Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Ne.
- - - - - - -
Ponavljam
- - - - - - -
Ponavljam
Ne
Ponavljam+ kako izgledajo tvoji lasje?( barva dolzina..)
Ponavljam+ kako izgledajo tvoji lasje?( barva dolzina..)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Naravno kodrasti, dolgi čez ramena. Rjavi.
- - - - - -
Ponavljam o laseh
- - - - - -
Ponavljam o laseh
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Trenutno imam 'whispy bangs' oz. že bolj 'curtain bangs' (naslednji teden jih grem spet malo skrajšat). Sem zadovojna. Sicer jih moraš oblikovati praktično vsak dan ampak ko se naučiš teh trikov z okroglo krtačo, res lepo izpade
. Zadaj nekje do sredine hrbta, naravna barva.
Če bi 15-letni/a ti srečal/a tebe danes: kaj bi ga/jo najbolj presenetilo o tebi?
Če bi 15-letni/a ti srečal/a tebe danes: kaj bi ga/jo najbolj presenetilo o tebi?
Trenutno se mi zdi, da je zivljenje zahtevno- otrok, sluzba.
Pri tistih letih sem po zdajsnjem obcutku bolj imela navado, kot da je vse v izi in zabava v zivljenju, ali pa bila tudi razvajena in so me do tiste starosti starsi zelo razvadili, je bilo vsaj doma vse lepo in enostavno, v šoli mi je vse teklo, kot po maslu, napram zdaj… tudi starsi se zdravi, fit, mlajsi, zivi.
Bolj sem imela idealisticno predstavo in idejo, da se lahko doseze ‘ nevem kaj vse zelo obcudovsnja vrednega bolj sam od sebe/ z lahkoto ali da stvari kar same grejo, da meni bo vse se uresnicilo, tako kot si bom zamislila in nacrtovala…’
Ali pa ze to, kako sem stara. Ne vem, tocno kaj.. ali, da sem v vezi in sem imela tudi kar nekaj fantov do te starosti.. ker prav pri 15 sem imela 0 izkusenj na tem podrocju…ali ravno zacela nekaj imet, ko sem bila ze preko 15 in pol.
Tudi, kako je tezje, vsaj zame, imet prijstelje, spoznavat in imet cas s prijatelji pri tej starosti zdaj.
Ponavljam+ katere parfume imas trenutno ‘ na policki’( ni nujno, da jih uporabljas..)?
Pri tistih letih sem po zdajsnjem obcutku bolj imela navado, kot da je vse v izi in zabava v zivljenju, ali pa bila tudi razvajena in so me do tiste starosti starsi zelo razvadili, je bilo vsaj doma vse lepo in enostavno, v šoli mi je vse teklo, kot po maslu, napram zdaj… tudi starsi se zdravi, fit, mlajsi, zivi.
Bolj sem imela idealisticno predstavo in idejo, da se lahko doseze ‘ nevem kaj vse zelo obcudovsnja vrednega bolj sam od sebe/ z lahkoto ali da stvari kar same grejo, da meni bo vse se uresnicilo, tako kot si bom zamislila in nacrtovala…’
Ali pa ze to, kako sem stara. Ne vem, tocno kaj.. ali, da sem v vezi in sem imela tudi kar nekaj fantov do te starosti.. ker prav pri 15 sem imela 0 izkusenj na tem podrocju…ali ravno zacela nekaj imet, ko sem bila ze preko 15 in pol.
Tudi, kako je tezje, vsaj zame, imet prijstelje, spoznavat in imet cas s prijatelji pri tej starosti zdaj.
Ponavljam+ katere parfume imas trenutno ‘ na policki’( ni nujno, da jih uporabljas..)?
Najbolj bi me presenetilo, da hodim v fitnes in plešem - in oboje z veseljem
Ponavljam (lahk tud o parfumih dodaš, moji so skor isto kot pred letom dni, 2 nova sem edino dobil za darilo)
Ponavljam (lahk tud o parfumih dodaš, moji so skor isto kot pred letom dni, 2 nova sem edino dobil za darilo)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
(Jaz si tu doma npr vsak letni cas nove nastimam na policko(3-4). Nocem imeti zaguzvano v omarici v kopalnici, ampak bolj minimalisticno, tako da jih imam vecino parfumov v hisi pri mami.
