celo poletje
- zelo hitro je slo mimo poletje letos
- sem ravno dobila palet od zare ker narocila maloma dvema obleke in odprem, ko bo mali bolj trdno zaspal nazaj..