Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Danes pospravljam, jutri gremo na sprehod do mlinčkov in nato v arboretum po kakšne grmičke :lol: v nedeljo piknik in kam s kolesi naokrog, če bo ok vreme.

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Dodelan odgovor:
- v petek sem nekaj spala popoldan po sluzbi, samo pocivala,
- v soboto smo sli na kosilo na eno domačijo nad Mostom na Soči - 4 prijateljice, fant od ene ter 2 fantka - 3 letnik in 2,5 letnik, malo na sprehod do vrha hriba in pol se par ur na enem takem naravnem otroskem igriscu na travi na vrhu hriba, ( zraven sredi narave se avtomat za zgane pijace, da das 1 euro za en shot borovnick, pa se ena druga zgana pijaca na voljo),z dvema osloma zraven ograjenima, s pogledom na dolino in hribe okrog…( sem pa 4 ure prevozila z avtom sama s tamalim poleg tega se v tem dnevu vceraj, za v eno stran sem vozila cez hribe Solkan- Banjščice, Kal nad Kanalom in skoraj do Mosta na Soči)
- nedelja bo pri moji mami s tamalim,bom doma in nastimavala stvari za dojencka, ker imam tukaj spravljene pri mami od taprvega, pogledala, kaj je se za dokupit in podobno…. Kaj potelovadila po dolgem casu in sla na kak sprehod…
- pon se ne vem ali iste stvari kot nedelja ali se se kaj dobim s kolegicami…

Ponavljam+ plan za naslednji vikend s praznikom ali dopust, ce ga imas?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Nic posebnega ni bilo v planu za te praznike. Pospravljanje, kuhanje, tamali je tako bil bolan cel teden. Mogoce kak izlet jutri? Ne vem, moj dela. Tudi naslednji vikend nic posebnega, moj je tamalemu rekel, da bi sli na eno turisticno kmetijo, ampak ni bilo nic usklajeno z mano :D

Poletni dopust ze splaniran?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne hodiva nikamor posebno na poletne dopuste odkar sva skupaj, gremo samo na vikend v Istro in zdaj tudi letos. ( sem pa brala da marsikatera z rokom v istem mesecu kot jaz niti nikamor ne grejo poleti s tako malim..)

Ponavljam
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Poletni dopust bil splaniran že lani. Bo treba že za prihodnje leto razmisliti, če bo ista lokacije, ker že sprejemajo rezervacije za 2027. Res ne bi šla nikamor drugam :/

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ja, že splaniran ker je zadnjih nekaj let isti.
Julija apartma v S Dalmaciji, avgusta kampiranje blizu Dubrovnika.

- - - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Glavni je splaniran, kaksni manjsi oddihi bodo organizirani sproti.

Gres na dopust pocivat ali da cimvec hodis okrog?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mi se gremo na dopust kopat. Ne poznam nikogar, ki bi bil toliko ob vodi in v njej kot mi. :D

- - - - - - - - - - -

Ponavljam
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Čez dan bolj voda in počivanje, ležanje na plaži. +dobra hrana (zlasti lani z novo "prijateljico") Kdaj kakšni izleti z ladjico, vendar ne prepogosto.

Ponoči žuri.

Avta ne bi fural, razen do tja in nazaj.

Tako bi bilo idealno.

Letos sem zbral Poreč s polpenzionom, da ne bo predrago (tko ni glih neko navdušenje, bolj spoznanje, da se vseeno moram mal vlečt in spočit :/ ...in ne trošit preveč denarja ). Če ma kakšna nova baby ne pregovori last minute, pa bo vse drgač :twisted: .

Tko da kaže, da bo letos kar držalo zgoraj napisano... nevem koliko me bo vleklo v Rovinj oz. kolikokrat :twisted: Pa ni Rovinj čist blizu z avtom :twisted: :lach: :rolleyes:

Dobro vprašanje.

Ponavljam + že veš kam greš letos na morje ?
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Meni je samo lezat na plazi dolg cas. Najbolje kombinacija obojega. Zame idealno recimo 70% aktivno, 30% pocivanje. Ampak z otrokom je sedaj malo vec plaze in malo manj laufanja naokoli. Ce smo ze na morju.
Drugace pa gremo v kratkem na dopust za en teden, ker ne maramo guzve in vrocine (oziroma mene moti guzva, ostali del druzine pa vrocina). Prav poleti pa ne vem, ce bo se kaj, s tamalim si zeliva se enkrat na Ciper, ampak bomo videli. Drugace pa bazeni in kak izlet.

Kako izberes destinacijo za dopust?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dejansko je ne izbiram, je že določena ker imamo prikolico na destinaciji. Drugo pa je družinski apartma.
To nam zaenkrat odgovarja, čeprav je veliko vožnje do kampa.

- - - - - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Poleti hodiva na vikend v Istro, zdaj odkar imava otroka pa on izbere, ker ne mara nikamor dalec ali z letalom z otrokom + bolj je pristas cenejsih destinacij, posebej z otrokom, ko ne mores na polno uzivat, kot brez, mu je brezveze, dajati veliko za kaksno drago destinacijo, tako sva za krajse izlete/ dopuste bila okrog Slovenije do zdaj - Italija, Madzarska, Slovaska, Bosna… imel je idejo: zeljo iti v Srbijo, kot naspednjo destinacijo…
Pa ful ne mara Hrvaske, samo zdaj sva nekako prisiljena hodit v to Istro, dokler imava apartma tam.
(Sva pa planirala, pozimi, ko sva se spoznala iti nekam z letalom poleti, kjer ima on prijatelje v tujini/ Rusiji, pri Bajkalskem jezeru.. samo potem so prisle druge stvari vmes)
Jaz se prilagodim, ne forsiram z nobeno svojo idejo.

Ponavljam+ zelje za potovanja ali dopust?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Želje: morje/ dopust na otoku Hvar ali Brač.
Z možem pa nekam z letalom pod palmo. Ali kakšno mesto: Pariz, NY, Lisbona…

- - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mozev delodajalec ima na enem Hr otoku svoje nastanitve v enem kul naselju in nam je najlazje rezervirati tam, tako da hodimo zaenkrat tja na morje. Sta pa otroka zdaj ze toliko velika, da se spogledujeva se s cem. Zaenkrat nismo hodili izven Hr, ker imamo eno specifiko, da je fajn, ce ne gremo ravno kam kjer je problem mrces in je zdravnik blizu.
Zelje-Ceska, Kanarski, Skotska, od cesa daljnega pa Japonska, se vedno.

Ponavljam glede zelja.
The world is as you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

v-e-s-n-a napisal/-a: 07. Maj. 2026 19:20 Z možem pa nekam z letalom pod palmo. Ali kakšno mesto: Pariz, NY, Lisbona…
Jaz bi tudi kakšno mesto, ja :!:

Al pa Tajsko... (saj bi lahk (nekoč) šel z bivšo ljubico na Tajsko, ker ima tam stanovanje, edin vse ostalo bi moral ji jaz plačat; največji strošek bi po mojem ble še letalske karte :roll: ...pa še rekla mi je, da lahk seksam s kero, če sem že tam :oops: :lach: )

Drgač bi kakšne luksuzne otoke, ampak s punco, ki bi bila resna, za poročit se, pa če bi tud ona kaj zraven dala (ne rabiva pol pol, naj pa tud ona kaj prispeva)

No zdej ko nimam (prave) ženske družbe, se mi pa niti ne gre nekam daleč oz. pretirano

Ponavljam. Dobro vprašanje :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Odgovori