Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

ja mi je ful všeč da bi bil čim dlje... mene takoj v prokrastinacijo vrže sonce pa toplota mam pa dela pa za pospravljat da se ven ne vidim...

ponavljam...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Dan, dva me ne moti. Nimam pa rada dežja en teden recimo. Jutri bo dobrodošel, da zemljo namoči.

- - - - - -

Zadnji kos oblačila, ki si ga kupila zase/ za otroke/ za partnerja? + kupujete vi obleke partnerju ali si jih sam?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Zase nimam pojma, mislim, da neko pomladno jakno? Za otroka trenirke in eno lepso srajcko. Za partnerja ne kupujem, ker je dosti star, da si sam. Vcasih, ce vidim kaj, kar mi je vsec, mu povem, pa ce rabi, si gre kupit, ampak ponavadi ne, lol. Sicer si moj redko kaj kupi.

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Sebi in otroku sem kupila obleko za na krst, obema otrokoma kar nekaj majic s kratkimi rokavi in kapucarje. Mozu kupim jaz ali greva skupaj, sam si bi kupil, ko bi bilo strgano zadnje oblacilo v omari.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sebi kratko pomladno jakno v peščeni barvi, tastarejši kavbojke, mlajši spodnji del trenerke, možu ne kupujem. Si, hvala bogu, sam in to zelo lepo.
Si ne predstavljam, da bi njemu kupovala oblačila. Saj ni otrok.

- - - - -

Najpogostejše prevozno sredstvo v službo?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Svoj avto.

Saj se ne gre, da so mozje otroci-gre se za to, da nima vsaj moj ne istih prioritet in ne vidi smisla v toliksnem stevilu oblacil, kot je normalna stevilka meni.

S cem pa ti hodis v sluzbo?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bus

- - - - - - -

Ponavljam o prevoznem sredstvu
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ko je moj zjutraj doma in on lahko pelje otroka v vrtec, grem peš, ker zivimo tako blizu moje sluzbe.
Zadnja 2 tedna ali 3 mislim, da sem kar po ene 4x na teden lahko sla pes in je on otroka peljal.

Ko moram js peljat otroka v vrtec, grem z avtom.
———————————
Obleke- moj jih kupuje sam, tako je tudi zbircen, da zelo verjetno mu niti ne bi bilo vsec, kar bi jaz zbrala, jaz sploh casa nimam za obleke kupovat prakticno, kar imam otroka (oz grem 2x na leto malo v trgovino za obleke, preko neta ne kupujem)in jih ima veliko vec kot jaz v najinem stanovanju.
Ej grem prestet cevlje- trenutno jih ima on 8, jaz 4, ze tako sem jih skos do zdaj imela 2jne, zdaj od enega dogodka naprej imam se ene balerinke po novem tu…
Na splosno sem napram njemu bolj minimalist, rada imam cim mamj stvari, on pa vse nalaga, da je šara povsod v stanovanju, to mi ni lih vsec, ma kaj cem…

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Nobeno prevozno sredstvo, ker delam od doma.

Si zadovoljna s svojimi sosedi? Se dobro razumete?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Babica, ki zivi pod nami, je prijazna, fajn, tudi ni iz teh krajev, originalno je rojena v Prekmurju, ostali mi niso nevemkaj okrog, posebej ena zenska v sosednji hisi, imam pa same upokojence sicer v tem delu ulice…, nobenih druzin ali mladih.. oz en sin 30 let star od une zenske, ki ie cudna ne vem ali hodi samo na obiske, ali zivi pri starsih..
Osebno so mi bili bolj prijazni in srcni sosedi v bloku, kjer sva zivela do sinovega 4. Meseca, na cisto drugem koncu Slo in na splosno veliko bolj prijazni ljudje v tisti regiji…

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Glede na to, da smo imeli z najblizjimi sosedi sodni spor, ne. Sicer se ne kregamo, ni zdaj tezav, ne hodimo si pa na kavo ali da bi klepetali. Potem naprej pa je ze moje sorodstvo, mami in njen partner, s katerimi sem non stop v stiku. Sem res vesela, da jih imam blizu in da se razumemo.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Nimam niti stikov z njimi. Ena stavba naprej je poslovna stavba, cisto nemoteci. Cez cesto pa zivijo in se neko mirno dejavnost imajo, tistih, ki zivijo tam niti ne poznam, samo z balkona jih vcasih vidim zunaj. To je to od sosedov. Prej v bloku so bili pa kul, nobenih problemov. Z vsemi smo se lepo pozdravljali, ene sem se od prej poznala. Direktno pod nami je bila ena zelo prijazna gospa, ki sem se ji vsakic v dvigalu opravicevala za morebiten hrup in ji rekla, da naj mi pove, ce bo mali prevec skakal, ampak je rekla, da nas nikoli sploh ne slisi in da tako ni problema, ker otroci naj bojo otroci :)

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dobro se razumemo, ja.
Tudi cela ulica je fajn. Mlajše družine, veliko otrok, ki se popoldan igrajo na ulici, tako da je sproščen, pozitiven vibe.

Mi je pa ql, da nimam družine toliko v bližini, da ti lahko “v copatih pridejo”.

- - - - - - - - -

Ponavljam
Odgovori