Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Tortilje s piščačjim mesom in prilogami. Obožujemo!
Danes sem naredila gov juho z rezanci, pecena bedrca, regratova solata, pecena zelenjava. Za moski del pa telecja jetrca z zelenjavo.
The world is as you are.
Rižev narastek, zraven jabolčni kompot.
Danes bo piščančja rižota z zelenjavo in zeljna solata
Falafel, tzatziki omaka, pečen krompir, motovilec.
( za vecerjo) mlečni riž z maskarponejem, klincki, cimetom, vaniljevim sladkorjem, navadnim sladkorjem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Danes bodo cvetačna juha in palačinke
Danes bodo sarme. Sem jih dobila od tašče, tako da bom samo pire krompir naredila.
gratinirane školjke in škampi + domači kruhki za pomakanje mava praznovanje danes, ker bo to za večerjo in bo pozna bom najbrž zdele še wrap nardila z avokadom paradižniki in omleto pa nujno pekočo omako
Kokošja juha s kašo in (kupljen) štrudl
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zajtrk spustila. Kosilo poenostavljen piscancji pho. Za vecerjo se pa dela mechado (danes smo bolj jv azijski)
danes je kuhala službena in vrtčevska menza, popoldanski topel obrok pa bo otrokom postregla moja mama. baje so jedli orado, sem kar močno fovš. sebi bom pa zdaj naredila sendvič z jajcem in mozarello, potem pa ene pol kile jagod s stopljeno čokolado. sej veste, da se ne bi slučajno kje poznalo da se načeloma neki trudim s telovadbo in zdravim življenjem 
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Danes grem k mami ma kosilo oz greva s tamalim. Se ne vem kaj bo.
Zajtrk pa, popecn kruh z drozmi in semni, namazan z avokadom in paradizniki na vrhu, crna kava.( prvi pravi zajtrk od pon naprej)
Zajtrk pa, popecn kruh z drozmi in semni, namazan z avokadom in paradizniki na vrhu, crna kava.( prvi pravi zajtrk od pon naprej)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?