Pa se nimam priloznosti dosti jih rabit, za sluzbo jih ne, zvecer izredno redko ali nikoli nikamor ne hodim… Noseci mi jih ne pase nosit.)
Trenutno imam samo Parfums de Marly- Delina in 2 vzorcka - Kilian- Angels share in Kilian - Woman in gold.
Pa 2 mleki za telo, ki sem ju za v sluzbi uporabljala namesto parfumov - L’occitane - Rose in L’occitane vonj sivke in mošusa( lavande blanche).
Ponavljam
Pa se nimam priloznosti dosti jih rabit, za sluzbo jih ne, zvecer izredno redko ali nikoli nikamor ne hodim… Noseci mi jih ne pase nosit.)
Trenutno imam samo Parfums de Marly- Delina in 2 vzorcka - Kilian- Angels share in Kilian - Woman in gold.
Pa 2 mleki za telo, ki sem ju za v sluzbi uporabljala namesto parfumov - L’occitane - Rose in L’occitane vonj sivke in mošusa( lavande blanche).
Ponavljam
Mogoče to, da živim čisto drugače, kot sem v tistih letih govorila da bom. Ne vem pravzaprav…
Parfum imam en že 10 let. Diorjev. Redko uporabljam.
- - - - - - -
Si si kot otrok delila sobo s sorojencem ali si imela svojo sobo?
Parfum imam en že 10 let. Diorjev. Redko uporabljam.
- - - - - - -
Si si kot otrok delila sobo s sorojencem ali si imela svojo sobo?
kot otrok sem delila z bratom, svojo sem dobila šele v najstništvu, ampak sem jo zelo malo uporabljala. še največ sem jo uporabljala zdaj ko sem na obisk hodila s svojimi otroci 
ponavljam!
ponavljam!
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Jaz sem si tudi delil sobo s sestro, pozneje pa so jo pregradili in naredili dodatna vrata... tud nekje proti najstništvu, je mama rekla, da ne moreva več biti v eni sobi...
Ne razumem pa zakaj niso sobe pregradili na polovici, tak da sem jaz dobil večjo sobo od sestre. To res ni bilo fer
Saj pol ko sem šel študirat sva s sestro sobi končno zamenjala, sedaj pa itak nimam več vstopa ne v "svojo" ne njeno sobo, ker je zavzela obe
#travme, bi rekel, da so tukaj kar starši (ornk) zajebali v štartu
Ponavljam.
Ne razumem pa zakaj niso sobe pregradili na polovici, tak da sem jaz dobil večjo sobo od sestre. To res ni bilo fer
Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Z sestro sva si jo delili nekje do 10 leta, potem sem šla jaz v kabinet. Je bila soba manjša ampak bolj sončna, toplejša…
- - - - - - -
Prvi poljub - koliko si bil/a star/a?
- - - - - - -
Prvi poljub - koliko si bil/a star/a?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

17
Ti?
Ti?
Po mojem kar pozno - sele z ono s katero sem potem ostal skupaj skor 10 let. Torej pr 24ih
(S prvo travmaricno nisva prsla do poljuba. Je bojda drugim rekla da si nic ne upam (tudi poljubiti je ne))
Se zdaj se slabo poljubljam
Ponavljam
(S prvo travmaricno nisva prsla do poljuba. Je bojda drugim rekla da si nic ne upam (tudi poljubiti je ne))
Se zdaj se slabo poljubljam
Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
15- september, 1. Letnik srednje šole
Ponavljam
Ponavljam
16. Poleti.
- - - - - -
Kdaj in kje si bil/a prvič s prijatelji na (vikend) oddihu/ počitnicah…?
- - - - - -
Kdaj in kje si bil/a prvič s prijatelji na (vikend) oddihu/ počitnicah…?