Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Nobenega, ker sem ze od sredine jeseni tako slaba, da imamo cist razsuto stanovsnje, toliko sem se pomatrala vsak dan, da sem sla v sluzbo oddelala, se skos nove stvari ucila, (ker se v bistvu prvo leto po koncu porodniske prve delam in uvajam v tej branzi )in potem bila doma cisto fuč, poleg tega, kar sem se za otroka mogla skrbet in se z otrokom igrat in ukvarjat vsak dan, nisem imela energije za stanovanje…skos, vsak dan me je bolel in tiscal zelodec/ trebuh, vec mesecev, da sem mogla veliko lezati in pocivati in bila brez energije..

Parkrat je bila tasca, enkrat na hitro so nam en del pohistva za novega clana prinesli oce od mojga in njegova polsestra in se se malo ustavili..
Pa za 1 leto od tsmalega, za 2. Leto nismo imeli obiskov, ker so bili vsi nekqj zasedeni, potem smo sli samo mi na obisk do sorodnikov… moja mama ne vozi avta in ne bi mogla sama prot do nas..

Drugace smo pa vecino ali skoraj vse vikende ali mi sli na kak izlet ali pa sli do mojih sorodnikov na primorsko in se tam dobivamo zunaj s prijateljicami ali gremo me skupaj na kak izlet z otroci.. tako zgleda v glavnem druzenje..

Ponavljam+ Kako si izbral/a ime za otroka, kdo je izbral, bi izbrala/ so ti vsec tipicna slovenska/ slovanska/ mednarodna/ brez stresic/ italijanska/ angleska, katera so ti vsec, ki jih nisi dala?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori