Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- po dolgem casu se mi zdi da spet jem zajtrk za mizo, tudi tokrat seveda z dojenckom v narocju
- sem danes ze bila na eno in pol urnem sprehodu z vozickom, na sredi poti kupila se krpice za umivanje za dojencka in tamalega sem peljala v vrtec skupaj z dojenckom in nastimala oba zjutraj
- grem verjetno kaj na primorsko danes ali nedeljo, da bom tam malo v druzbi, ker bo moj zdaj do ponedeljka dva dneva po 24 ur delal..
- sem vec stvari urejala ta teden, v pon sem sla z dojenckom fotografijo delat za osebni dokukent in potem bila na dveh upravnih enotah z njim, na prvem je bilo prevec guzve, sla na drugi najblizjo upravno, sem prav z vec ljudmi se poovarjala v tem dnevu, nakljucnimi, dosti ljudi sprasuje koliko je dojencek star, z eno zensko srednjih let sva nekaj casa skupaj iskale avtomat za parkiranje, sem ji vmes povedala, da imam se enega sina skoraj 3 leta starega in mi je rekla nazaj ‘ vidva sta pa zgodaj zacela’ :D
- v tor sem pa imela v enem dnevu pregled po porodu in uz kolkov za dojencka in zdaj do konca tedna sem se rojstni list poslala v sluzbo
- zdaj nam pridejo pa se najemnino pobirat danes, nisem utegnila posode pomit od vceraj, zaspala skupaj z otrokoma ob 21:30, pa kopalnico bi mogla se malo pocistit, upam da popoldan pridejo

- nas starejsi ful malo spi, takoj po rojstvu novega clana je hodil spat ob 23 ali se dlje, nato okoli 22:30, nato 22, zdaj mi je uspelo, da zadnji cas 21:30oz takrat okoli zaspi, luc ugasnemo najkasneje do 21:15. Ampak spi ful malo tako 21:30 - 5:45 ze vec dni do zdaj, pa cez noc se 2x zbudi in govori da bi se dojil, s svojo besedo za to in mi morem rect da ne, da bo zjutraj.
- gremo zdaj ta torek na morje, smo bili doma celo poletje
- zelo hitro je slo mimo poletje letos
- sem ravno dobila palet od zare ker narocila maloma dvema obleke in odprem, ko bo mali bolj trdno zaspal nazaj..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori