Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mačka.

- - - - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Ne vem, ker smo imeli vedno več živali doma. Verjetno pes ali mačka.

Zavržeš dosti hrane ali vse poskušaš porabiti na takšen ali drugačen način? Koliko si stroga glede tega oz. ostali člani v tvojem gospodinjstvu?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Kuhane praviloma nikoli oz redko, kasen kos sadja ali zelenjave pa zgnije ja. Sploh ker nekaj moj kupuje po svoje, nekaj jaz, ne kupujem samo jaz, da bi kuhala, kar planiram, naceloma pa imam plan za vnaprej, kaj bom kuhala in tisto kupim in porabim, samo je priblem, da on potem se po svoje zraven kupuje.
Dokler sem zivela s cimrami nisem pa nikoli nic metala, sem ze tako minimalno kupovala in zelo malo kuhala.

Se pa zgodi kot ta teden, da nimamo sploh dovolj placa v zamrzovapniku za zamrznit, imamo samo dva predala zamrzovalnika pod hladilnikom in zdaj sem ta teden skuhala zelo veliko kolicino zelenjavne juhe v torek, sem sele potem ugotovila, da sploh ni placa, da bi jo zamrznila oz samo eno malo posodko sem, ze tisto sem se ‘igrala tetris’, da sem jo spravila noter. Ampak bomo jedli ocitno se jutri, 4. Dan, zdaj je ni vec toliko ostalo, se bo dalo se jutei pojest.

Aja se tasca, ko pride na obisk mi nosi kaksno zelenjavo in samo cudno gledam, ko mi recimo konec zime ali med zimo nosi bucke in kumare iz trgovine, ker sama nikoli ne kupujem nesezonske zelenjave… mislim da je kaj od tega kar je ona prinesla tudi zgnilo.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne, ne zavržem veliko. Verjetno res najpogosteje kakšno gnilo sadje.

Čeprav, glede tedenskega planiranja obrokov sem jaz bolj švoh. Ponavadi grem po službi v trgovino ali pa z najmlajšo po vrtcu in kupim za tisti in naslednji dan.

- - - - - - - -

Zadnja večja investicija?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Iz mojega racuna popravilo/ menjava raznoraznih stvari za avto kaksen mesec nazaj, nekaj cez 700e in zadnje poletje za avto, nekaj cez 2000e. In zdaj spet avto zavarovanje plus tehnicni registracija tudi okrog 700-800e, se to imqm zdaj letos nekqj nizje zavarovanje kot prejsnja leta. Pa vrtec vsak mesec tudi ni dost manj od teh stroskov za avto.
Investicija kot alternativa varcevanju, pa ne investiram nic..

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ograja za teraso in trava.
Končnoooo :hearts:

- - - - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela