Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- sem sama s tamalim danes in jutri vecino dneva
- zdaj se joce, ker sem pojedla salamo s svojega kroznika, ceprav ima on svojo na svojem krozniku
- ne vem kako skombinirat zdaj to vabljenje na pijaco/ tortico ven za rojstni dan z dvemi razlicnimi in se uskladit, ze potem v nedeljo zvecer morem nazaj v nas kraj oz v Lj na en dogodek iz primorske
- tamali zdaj vecinoma neki govori kar v zenskem spolu
- sva s tamalim zdaj prisla domov, bila okrog vrtca klasicno 1 uro in pol preden smo se lahko odpravli v avto in domov in potem se v trgovino, na oonc sem ga pregovorila, da je hotel it do avta s tem, da bomo sladoled v trgovini, na konc nismo nic vzeli, ker se je uscipnil v prst v skrinji za sladolede
- zdaj se ne pusti umit, ko je kakal in me to se caka tusiranje
- in zdej je jok, ker bi se sok, ma ga ie ze tako prevec spil
- ni bil dober konec sluzbe

-me zdej muci, da sem se prevec zredila, pri prvem sem po 20. Tednu lahko vsak dan hodila 1 uro, telovadila vsaj parkrat na teden, zdaj pa ni casa za nic
- zgleda da sladkorna nima veze z mocnim rejenjem, ker imam na testi za glukozo vse vrednosti mocno nizke, 20 min po drugem odvzemu krvi me ze zacenja trest in pot oblivat od tako nizkega cukra, ob tem ko sem ze pojedla 3/4 hrenovke v testu
- ja nabito casovno skos, filing, kot da ni casa za nic ob slizbi in enem majhnem otroku in utrujenosti
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- ma saj ne vem kaj ta vikend, ali povabit ljudi za rojstni ali bit doma in pocivat zaradi bolezni, danes spet vstajala ponoci zarad mocnega kaslja in sla pit sicer samo ta od medexa sirup, noben od zdravnika
- ma bi rada s temi stvarmi opravla v casu, ne nevemkdaj
- ma ce sem dobra delat v sluzbi in se skoraj 1 uro nadure bit vsak dan tam, lahko imam tud prosti cas, ce me bo prevec zdelala pa naslednji teden bolniska oz v pon bi mogla se it popravljat sranje od petka oz nekaj do konca naredit, potem lahko bolniska
- morem it na primorsko it vzet kaksne vecerne cevlje, ker greva na nek tipa bolj fin dogodek v nedeljo, tukaj nimam nic razen crnih gleznarjev brez pete, neelegantnih in enih telovadnih copat
- sej ne vem a si upam vzeti ali nositi nizje petke ali bi ene balerinke, ki sicer niso fine ampak vsaj crne in malo manj opazne od gleznarjev, ko mas pol noge prerezane, v prvi nosecnosti mi je od enih nizjih pet zelo mocno zatekla noga in glezenj po enem dogodku in to v 20. tednu ze, nisem nikoli do konca nosecnosti imela tako zatecenih nog kot takrat
- drugace bi mogla skocit najverjetneje do lj, kaksne nove bolj elegantne primerne za vecerno priloznost cevlje kupit
- ta dogodek kolikor vem, je bolj vec razlicnih koncertov, bolj ‘gala’, tako da se ne bom rabila neki matrat in ne vem kaj pocet, ce samo sedim in poslusam? Tako si predstavljam..
- sem se ze 3 tedne nazaj hotela narocit k frizerku in se nisem nic in zdej morem s takimi it, ma pismo, da mi bolj pasejo dolzina glih malo cez ramena kot to do sredine hrbta. Eno sredo sem v sluzbi nevemkolikokrat jaz klicala frizerja,se ni oglasil, on mene nazaj, ko se nisem mogla oglasit in se nismo mogli dobit, ostale dni pa tako hitro tece cas, da nisem sploh utegnil frizerja klicat in se zmenit nic…
- vceraj sem koncno prvic v lajfu uspela te datoteke nalozit v zvem, ker sem bila v torek na dveh pregledih, en od teh 3 ure trajajoc, v 45 min oddaljenem kraju od sluzbe, bomo vidli, ce mi bo opravicila cel dan 7 ur ali mi mogoce niti 2 ure opravicene ne bo zelela dat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Odgovor Napisal/-a _patchouli_ »

_patchouli_ napisal/-a: 10. Mar. 2026 9:36 - da bi moral moj po 5 (!) mesecih pridet domov naslednji teden. Kdo ugane, preko katerega letalisca ima let? :cry: Sicer nekaj se odpira, ampak kolikor vidim je ene 80% letov do tja se vedno odpovedanih.
- da so mu skensljali oziroma za 1 teden prestavili let in sedaj bo zamudil moj rojstni dan ;(
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

* No "moja" si je očitno našla bogatejšega

* Oz. morda celo ne gre za transakcijo in ji je všeč, ker se rada kaže z njim...

* Ni naredila najlepše, ker me je "presenetila"... čeprav sem čutil in pričakoval, vendar napovedala ni. In bojda, da se je zgodilo ravno takrat :rolleyes: :? :(

* Boli pa za znort, pa tud (z)jokat se mi ne uspe :evil:

* Pač boli, ker sem jaz bil skoz kot nek prijatelj, zdaj pa se pojavi kar eden s kerim se kaže :mad: :evil: :evil:
Tak da odpade tud varanje, sharing, karkoli... ker je moj ego preveč prizadet :!:

* Ne vem, me pa en tip ki je prisoten pol še isto v pozno noč doda na Facebook. :oops: Pa mi je všeč tisti tip. Saj folk se bo počas zavedal, da ona sicer je dama/kraljica, a šah se pač igra zarad kralja :)

* Dama v šahu je gibljiva, prožna, lepa, najmočnejša figura... A šef je kralj... dama pritegne center pozornosti, a brez kralja ne more nič :wink: :cool:

* Ja, rad bi da se obrne stran od njega in se vrne nazaj k meni. Oz. da se začne kazat z mano, kar se do sedaj nikoli ni.

* Po drugi strani mi paše, da se situacija razpleta. Tudi če sem zdej bogi in neki cajta bom še bogi. Ampak bogi sem bil tud zraven nje.

* Po tretji strani bi rad se že 1x izjokal in jo prebolel... :roll:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Odgovori