Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Oranžna, rjava.

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hm, pa ne vem. zlati/srebrni, oranžni, zeleni, vijola, rumeni.
recimo.

kakšne piškote imaš najraje?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Mislim, ti ne poznas ne mene, ne njega, ne vem, v kaj bi se zdaj rada vtaknila. Ampak ja, ljudje iz interneta imajo svoje probleme in se spravljajo na ostale ocitno, ni moja stvar, kar jih muci.
Sicer se strinjam z vsemi, ki so to do zdaj povedali ali napisali, da branje ali poslusanje komentarjev neznancev iz interneta res nima nobenega smisla, pac bolano je, ce bi se s tem obremenjeval.
Sicer jaz sem tokrat poimenovala vse take nedomace izdelave sladoledarje, da so albanci oz kosovci, ker tudi v resnici so v glavnem, on ni vsaj letos nikoli rekel z besedami, da noce od albancev ampak preprosto, da bi rad vzel, tam kjer pozna, da je dobro in preverjeno.
Sama tudi rada grem v restacracije domacinov jest morsko hrano na hrvaskem, ne k albancem, kjer dobis majonezo zraven ribe na zaru postrezeno…

Ee moja vodja v sluzbi sploh ne mara jesti burekov in je to povedala na enem od praznovanj od svojih punc, ki je le te prinesla, moja mama isto ne prenese, da bi kaksne azijske hrane jedla, kaksni ksenofobki sta sele oni. Boga vodja, ki je tako mila dusa, bi se mi prav smilila, da bi njo kdo napadel s cim, kaj ji je vsec jest in kaj ne…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Nisem ljubiteljica piškotov,če že potem tiste brizgane, kjer sta 2 zlepljena skupaj z marmelado.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Najraje nekaj na varianto chocolate chip cookies. Tisti klasični, ko jih kupiš v trgovini, so itak polni cukra, tako da rajši delam bolj zdrave variante, recimo da daš notr korenčkov pire al pa od sladkega krompirja in potem začimbe kot so kardamom, cimet in koščki čokolade … sploh jeseni in pozimi. Poleti skoraj da ne jem piškotov.

Katere kose oblačil/modne dodatke ti je najbolj v veselje kupovat/izbirat?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Piskoti, so skorajda najbolj okusni, ko si sestradan in zmatran v sluzbi in nekdo nekaj prinese za zraven kave, (ali ko si na kaksnem obisku ali praznovsnju kje lacen)aja izjemoma mi niso bili vsec eni bosanski/ hrvaski tipicni? Ne vem zdaj imena, ki se jih namoci v zelo mocno sladkani vodi, je prinesla ena cistilka pri nas letos in me je bolel zelodec se nekaj casa po tistem, ko sem enega vzela.

Drugace od trgovinskih, so mi zelo vsec Jaffa ali napolitanke.
Poleti ravno na Hr mi ful pasejo napolitanke( no letos nisem cisto nobenih prigrizkov kupovala, sem inela pa neke doma narejene napolitanke- priblizek s sabo, ki niso tako dobre bile).

Trenutno niso lih modni dodatki, ma so mi ful vsec raznorazni izdelki od Loccitana, parfumov mi pac ne pase nosit toliko odkar sem prvic zanosila oz skoraj nikamor ne grem brez otroka, pa imam redko priliko, da kaj nosim, da otrok vdihuje parfum, pa mi ne pase toliko… pa se majhen je, veliko ga v narocju nosim itd..

Zdaj v nosecnosti, mi je bilo ful vsec kupit nekaj prav nosecniskega, ker sem se prej pol leta matrala nosit navadne obleke vecjih st., ki sem jih imela pd prej, ali pa malo premajhne in sem sparala kot neumna, dokler si nisem rekla, da si bom privoscila kaj novega nosecniskega prav proti koncu nosecnosti in sem ful zadovoljna s stvarmi, ki sem jih narocila, ti prav naredi nosecnost bolj zanimivo.

Sicer pa najraje obleke in cevlje kupujem, po navdihu iz kaksne yt modne strani, ki jo rada spremljam in malo njihove kombinacije kopiram, nimam sama toliko smisla, da bi iz glave vedela, kaj pride najboljse skupaj ali kaj najbolje izgleda/ je modno.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori