Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Na zadnje sva bila 2 dni v Bratislavi v hotelu decembra in tudi edinkrat v hotelu odkar sva skupaj. In tja sva sla zaradi dolocenih obveznosti, ne kot samo izlet za naju, tako da nam je en njegov znanec rezerviral in izbral, ki je domacin tam.

Kot poletne pocitnice nisem nikoli bila v hotelu na morju v odrasli dobi. Oz na zadnje s starsi v osnovni soli.

Jaz, ce gledam kam bi sla, da je bolj v nasi blizini, bi kam v Dalmacijo, Dubrovnik, Crno goro za malo spremembe.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Nazadnje ladijska kabina na krizarki, ce to steje, sredi maja. Drugace pa prav hotel v Bangkoku (smo bili na tistem potovanju v ene 6 razlicnih hotelih, vsi so bili super) decembra pred letom domov. Dejansko sva s tamalim samo prespala, ker sva prisla dokaj pozno in zjutraj ob 6-ih ze sla na letalisce.
Zelje? Ma, nic kaj po pravici povedano. Sem mislila, da bi sla s tamalim kam za par dni avgusta (grcija, ciper), ampak po moje ne, ker nimam volje.

Ponavljam hotel in zelje
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

V Puli, lansko leto konec maja.

- - - - - - -

Naslednji dogodek v kratkem, ki se ga veseliš?
Kaj pa tisti, ki se ga ne veseliš?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Danes mogoce ne cutim spet toliko veliko veselja kot prejsnji teden, se vedno pa komaj cakam, sem pa cel prejsnji teden se toliko bolj komaj cakala pregled, ki ga imam jutri.
Veselim se tudi malo, da naslednjic vidim prijateljice, samo zdaj morem pa res vse pristimat, preden se naslednjic odpravim na primorsko.
Nimam nic takega, kar se ne bi veselila, najbolj mi je fajn, da ne rabim v sluzbo vec hodit, zakon je.

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

veselim se petka popoldne. že zdaj.
me veselim se pa današnjega večera 😂 .

neee, malo bolj resen odgovor - poleti se veselim še predzadnje poroke za letos, sem se nahajpala ta vikend na dekliščini (kljub vsem mojim jamranjem smo se mele kar lepo).
ne veselim pa se govorilnih ur v vrtcu - ena od vzgojiteljic je zelo napičena zadnji mesec ali dva in me z njenim nastopom spravi iz tira, sploh ko dela velikega slona iz normalnega otroškega obnašanja. ali pa že s tem ko mi nabija da je odgovornost starša da vsaj enkrat na leto pride na govorilne, da ga seznanijo s težavami ki jih majo v vrtcu 😂. (s tem da nam je govorilne na katere smo se prijavili že 2x obakrat skenslala, zdaj mi pa pametuje da smo neodgovorni ker sem ji rekla da nam ta edini datum ki ga predlaga ne ustreza).
seveda sem se prilagodila spet js in si bom vzela pol ure iz šihta da me spet iztiri.

imaš raje klasične ali eksperimentalne okuse sladoleda?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Najraje imam mento oz after eight in dubai cokolado.

Kolikokrat na leto greste na govorilne( za posameznega otroka, oz ali za kasno starost veckrat kot za drugo…) +glede sladoleda, ce bi se kdo in kateri okus si na zadnje jedla?
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Načeloma 2x, enkrat do novega leta in 1x po novem letu, do poletnih počitnic. Bolj kot ne iz razloga, da nima kdo kaj reči, da nas ne zanima.

Rada preizkušam nove okuse sladoleda. Nazadnje sem jedla doma narejen sladoled z okusom kokosa in malibuja.

Ponavljam glede sladoleda, klasika ali kaj novega? Kateri okus si nazadnje jedla?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

oboje - v lokalni slaščičarni ki jo poznam in vem kakšne sorte sladoled strežejo zelo rada eksperimentiram ker vem da bo vse dobro (čeprav morda ne po mojem okusu). zadnja odlična kombinacija je bila ricotta, mandelj in pomarančna lupinica.
v nepoznanih slaščičarnah pa ponavadi pogledam kakšne barve so vanilija, čokolada in pistacija - če vidim preveč temno rumeno, presvetlo rjavo in divje zeleno, naročim kokakolo, drugače pa enega od teh treh okusov 😂 . sploh v spodnji polovici italije se mi zdi da lahko po kvaliteti pistacije točno poveš kako dober bo (katerokoli) sladoled.

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mi smo bili 2x, septembra in decembra, kasneje nisem cutila potrebe, da bi rabila se 3. Je pa pri nas po moje bilo zadnjic v maju, tudi zakljucek vrtca smo imeli ze 2 tedna nazaj.

Obakrat je sel tata od otroka, ne jaz, v tadrugo sem malo zbolela in je sel on namesto mene, prvic je pa ze od zacetka hotel sam it.

Mah pri meni je partner toliko delikaten, da on poskrbi in tecnari, kje so albanski in kje ne smemo vzet. Smo na zadnje vzeli v porecu nekje, kjer so domaci in jih baje delajo na Krku oz pac hrvaski.

Sem pa vzela sladoled na kepico1x v 6ih dneh morja, tamali je pa 4x. Na zadnje sem pol kepice mente in pol kepice lešnik v mestu Porec, kjer se je moj odlocil, da je dober.

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Temu se ne rece da je delikaten ampak da je ksenofob.

Nikoli ne vzamem osnovnih okusov, nazadnje sem jedla zmajevo sadje.

V kaksne barve si danes oblecena?
The world is as you are.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Črna, hot pink, svetlo vijola.

ti?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Od albancev sladoeldi so zanic in samo iz praska narejeni, ne hvala, tudi varnost je bolj vprasljiva. Tudi jaz razen za burek ne maram kupovati kakrsnekoli vrste hrsne pri albancih. Svoj denar sama zasluziva in bova tudi z njim kupovala, kar je nama vsec, sploh za otroka.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Barve?
Svetlo modra, bela.

- - - - -

Ponavljam glede barve oblek
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Za ‘ven/lepo’, za v porodnisnico, sem imela danes temno rjav nosecniski kompletek, spodnji in zgornji del.

Za doma pa ze 2. Dan zivo roza pajkice do kolen, zivo oranzna konatira.

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Vsak sam odloča, kje bo pustil svoj denar, seveda. To pa ne spremeni dejstva, da je tvoj partner ksenofob.

Danes sem oblečena v č/b kombinacijo.

Se kaksne barve izogibas?
The world is as you are.
Odgovori