kdo/kaj vam gre na živce #3
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
Omg, JAAA! Z darilnim bonom ne dobis darila, ampak obveznost in po vsej verjetnosti dodatne stroske. Jaz se nikoli nisem porabila bona vec kot 1 teden pred iztekom 
Da se še vedno nisem do konca spucala in še kar kašljam. Da se to takoooo vleče! 
Da je zdaj še zadnji, najmlajši član zbolel. S kašljem in vročino.
Da je zdaj še zadnji, najmlajši član zbolel. S kašljem in vročino.
Določena oseba v službi, omg. Ko dobim njegove maile, si moram vzeti pavzo, da ne odgovorim česa neprimernega.
Predvolilna soočenja. Čista komedija in namesto ponosa, sramota
Brez osnovne kulture. Katastrofa
Brez osnovne kulture. Katastrofa
Nepotrebni komentarji in vmešavanje v tuja življenja. Really? Again? 
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Prosim na vabilih za rojstni dan, da mi udelezbo potrdijo do 8., mi danes cinglja telefon s potrditvami. Dobro, da vem, kak je folk in sem dala en dan za rezervo. Ampak tortica je pa ze narocena, upam, da zdaj ne bo premajhna 
sitno, ampak po mojih izkušnjah tamali itak ne jejo torte
. kupi še paket hrenovk pa listnatega testa, zavij, čez jajce/mleko pa posuj s sezamom, tole pa krkajo kot da bo jutri zmanjkalo nekvalitetnega procesiranega mesa 
če ti pa (z)manjka sladic pa pri nečakih od mojega zmaga sladoled iz banjice pa da si sami nasipajo gor penice, m&mje, mrvice, zdrobljene piškote itd
če ti pa (z)manjka sladic pa pri nečakih od mojega zmaga sladoled iz banjice pa da si sami nasipajo gor penice, m&mje, mrvice, zdrobljene piškote itd
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Mi kupimo kar sladoledno torto. Je presrečna, čeprav torta ni ravno presežek.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Sarissima napisal/-a: 09. Apr. 2026 10:53 sitno, ampak po mojih izkušnjah tamali itak ne jejo torte.
Imajo drugace organizirano praznovanje, zato tudi rabim vnaprej vedet stevilo udelezencev, da potrdim organizatorju. Ce bo kriza, letimo se po cakepopse nekam, so ponavadi hit pri teh nasih. Plus tam jim se neke prigrizke pripravijo. Samo malo sem tecna, ker sem se dva tedna sekirala, da mi jih je res samo ene par potrdilo (itak me je vedno pri teh stvareh strah, da ne bi potem nihce prisel) potem pa tik pred (oziroma po) zdajci cel kup...
ej ne vem. naši so sicer še majhni, ma tudi nečaki ki so cca 6-18 stari po večini ne jejo tort
. cheesecake mogoče, če je zelo veliko sadnega preliva zraven, kake brownije, ostalo pa bolj ne kot ja
. pojemo ponavadi odrasli ob kavi.
drugače pa super sitno da ne potrdijo organiziranega RD!! eno je, da maš doma žur, pa ni panike 5 mulcev gor ali dol. ampak če moraš pa javiti organizatorju, pa štekam da se ti meša od poznih odzivov.
drugače pa super sitno da ne potrdijo organiziranega RD!! eno je, da maš doma žur, pa ni panike 5 mulcev gor ali dol. ampak če moraš pa javiti organizatorju, pa štekam da se ti meša od poznih odzivov.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Moj obozuje torte, del uzitke je ze da vidi na mizi vizualno torto. Sem zato letos naredila sama sebi za svoj rojstni dan torto, samo zato, ker so malemu tako vsec torte. Prav na glas vpije torta, ce jo vidi ze na sliki.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Pri nas se zmrdujejo odrasli_patchouli_ napisal/-a: 09. Apr. 2026 12:24Sarissima napisal/-a: 09. Apr. 2026 10:53 sitno, ampak po mojih izkušnjah tamali itak ne jejo torte.
Kaksne otroke imate vi to?!
![]()
Moj partner pa ravno kontra, ne mara cokoladne, da more bit sadna. Za svoj rojstni hoce vedno eno in isto jagodno skutno torto( brez peke). Ki jo je bolj enostavno naredit od bilo kaksne torte, med drugim.
Otrok je vse.
Otrok je vse.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?