- sem ostala po nekem obdobju brez bolezni spet na negi oz danes sem sla zjutraj za 4 ure v sluzbo pomagat eni sodelavki, ker je ostala sama, ker je drug sodelavec na dopustu in studentov ni.. je moj imel ta cas tamalega, zdaj sem pa domov prisla, da jaz nego prevzamem
- je prisel vceraj s tekocim nosom domov, prejsnji dan, ne zjutraj pa ne duha ne sluha o kaksni bolezni
- sem pa ze v torek zjutraj videla, da bund dvojckov ni, ker sta sicer vedno tam, ze od kaksne 6 zjutraj naprej…
- in v pon, ko sem oddala tamalega, ga je prisel ob prihodu en od dvojckov objet, saj ne vem, a ga pride vedno isti od dvojckov ali vsakic drug, ju ne locim, pride pa vedno en
- je tudi mene zacelo vcerqj zvecer bolet zrelo in danes, malo se pocutim bolno, ceprav mi temperature ne pokaze…
- sem pa ze vzela za naslednji teden en dan dopusta za svoj rojstni dan, da bi sla z mojim lahko sama na kosilo, ma ne vem zdaj, a bom se na negi takrat al bom lahko koristila dopust
- pa se nosa ne pusti mali brisat
- sem se ze odlocla in narocila neke sestavine, da si bom za rojstni naredila kinderbueno cheesecake

, tamali ima tudi ful rad torte
- za v sluzbo imam pa plan nest neko pecivo z visnjami v listnatem testu
- sem se sicer pocutila februarja najbolje od zacetka nosecnosti in zdaj oz vsak mesec bolje, zacetek je pa peklenski
- jezus ne vem, koliko kg ze imam, nismo bili zdaj 3 vikende pri moji mami in vage tle nimamo, pri prvem sem vsaj lahko hodila na dolge sprehode in telovadila, zdaj z enim otrokom ne morem
- nas se nikoli ni spal drugje kot v najini zakonski
- ob zivce me spravlja meckanje druge bradavice, ko pije iz ene