Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Fajitas.
- - - - -
Ponavljam
- - - - -
Ponavljam
uf ne vem. bom pa delala 'grazing table' v kratkem ko se dobimo klapca kolegic.
tbh še vedno ne vem razlike med narezki, chacuterie boardom in grazing tablom, ampak trenutno je najbolj popularen zadnji izraz, tako da ga bomo pač uporabili še za mojo mortadelo
kaj počneš danes?
tbh še vedno ne vem razlike med narezki, chacuterie boardom in grazing tablom, ampak trenutno je najbolj popularen zadnji izraz, tako da ga bomo pač uporabili še za mojo mortadelo
kaj počneš danes?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Delam za laptopom v dnevni sobi, okoli mene sta dve knjigi, fejk lidlov redbul, listki / to-do beležka. Zdaj grem malo ven na sonce. Potem spet delo, planiranje manjšega srečanja za vikend (mogoče še jaz pripravim grazing table
), planirat moram eno pot.. zvečer pride moj, da si pogledava sončni mrk. Zvečer imava plan iti do parka gledati tudi meteor shower
upam, da jasno nebo zdrži do takrat
ponavljam
ponavljam
Pregledala nekaj službenih mailov, se namakala v bazenu s tamalimi, skuhala kosilo. Iščem ideje za kakšen vikend izlet, kaj novega in da ni pretirane gneče. Zvečer greva s starejšim sinom v kino gledati Poletje v školjki. Ko se stemni pa upam, da uspe kaj v nebo pogledati
Ponavljam
Ponavljam
Uživam v morskih radostih; plavanju, poležavanju, lovljenju rib, vmes spijem še kakšno pivo in na koncu pojem sladoled
- - - - - -
Ponavljam
- - - - - -
Ponavljam
Na splosno dojim 2 in previjam cel dan tudi 2( samo starejsega danes celo nisem samo jaz), smo sli vsi 4je na kosilo na primorsko do moje mame, potem tam malo pocivanja, jaz sem bila s starejsim malo okrog hise, po vrtovih, ga ucila katera zelenjava je kaj in kaj nam raste na vrtu, mu nastimala neko posodo z vodo, kjer se je igral z nekimi loncki z luknjicami v senci na dvoriscu( seveda zelo kratek cas) polovila kokosi in jih zaprla v njihov prostor popoldan (lisica jih pogosto krade) in potem proti veceru sem sla s frendicama in svojim dojenckom v all you can eat japonsko restavracijo na sušije.
Domov prisla ob 21:45, tamali se buden, ampak zdqj baje da celo spi trenutno in celo ne v moji postelji. Tamali dojencek je zlati nezahteven v restavraciji zaspal po moje okoli 8e in sel v nocno spanje in se vedno spi od takrat.( pri prvem sem se mogla vsaki dan ubivat 4 ure in 4 ure brez prestanka dojit, da je koncno zaspal ob 22 in inela vec neuspelih poskusov odlaganja ko ni zelel zaspat vsaki dan).
Ponavljam + imas kaj kot inspiracijo ali pomoc pri vzgoji, kaksen tip vzgoje/ ideologije/ knjigo/ influencer, nasvete sorodnikov/ starejsih, prijateljic? Ali alternativno vprasnje Kdaj si na zadnje seksal/a?
Domov prisla ob 21:45, tamali se buden, ampak zdqj baje da celo spi trenutno in celo ne v moji postelji. Tamali dojencek je zlati nezahteven v restavraciji zaspal po moje okoli 8e in sel v nocno spanje in se vedno spi od takrat.( pri prvem sem se mogla vsaki dan ubivat 4 ure in 4 ure brez prestanka dojit, da je koncno zaspal ob 22 in inela vec neuspelih poskusov odlaganja ko ni zelel zaspat vsaki dan).
Ponavljam + imas kaj kot inspiracijo ali pomoc pri vzgoji, kaksen tip vzgoje/ ideologije/ knjigo/ influencer, nasvete sorodnikov/ starejsih, prijateljic? Ali alternativno vprasnje Kdaj si na zadnje seksal/a?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Nič takega. Pred rojstvi sem eno knjigo prebrala, zdaj pa nič takega. Go with the flow, otrok ti itak pokaže/pove…
Nasveti starejših pa itak pridejo, tudi ko za njih ne prosiš
Včeraj.
- - - - - -
Ponavljam
Nasveti starejših pa itak pridejo, tudi ko za njih ne prosiš
Včeraj.
- - - - - -
Ponavljam
V torek sem nazadnje seksal. Pa danes bom verjetno
Ponavljam.
Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Katero knjigo si prebrala?
Jaz nimam nobenih nasvetov starejsih, ker sem itak skos bolj sama z otrokom, nimam niti blizu ostalih.
Ena soseda je rekla, da ce bi ona pazila ja da bi mu dala kaj za barvat in saj bi sedel in risal barval, ne.. toliko da se ji nisem v obraz smejala nazaj, kako je clueless.
Moja mama je pa imela samo mene in sem bila res bolj poseben, miren, cisto nezahteven otrok, vsaj v starosti majhnega otroka, pred najstnistvom. Nima izkusenj s takimi kot je moj, je ne uboga nic.
Sem ugotovila pri starejsem, ki je bolj zahteven, da ni dovolj, da ti otrok pokaze, pa sem si mislila, da je tako, ko je bil mlajsi.
Se mi zdi, da za mojega starejsega prav pridejo tej montesori nasveti iz kratkih videov.
Ne spomnim se kdaj sem seksala ali koliko je bilo nazaj, mislim, da sem enkrat se bolj proti konci nosecnosti, nisem sigurna ali je bilo okoli 30. Ali 35. Tedna, prav zadnji mesec nisem. Se pravi vsaj ene 3 mesece nisem. Ze ko smo najmlajsega naredili je bilo bolj 1x na mesec, dobro, da sva ocitno toliko plodna, zdrava, kompatibilna biolosko, kljub temu d aje moj cez 40, da je nastal zdrav otrok res samo od par seksov.
Ponavljam
Jaz nimam nobenih nasvetov starejsih, ker sem itak skos bolj sama z otrokom, nimam niti blizu ostalih.
Ena soseda je rekla, da ce bi ona pazila ja da bi mu dala kaj za barvat in saj bi sedel in risal barval, ne.. toliko da se ji nisem v obraz smejala nazaj, kako je clueless.
Moja mama je pa imela samo mene in sem bila res bolj poseben, miren, cisto nezahteven otrok, vsaj v starosti majhnega otroka, pred najstnistvom. Nima izkusenj s takimi kot je moj, je ne uboga nic.
Sem ugotovila pri starejsem, ki je bolj zahteven, da ni dovolj, da ti otrok pokaze, pa sem si mislila, da je tako, ko je bil mlajsi.
Se mi zdi, da za mojega starejsega prav pridejo tej montesori nasveti iz kratkih videov.
Ne spomnim se kdaj sem seksala ali koliko je bilo nazaj, mislim, da sem enkrat se bolj proti konci nosecnosti, nisem sigurna ali je bilo okoli 30. Ali 35. Tedna, prav zadnji mesec nisem. Se pravi vsaj ene 3 mesece nisem. Ze ko smo najmlajsega naredili je bilo bolj 1x na mesec, dobro, da sva ocitno toliko plodna, zdrava, kompatibilna biolosko, kljub temu d aje moj cez 40, da je nastal zdrav otrok res samo od par seksov.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?