v oš v jedilnici ali v skupnem "family roomu" (čeprav smo imeli pisalne mize v sobi, jih nismo nikdar uporabljali). na sš in faksu pa ali na postelji ali v učilnicah v dijaškem/študentskem domu. za pisalno mizo sem res poredko sedela
Meni se ne zdi spostljivo tikat nobenega, ki je odrasel oz starejsi od srednje sole. Vikajo me. V tušu kamor hodim zraven vrtca me je nek zaposleni tudi tikal pred kratkim. Sem bolj zacudena bila kot kaj drugega.
Za vikend moj dela ( 24 ur)celo soboto do nedelje dopoldan. Bom s tamalim doma do nedelje.
Mogoce bom z malim kaksna jajca barvala, ne vem, sicer ravno nam je/ bo zmanjkalo domacih, ker nisem bila 2 tedna pri moji mami. Mislim, da samo se 2 imava. Potem pekla bi kot nek šarkelj z rozinami in suhim sadjem.
Potem tradicionalno se je vedno slo na brunch k njegovem ocetu in zeni za veliko noc v nedeljo. Zdaj letos, ker sva bila ze en vikend prej na kosilu pri njih se ne veva, ce greva na ta brunch. Ce bo moja mama zdrava, greva mogoce samo do nje, na primorsko, zacetek tedna je bila bolna, sicer pa samo do njegovih starsev.
Za tamalega sem tudi kupila od kinder velikonocno jajce cokoladno, to klasicno, zame od bači. Mu dam v nedeljo.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?