kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
Vrane. Iz mojega vrta so potrgale jagode in jih nastavile moji mami na vrt.
The world is as you are.
in zdej res ni več izbire, to moram uredit danes drugače bodo zgoreli v tem vremenu in niti mojega ni doma da bi mi pomagal
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
^^^ sem to počela čez vikend in bila včeraj ene 3 ure za likalno desko 
- vlecenie za drugo bradavico in meckanje, ko se doji na eni
- mojemu so prav vse 92 od lanskega poletja in danes je imel en enodelne hlace z naramnicami 86, je pomoje samo 1 kilo dobil od lanskega poletja.
- najbolj sem vesela, da mi ni treba sandal kupovat, ker hodimo vedno v lj pomerjat te bosonoge, od lani so mu tikki 23 se vedno prav, ceprav te zaprte cevlje razen deznih skornjev ( ki so tud za eno st manjsi) ima 24.
- mojemu so prav vse 92 od lanskega poletja in danes je imel en enodelne hlace z naramnicami 86, je pomoje samo 1 kilo dobil od lanskega poletja.
- najbolj sem vesela, da mi ni treba sandal kupovat, ker hodimo vedno v lj pomerjat te bosonoge, od lani so mu tikki 23 se vedno prav, ceprav te zaprte cevlje razen deznih skornjev ( ki so tud za eno st manjsi) ima 24.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Da tamala že nekaj dni ne zaspi pred 23.00
2 uri se trudi, matra… ne razumem, res!
2 uri se trudi, matra… ne razumem, res!
(Ponedeljkov) glavobol
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Nonšalanten odnos do dela. Vedno iste osebe s pomanjkanjem ur konec meseca, samoumevno jim je, da se vse reši. Ko se gre za plače so prvi, ko jih rabiš jih ni, ni časa za delo 
Njegov odnos
Me prav zanima njegov izgovor tokrat
Me prav zanima njegov izgovor tokrat
Sestanek danes. Prav nič se ga ne veselim. + telefonski pogovor, ki sem ga imela. Kar zmračilo se mi je pred očmi. Sem prav slutila…

Mislim, da me je radar ujel
večinoma tam pazim, ker je prav hinavska omejitev, 200m stran od hiš še vedno omejitev za polnjenje blagajne, iz nasprotne strani je pa ni.
No, danes nisem bila pozorna, če me je slikal ne bo ok, ker je bilo res prehitro pa še s svojim avtom sem bila
Prav vidla sem parkiran avto in radar noter 
Prepovedala bi jih postavljati na mesta kjer ne služijo ničemur drugemu kot polnjenju blagajne in dvigu ega redarjem, ki tako niso za kaj drugega.
No, danes nisem bila pozorna, če me je slikal ne bo ok, ker je bilo res prehitro pa še s svojim avtom sem bila
Prepovedala bi jih postavljati na mesta kjer ne služijo ničemur drugemu kot polnjenju blagajne in dvigu ega redarjem, ki tako niso za kaj drugega.