Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- je tamali veliko, veliko manj zahteven od 2 leti in 6 mesecev naprej, od takrat tudi veliko, vecino noci prespi prvic do zdaj, v najini postelji, zvecer ga je lazje dat spat, ne zbuja se vsake Pol ure kot enkrat ce nisi zvecer zraven njega spal..( ce ne stejem obdobje 1-3,5 mesecev, ko je tudi prespal noc) in (samo)stavke bolj govori od takrat. In tudi moj je bil zdaj zadnji cas vec z njim.
- v bistvu sploh ni vec zahteven prakticno napram prej. Prejsnja obdobja ga sploh nisem kogla z vrtca spravit v avto in sem skoraj vse dni rabila 1 uro ali vec kar sva prisla z vrtca, da je sel v avto. Ali pa veckrat tudi 1,5 ure ali 2 ure sva mogla hodit okrog v okolici vrtca, da sva po tistem sele sla domov. Najhuje je bilo od 1-2,5 let, znotraj tega pa najhujse 2-2,5 let.
- ravno kar me ‘nekaj’ v rebra tisci oz odriva, me je prav strah kaj bo naredil, obcutek kot da mi hoce nekaj pod rebra dat oz visje kot imam najnizje rebro, prvi ni tega delal, se je pa veckrat zaletel nekam spodaj, ko sem avto vozila, kot da me elektrika strese
- mi je zdaj, ko je samo en teden do konca sluzbe pa malo cudno oz ze malo neprijetno ob misli, da bom nehala hodit v sluzbo, ne je kar strah tega….upam, da ne bom prevec odrezana od ljudi
- sem v ketosnjem letu tudi koristila samo 2 dni dopusta tako da sem navajena da sem skos v sluzbi
- mi je neprijetno to poslavljanje sploh na unem odelku kamor uradno spadam in kjer sem bila zelo malo do zdaj.. ker prakticno nimam stika s tistimi ljudmi in se morem it tja neki druzit in ne vem niti kaj govorit
- imamo cez 2 tedna zakljucni pohod z vrtec in pol cez 2 dni sem povabljena se na zakljucno druzenje oddelka, kjer sem sedaj…
- mojga danes ni doma, dela 24 ur
- spet nisem sigurno koliko kolicinsko vzeti stvari za zdajsnji oddelek, ker imamo cajno kuhinjo se s sosednjim oddelkom in mi tud vedno njihove stvari jemo…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- sem zadovoljna, da bom imela tam malenost manj kot 400eur neto porodniske vec kot pri prvem otroku, kljub temu da sem v zadnjem letu vmes za 2 meseca pozabila oddati za placevati prispevke na 6 urnem delavniku, ker sem fulkrat podaljsevala vmes oz 1x vmes na racun konca pogodbe..
- malo sem nervozna kaj bom spekla jutri zjutraj- dopoldan, ker se potem pozno dopoldan odpravljamo nekam na obisk na drugi konec slo, pa ce rabim it kaj dokupit, mislim da imam listnato testo eno v zamrzovalniku.. in nekje se nekaj narociti za ponedeljek
- P***a mali noce zaspat, ze 2 uri se doji oz vmes je zaspal in se nazaj zbudil
- je fajn, da imam ze nakuhano od vceraj rizoto, ceprav berem, da spargljev ni dobro pogrevat
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori