Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Ne kupujem cokoladnih, kupim tiste bombone v obliki vecjih jajc od Hariboja.
Od cokolade bolj kupimo kaksnega zajcka, ovcko.
Se obdarujete za zajcka oz veliko noc?
Od cokolade bolj kupimo kaksnega zajcka, ovcko.
Se obdarujete za zajcka oz veliko noc?
The world is as you are.
Jaz kot otrok sem se vedno, od sorodnikov sem tudi dobila ta cokoladna jajca in vsec mi je bilo, da so igracke notri, veliko jajc je imelo tudi manjsega pliskota na vrvici okoli jajca zavitega… Mi smo dvem mojim sstricnam se kupovali.. aja pa z eno sosedo in sosolko smo si tudi..
Moj ima zdaj sele malo manj kot 2,5 leti, ne vem ce bo pri kom kaj dobil. Sicer eno jajce je dovolj zanj, cene je ze prevec cokolade. Jaz mu kupim. V familji nimamo nobenih drugih (manjsih) otrok, da bi jim jaz kupovala.
Lani se ne spomnim, mislim, da ni, ker je okoli cca 1,5 let zacel sele jest prvic bolj slane in sladke prigrizke prej ni oz pred 1,5 letom se nobene hrane ni jedel, se skoraj samo dojil.
Ponavljam
Moj ima zdaj sele malo manj kot 2,5 leti, ne vem ce bo pri kom kaj dobil. Sicer eno jajce je dovolj zanj, cene je ze prevec cokolade. Jaz mu kupim. V familji nimamo nobenih drugih (manjsih) otrok, da bi jim jaz kupovala.
Lani se ne spomnim, mislim, da ni, ker je okoli cca 1,5 let zacel sele jest prvic bolj slane in sladke prigrizke prej ni oz pred 1,5 letom se nobene hrane ni jedel, se skoraj samo dojil.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ne, mi se ne obdarujemo.
- - - - - - -
Si kot otrok hodil/a k verouku?
- - - - - - -
Si kot otrok hodil/a k verouku?
Ne, mi starsi niti niso pustili hodit, ker so bili proti.
Ponavljam+ tvoj partner/ moz?
Ponavljam+ tvoj partner/ moz?
Ne. Tudi on ne. On je samo krščen.
- - - - - - -
Kje in kdaj si nazadnje preživela zmenek v dvoje in zabavo s prijatelji?
- - - - - - -
Kje in kdaj si nazadnje preživela zmenek v dvoje in zabavo s prijatelji?
Oboje toliko casa nazaj, da ne vem, kdaj, odkar imam otroka ne.
Do zdaj je moja mama 4x pazila tamalega 2-3 Ure, ko sva oba istocasno skupaj sla ven, ampak nisva sla sama kot zmenek. 1. Je bilo kosilo v allyou can eat japonski skupaj se z dvema paroma ter kava, pijaca v drugem lokalu po kosilu, to zadnjo jesen.
2. Pozimi pijaca in en dogodek v italiji v zgodnjih vecernih urah(17-20) skupaj s se enim parom. Potem 3. s prijatelji in dvemi otroci od prijateljev pijaca in pica in par udarcev biljarda, dokler nisva sla prva pred vsemi domov, zgodnje vecerne ure(17-20), 4. Sva sla sama s prijatelji na pustno povorko, po povorki pa se sama na pijaco/ kavo in on na burek, preprosto, ker se otroka ni dalo oblect in spravit zraven, ne ker bi sama v naprej nacrtovala it…
Aja sla sva pa sama najbrz 1. ever odkar imava otroka v lokal v casu vrtca po 1. Pregledu v nosecnosti, on je ravno koncal nocno/ dezurstvo, ko sem jaz sla zjutraj na pregled v istem kraju.
Zdaj imam tudi planiran 1 dan dopusta za svoj rojstni dan, ko bova sla skupaj na kosilo v casu vrtca( ce ne bom se vedno na negi na ta dan, potem odpade)
Ponavljam+ si kaj dobila za dan žena?
Do zdaj je moja mama 4x pazila tamalega 2-3 Ure, ko sva oba istocasno skupaj sla ven, ampak nisva sla sama kot zmenek. 1. Je bilo kosilo v allyou can eat japonski skupaj se z dvema paroma ter kava, pijaca v drugem lokalu po kosilu, to zadnjo jesen.
2. Pozimi pijaca in en dogodek v italiji v zgodnjih vecernih urah(17-20) skupaj s se enim parom. Potem 3. s prijatelji in dvemi otroci od prijateljev pijaca in pica in par udarcev biljarda, dokler nisva sla prva pred vsemi domov, zgodnje vecerne ure(17-20), 4. Sva sla sama s prijatelji na pustno povorko, po povorki pa se sama na pijaco/ kavo in on na burek, preprosto, ker se otroka ni dalo oblect in spravit zraven, ne ker bi sama v naprej nacrtovala it…
Aja sla sva pa sama najbrz 1. ever odkar imava otroka v lokal v casu vrtca po 1. Pregledu v nosecnosti, on je ravno koncal nocno/ dezurstvo, ko sem jaz sla zjutraj na pregled v istem kraju.
Zdaj imam tudi planiran 1 dan dopusta za svoj rojstni dan, ko bova sla skupaj na kosilo v casu vrtca( ce ne bom se vedno na negi na ta dan, potem odpade)
Ponavljam+ si kaj dobila za dan žena?
Na zmenku nisva bila že dobro leto, s prijatli pa smo bili na enem rd 2 meseca nazaj.
Ne, nič nisem dobila.
- - - - - - -
Najljubše rože?
Ne, nič nisem dobila.
- - - - - - -
Najljubše rože?
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Trenutno so mi najbolj zanimive mesojedke, kupim, ko vidim kaksno, ki je se nimam. Drugace si bom pa malo povecala zbirko monster, za prihajajoci rojstni dan bi mogoce imela kako monstero variegato (peru variegata
) Lepe so mi se alokazije in calatheje, a imam trenutno vsako le po eno. In nekateri filodendroni, ampak pri hitrorastocih viseckah/plezalkah se z izjemo potosov nazaj drzim zaradi Velikega filo micans incidenta 2022.
Ponavljam
Ponavljam