* Pridiga pri maši je bila super in sicer o tem, da se trpljenju ne moremo izogniti
* In potem naprej, da je trpljenje za nas dobro, ker v njem zrastemo
* In to je res...
točno to
* Pač, ja, takrat sem kar zbolel, sicer idiopatsko, kar pomeni, da lahko da je bilo od udarcev, vendar še bolj verjetno, da ni bilo od udarcev.... ker je minilo preveč časa od poškodbe do prvih simptomov
* Nikoli ne bom vedel, a kak lajf sem imel takrat?
* Naslavljanje praznine s tekanjem od ženske k ženski... hkrati pa sem bil zelo nezadovoljen s sabo, čeprav sem tole zanik(ov)al
* Kaj je sedaj drugače?
* Še vedno iščem erotiko in to precej več erotike kakor je dobim...
* Fetiši... nekaj jih je... in nobene, ki bi mi ustrezala v njih
* Saj pravim, da je "bivša" rekla, da sem preveč perverzen zanjo (vezano na moje fetiše)
* Še vedno se tudi bojim, da se bom kje "uštel" in jo bom fasal...
* Pa ravno sedaj, ko sem psihofizično super
* Ja, sem bolje, predvsem od fitnesa...
* Torej, če ne bi takrat fasal tega vnetja, ne bi spoznal te maserke, ki me je usmerila v fitnes... in ki je navdušena nad mojimi mišicami...
* Mi babica pravi, da imam manj mišic kot takrat, ko sem bil debel. Me maserka prime za roke, ko se mi zdi, da mišic niti ni toliko, in mi jih pokaže...
* Je super občutek iti spat in ko spiš na boku, da čutiš mišice na rokah na katerih spiš
* Pa dejansko delam/-va na celem telesu, sploh ne na rokah
* Drugače šiht je verjetno letos precej stresen, objektivno gledano. A stresa več ne čutim toliko.
* Ker se spomnim ene prejšnih terapevtk, ki mi je rekla: "Mišice uravnavajo stres."
* Dodala je še: "In ti jih nimaš. In zato ker si tak je kriva tvoja družina, tvoji starši. Joj, kaj so naredili s tebe!"
* OK, ta drug stavek je za jemati s precejšnjo rezervo. Ne vem, kot da če bi imel v redu starše/vzgojo bi se mi naravno razvilo več mišic? Ne vem, a ni vse zgolj trening, kakor sedaj? Mišice pač rastejo, ker jih rabim.
* Al če bi imel v redu starše bi mi dali dovolj za delat, da bi se razvile mišice, al kako?

Če so pa govorili, da sem bolj pameten in bolj za učenje...
* Je pa res, da ne vem, če koga poznam, ki je tolk brez mišic kakor sem jaz (bil). Gledam malo folk pa se mi zdi, da tolk zanemarjenega, podpovprečnega moškega ni (bilo)...
* In pol sem jaz gledal skoz super ženske, saj suhice so mi tudi seksi, ampak če je ženska močna (ne debela

), to je pa še 100x bolj seksi. Če ima npr. močan hrbet, veliko rit, trebuh pa čist fit...
* Saj so ful prijazne, ker mišice uravnavajo stres, sproščajo vsaj serotonin, če ne dopamin... tko kot sem jaz bolj prijazen sedaj ko pač to imam, in me ne znervira več vsaka malenkost...
* No tko da... mogoče preveč povezujem. Mogoče to vnetje nima veze s fitnesom...
* No tista terapevtka, ki je za vse krivila mojo družino, me je poslala (oz. mi sugerirala) na boks in rekla, da naj pač treniram neke borilne veščine (da dam jezo^, katere sem poln ven), ker jaz sigurno nisem za fitnes. Še ena napaka. Mogoče sem se pa pri fajtanju poškodoval, ker sem (bil) tolk švoh...
* Tko da ja, rabil sem nekaj sreče, da sem si našel fizioterapijo in pozneje fitnes. Ampak lahko, da bi prišel do istih dognanj tudi z manj drame kot s tem idiopatskim vnetjem. Morda tukaj ni neke korelacije

Da bi rabil zaradi tega verjeti v trpljenje...
* Drugače pa nazadnje homeopatu pojamram, da sicer vse OK, ampak da ko sem bil na minimumu psihofarmakov in kofeinu, kar je bilo pred njim... +še meti kamilici pogosto... no da takrat... da takrat mi je pa analitični mozek precej bolje deloval... bolje sem programiral, reševal matematične probleme... sedaj sem kdaj kar štorast
* Sicer v isti sapi dodam, da mi očitno ustreza sedaj povsem pozicija male vodje, da zdaj res nisem več tolk pameten, ampak da odkar sem pri njemu, mi pa strateško razmišljanje gre precej bolje
* No on meni odgovori, da žal me mora razočarati, ampak da pač
binaren um ni najbolj naraven. Da vsi ti, torej pametni matematiki, fiziki, niso ravno najbolj naravni, torej psihološko najbolj zreli, če malo po svoje interpretiram

(Tud to je dobro vedeti, če bom imel še več možnosti voditi take ljudi)
* Sicer se ful ne sprejemam (za nazaj, svojo preteklost), ker ne vem kako sem se lahk celo življenje tolk zapostavljal, da sem bil pred fitnesom še tolk neumen, čist drugače gledal na stvari... na živce si grem, kakršen sem bil celi lajf
^Glede jeze pa. Jezim podrejenega, ker sem ne razburim, ker sem hladen kot led. Da bi se kao moral. Ma rečem maserki: "Saj nekoč sem tole potlačil, ampak zdele pa pač res ne čutim jeze. Nimam se kaj jezit, ker mi je fajn in dobro kakor je."
Pa ona samo nazaj: "Jah, saj tko si dober, verjetno res nimaš trenutno po fitnesu več težav z jezo." (Zelo hitro je tole šlo.)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)