Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- sem imela vceraj malo preplaha za dojencka, ker je bil sam v gnezdu na moji enojni postli ob zidu, je bil starejsi z njim sam v zgornjem nadstropju in ga slisim jokat, pridem gor in je gnezdo natleh skupaj z dojenckom in on neki na trebuh obrnjen s cudno pozicijo glave…
- smo na koncu spali, tastarejsi z mano, v moji enojni postelji, mlajsi v gnezdu v prenosni posteljici 120x60, hitro zaspal ponoci se dobro, ker doma ce ne more takoj zaspat ali se veliko zbuja spi naprej z mano v zakonski..
- sem se prvic po porodu zvagala, 16. dan po porodu in imam se ravno par 100g cez 70 kg, zgubila do zdaj 9,5 kg, imam se 11,5 kg viska od zacetka nosecnosti.
- pri prvem otroku sem se pa v prvo zvagala ene 5,5/6 tednov po porodu in imela takrat 13 kg manj.
- sem pa od konca nosecnosti pridobila dosti v joske, pomoje 0,5 kg ali 1 kg v vsako, so mi pa se vedno prav modrci za dojenje st D, zdaj mam najbrz lih polno D
- sem dobila od svoje sosede in botre ful luskano to torto iz plenic in par dodatkov zraven, prvic do zdaj imam to koravdo za dudico, pri prvem sem se sicer tudi zelo izogibala dud in nisem imela nobenih dodatkov z adude
- in se teto smo imeli vceraj poleg botre na obisku
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

v-e-s-n-a napisal/-a: 10. Jul. 2026 20:48 Priznam da:
- iščem kakšno zanimivo solato/ prilogo zraven mesa iz žara, po nisem še nič našla. Kakšen predlog? Da ni skos ta naša klasika (šobska solata, pečena zelenjava…)
- ^^^ bom pa definitivno pripravila kumaričino solato s česnom in kislo smetano. Vsi jo obožujejo
Tudi sama iščem ideje, imamo jutri malo večji piknik.
Šopska bo, potem ena varianta v voku hitro popečena čebula, bučke, malo paprike, na koncu soliš,popraš, olivno olje. Cel pekač prebranca, ker vem, da bo nekaj ljubiteljev tega. Pa še kaj bi? :gruebel: iščem ideje po netu pa...testeninske ne bi, krompirjeve ne bi.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a emanuela »

Pri nas gre vedno v promet tzatziki. Malo manj pa kremna koruza (koruza v kisli smetani/grški jogurt, sol). Včasih naredim še solato caprese.
The world is as you are.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a Sarissima »

čičerikina solata oz priloga - masa čičerike, fino popečeni in narezani melancani, češnjevec, svež peteršilj, feta - začinjeno na kislo (limona, česen, olje) ali brez kisa če ne mara kdo kislega (olje, tahini, česen)
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

emanuela napisal/-a: 11. Jul. 2026 10:47 Pri nas gre vedno v promet tzatziki.
To bo jutri definitivno na mizi, ja. Bom naredila nekaj s kislo smetano, ostalo z grškim jogurtom.

Hvala za ideje.
Tale čičerikina solata zveni zanimivo
Odgovori