Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Korenckovo juho- s krompirjem, korenjem, gomoljno zeleno, cebulo, domaco vegeto, sladko in kislo smetano
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Jaz bom tudi korenčkovo juho skuhala. Pa njoke z gobovo omako.
danes sem sama + verjetno ne bom mela časa za kuhat, tako da bom verjetno mela neke "boy dinner" obroke.
za zajtrk/malico že vem da bom kuhan grah s feto in zraven salamo piščančja prsa. njam!
mi pa že par dni diši tudi medium rare steak, če bom mela čas se pomoje spotoma ustavim po enega, to je itak hitro kuhano.
za zajtrk/malico že vem da bom kuhan grah s feto in zraven salamo piščančja prsa. njam!
mi pa že par dni diši tudi medium rare steak, če bom mela čas se pomoje spotoma ustavim po enega, to je itak hitro kuhano.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Goveja juha, krompir in goveji zrezki
Korenckovo juho imela od vceraj, moj ko je bil sam doma je naredil tunino- paradiznikovo omako, jaz sem skuhala popoldan spagete za k omaki - za vecerjo.
(Kosila kot po navadi v menzi v sluzbi.)
(Kosila kot po navadi v menzi v sluzbi.)
Jaz nic danes.
Ko sem prisla pa domov je bila neka blazno dobra jota na stedilniku in par klobas, ze disala je zelo lepo. Dvomim, da jo je moj sam naredil, cakam da mi odpise od kod je ta jota.
Ko sem prisla pa domov je bila neka blazno dobra jota na stedilniku in par klobas, ze disala je zelo lepo. Dvomim, da jo je moj sam naredil, cakam da mi odpise od kod je ta jota.