Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Odgovor Napisal/-a hayley »

4 punce smo bile same v prazni hisi druzine od ene pri 14, na Slapu pri Vipavi. 1 dan mislim da, vecer in se en dan.

2 od njih sta prijateljici se sedaj in smo v rednem stiku.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mislim da sem bila tudi jaz 14. Smo šle k sošolki na vikend na Pohorje poleti. Od petka do nedelje.

- - - - - - -

Ponavljam
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Odgovor Napisal/-a žveplenka »

15, smo šli klapa na reggae festival...

Najljubša zvrst umetnosti?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Glasba
Ce izvajam jaz pa tudi precej likovna umetnost, tudi ples, ampak mislim, da imam na koncu vec smisla za likovno( z izjemo risanja raznih traktorjev, bagrov in helihopterjev in raznih predmetov po spominu, kar mi tamali ukaze, to ne narisem nic bolje kot otrok) oz ples rabis skos trenirat.

Kaj imas trenutno na nocni omarici?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Tukaj v apartmaju na morju: kopalke, polnilec za telefon, telefon, gumico za lase, vodo in pižamo

- - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- zelo svetlo roza/ nude barve vrtnico v vazi, ki mi jo je moj v porodnisnico prinesel na obisku
- nocna lucka , na katero je se polnilec za telefon priklopljen
- colic kapljice za dojencka
- papirnati robcki
- plasticno rozo v loncku, ki jo je tastarejsi mi prinesel, ki je prisel zraven ene revije od Pujse pepe
- flasko z vodo z napisom imena firme, kjer delam gor
- 3 knjige: Pujsa pepa: Dan na jezeru, slikanica- Velika iskalnica - Na kmetiji in ena kuharska Bez zidova, ki sem jo kupila v samostanu zraven Ramskega jezera v Bosni, ko smo sli z otrokom na nekajdnevni izlet lani spomladi( oz Hercegovini natancneje)
- neka svetilka s slikicami Tacke na patrulji
- skatljica z dudo
- od duplo kock dedi pujs, z zalivalko, vilami in dva vagona

Ponavljam
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

V spalnici res ne maram odvečnih stvari kjerkoli naloženih, na nočni omarici je samo tista ploščica brezžičnega polnilca.

Kateri "life hack" uporabljaš vsak dan?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a Sarissima »

mayaeb napisal/-a: 06. Jul. 2026 10:26 V spalnici res ne maram odvečnih stvari kjerkoli naloženih
Teach me your ways! naša spalnica je 90% časa kot smetišče....

Life hacks
- naredila sem 'forget me not' obešalnik pri vhodnih vratih na katerem je vse kar rabi zjutraj kdo vzet s sabo - torej ne ključi pa denarnica, ampak kar je ostalega kar ne nosiš vsak dan s sabo.
- otroci majo oblačila v košaricah in ne omari - ko bom mela več prostora bom sla definitivno v opcijo da niti ne zvijaš oblačil ampak jih samo po kategorijah namečeš v košare (ena za majice, ena za hlače itd). Hayley ki vse lika bo ogorčena, vem 😂
- čas za hobije je svet - z mojim mava vsak svoj čas zase, ki ga drugi podpira in ne posega v njega. tega pred otroci nisva mela, oz nisva niti rabila. tuki pa se držim mantre Instagram gurujk - you can't pour from an empty cup!
- in pa zadnji ki je moj najljubši - ko maš date night seksaj preden greš ven, ker če čakaš da boš nazaj in upaš da se ti bo še dalo - you might be disappointed 😂

ponavljam!
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz nisem imela casa niti zivet odkar sem sla s porodniske v sluzbo in je bil kaos, sem imela v sobi nepolikane stvari od lanskega poletja, celo leto( v sobi ki je nihce ne uporablja, ne nasa spalnica) in sem uspela vse urihtat, ko sem sla na tokratno porodnisko, v enem dnevu sicer oz cel dan kar je bil tamali v vrtcu poleg kuhanja. Kak mesec nazaj. Prej ni bilo priloznosti, da bi bila cel dan brez malega doma.
Tako, da nisem nic redno likala skorajda celo leto od prejsnje porodniske do zdaj nove porodniške, prve tri mesece ko je bil tamali na negi malo dlje po zacetku vrtca edino, pa noseca sem bila zelo slabega pocutja cel cas in ogromno prelezala po sluzbi ali zgolj lezala po sluzbi in nisem imela energije za delo po stanovanju.

Ce pa kaj polikam, so to obicajno ravno za otroka cunje, magar zjutri ali vecer prej, ker so mi vsec polikane. Midva imava pac oba v glavnem uniforme za sluzbo, kaksno srajco, majco zase, ma jih ne menjam tako pogosto.

- nimam nobenega zivljenjskega hacka, v prihodnje ce ne bom imel casa za nic samo mislim, da si bom res prvic v zivljenju ciscenje narocila.
- obleke imava s tamalim za naslednji dan vedno nastimane na enem delu knjizne police v dnevni( zame, ko sem hodila v sluzbo, zdaj ne)

Ponavljam
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

Sarissima napisal/-a: 06. Jul. 2026 11:06
mayaeb napisal/-a: 06. Jul. 2026 10:26 V spalnici res ne maram odvečnih stvari kjerkoli naloženih
Teach me your ways! naša spalnica je 90% časa kot smetišče....

Life hacks
- in pa zadnji ki je moj najljubši - ko maš date night seksaj preden greš ven, ker če čakaš da boš nazaj in upaš da se ti bo še dalo - you might be disappointed 😂
ponavljam!
Po celi hiši je vse, izdelki na policah,risbice... Zdaj ob koncu vrtca malo morje vsega. Ne kompliciram, v spalnici pa nimajo kaj, je dovolj drugje :) druge stvari pa...imajo svoj prostor.

Tale tvoj zadnji hack bi bil mojemu všeč :lach: meni ne, ker bi rekel, da sploh ne rabiva kam it, da gre že lahko potem po pico :lach: sem tista, ki ponavadi že v avtu napol drema na poti domov :D

Nek hack bi bil rutina. Ne predstavljam si življenja brez rutine pri tamalih. Ni tisto, do minute vse, ampak vejo kaj sledi čemu. Po večerji je kopanje, zobki in spanje recimo. Ni nepotrebnega pregovarjanja in kreganja.

Vsaka stvar se vedno vrne na svoje mesto. Reši polovico pospravljanja.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Odgovor Napisal/-a _patchouli_ »

Sarissima napisal/-a: 06. Jul. 2026 11:06 - in pa zadnji ki je moj najljubši - ko maš date night seksaj preden greš ven, ker če čakaš da boš nazaj in upaš da se ti bo še dalo - you might be disappointed 😂
🤯
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

_patchouli_ napisal/-a: 06. Jul. 2026 18:34
Sarissima napisal/-a: 06. Jul. 2026 11:06 - in pa zadnji ki je moj najljubši - ko maš date night seksaj preden greš ven, ker če čakaš da boš nazaj in upaš da se ti bo še dalo - you might be disappointed 😂

🤯

Jaz nisem velikokrat klub in seks po njem, z "bivšo" sem parkrat, a se mi ni prepustila, 1x sva bila preveč pijana in sva šele zjutraj lahko, drgač pa ni bila prepuščena (tud v klubu ne) in je raje počakala na jutro :( Lahk se sam jočem :( :lach:

Nazadnje sem se s spremljevalko, ki je nek model, prav zmenil za oboje (je kar velik spila, jaz pa tudi nekaj, vendar sem pazil, da ne bom pijan (vsaj preveč ne); pa lepo je bilo, da me je spoznala s še eno hosteso, je prišla pit k nama/njej, ko je končala :oops: :mrgreen: ;zakaj Ljubljančanke niso tolk prijazne do mene :mad: :evil: :( I am getting angry and dissapointed ). Za nagrado me je še "pogrizla" na večih mestih (to ni bila stvar dogovora in se mi ne zgodi pogosto, zato mi je všeč in lahk da se bom hotel vrnit zarad tega :oops: :roll: :roll: ). Mal za tistim sem zvedel, da igra stransko vlogo v nekem odmevnem filmu :oops: :mrgreen: No pa tud z žensko s tolk IG folloverji še nisem bil, eno Slovenko, ki ima "malo" manj od te zdaj, sem spoznal na delu v tujini, ampak sva samo imela erotični stik, mi je rekla, da se v LJ, kjer ima fanta (in družino) z mano ne bo dobivala. Bitch :mad: :evil: (Tko pač je. Za samo-tolažbo sem imel precej kil več in nekaj mišic manj... ampak me še velik dela čaka :twisted: )

Tko da lepo kar se je zgodilo, pa slabo, da je nekje v tujini bilo tako lepo, v LJ... ah te Slovenke, predvsem Ljubljančanke (res žalostno, ker "bivša" ni bila Ljubljančanka, očitno v LJ ni ženske zame, zdele imam (končno) eno Ljubljančanko, sam... zelo slabo kaže, da se bo kdaj kazala z mano kje) pa škoda besed :twisted: :roll:

Pol me je sicer doletela bad karma (spet :!: ), samo ne morem več o tem. Recimo, da ne povezujem stvari in da nima veze. (In da ne razmišljam preveč in vlečem neke zaključke.) Še vedno imam ful lepe spomine na tole "avanturo"

Torej, če smem mal "začinit".

A) Klub in seks po njem? Si velikokrat, si si to želela, ali te je bolj strah, ker ni kontrole?
Z neznancem, prijateljem ali s fantom?

Vem, da je malo spicy.

Lahk kera kaj odpiše, če pa hoče(š) bolj priden odgovor pa dajmo: B) Pijani večer in seks po njem? Želja, morda omagaš ali se raje izogneš?
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a Sarissima »

1ke ne štekam če sem poštena. Klub je mišljeno kot kaj? da greš ven plesat v klub? ali je to kak seks klub za katerega sem prestara in preporočena da bi vedela? ni kake kontrole? ugl ne štekam, sori.
s prijateljem ne bi random seksala, no way (mi spada v isto kategorijo kot s sodelavci - don't shit where you eat), z neznanci pa tudi ne (sploh pijana, na žuru). dejansko sem oz sva tako ponudbo od neznancev (na potovanju, vsi trezni) dobila samo enkrat, ma sva bila še ful preveč študenta da bi o tem razmišljala 😂 . nam je blo samo awkward.

glede dvojke pa, kot bi rekel moj profesor.na faksu: alkohol zvišuje željo in zmanjšuje sposobnost 😂

lepo da pride po leeetih še kaka bolj spicy tema na cosmo forum. drugače je sam jamr pa kaj kuhamo 😂 .

ponavljam in/ali: se ti zdi da imaš oz si imel/a recimo na faksu veliko pozornosti nasprotnega spola?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

Enka) Ne, včasih si želim mal "rajca" ali vsaj pozornosti v navadnih disko klubih, pač bolj VIP prostori/mize, stvari se vrtijo okrog drage pijače npr. In lepih deklet zraven (ampak niso od kluba, pridejo pač kot obiskovalke tja). Skratka, običajna scena. (Ker težko družbo dobim za tja, mal sm tud že star, pač včasih grem s spremljevalko :oops: :roll: ...al pa s šugar bejbi parkrat, dokler sem jo imel)
Če se nočeš preseravat, ker takih glih ni velik (vsaj na tem forumu to ni prioriteta), lahk kot enko šteješ klasičen disko klub... saj za predigro je dober, za leta pa mogoče smo že malo stari, razen na žuru 30+

Bil sem na faksu, kjer je 1x nekdo komentiral, da še tiste ženske, ki so, zgledajo kot moški. Na drugem faksu je bila situacija obratna, samo na faksu nisem dobil pozornosti. Pol sem nekaj žensk spoznal na forumih (in pol smo se dejansko družili), ampak sem z vsemi bil v friend zone. Nevem zdaj če je friend zone pozornost, bolje je kot nič, bil sem zadržan in nisem čutil tolk spolne energije, tak da mi je tud taka pozornost pasala. Sem si pa želel punce :oops: :)

Ponavljam (oboje).
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Klub je mislil, kot kak cirkus, kamor on hodi plesat in podobni klubi, ki zdaj niti ne vem, kateri vsi obstajajo..

Z neznancem sem provala po klubu( lih na faksu oz zacetek faksa, pozneje ne vec in na zadnje sem bila v enem manjsem klubu v domacem mestu pri 26, en italjan, menda, da iz kalabrije, me je prepriceval, ce bi oz veckrat predlagal, pa potem nisem, na enem od mojih zadnjih obiskov ‘kluba’)s fanti nisem niti hodila v klube, da bi potem po oz noben niti ni imel takega okusa glasbe/ dogodkov po vecini…

Mislim, da jaz bi imela za kak drugo vpr odgovarjat, jaz bi sploh do zmenka rada prisla, pa ne hodiva, ne da bi razpravljala o tem, koliko alkohola mi je idealno popiti na zmenku.
Pijana ne bi bila, 1 ali dve pijaci na kaksnem zmenku.

Drugace pa ne razmisljam, kaj dosti o seksu, nimam niti prav casa za te stvari.

Hm, ne, ne zdi se mi, da bi imela zelo nadpovprecno pozornost, ampak veliko vec kot v srednji pa definitivno, po drugi strani pa, ko si toliko mlada zenska in ce nisi nekaj grozno overweight ali nimas necesa kar vizualno ful odbija ali ven skace, sigurno se bo kar nekaj tipov dobilo, ki jim bos vsec, pa magar samo bolj za seks…

Ponavljam
Odgovori