Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- smo sli po dolgem casu nekam na izlet danes sami in je bilo ful fajn, s tamalim v Tamar. Sem bila prvic tam. Ampak kar guzva, videla se 2 sodelavki in eno sosolko iz faxa. Sem mislila pa, da je krajsa pot do planinske koce, ali sem mislila, da sem enkrat nekje prebrala, da je pol ure hoje.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- si za zaključek smučarske sezone ne bi mogli izbrati lepšega dne
- ^^^ se oba, v navalu dobre volje in adrenalina, sprašujeva, če je bil to res zadnji dan :lach: ;D
- ^^^ bomo videli. Bomo dopust koristli, če bo treba. En teden počitnic prejšnji teden, ni bil zadost :lach:
- starejša smuča lepo in previdno, tamala pa bi kar smuk, kakšni zavoji neki
- se je res vse lepo poklopilo; sonce, ne preveč velika gužva, fajn mehek sneg, njun obisk…
- če bom pri volji, grem jutri v nabavo
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- smo mogli zaradi pripetljaja v trenutku nepozornosti spremeniti plane
- lahko rečemo samo hvala bogu. Hvala bogu, da ni bilo hujše. Smo jo dobro odnesli
- zadeva se odvija po planu :yau:
- sem bila danes v izvidnici in se odločila, da še malo počakam. Zadeva še ni “dozorela”
- je moje počutje takoj boljše, samo da je sonček + temperature nad 10
- držim pesti, da je zdaj pa res konec z zimo
- vesela :D Zunanja ureditev se nadaljuje; ograja, čakamo te!
- marec bo še naporen, potem pa se počasi lahko že začnem veseliti poroke, Trsta, tamali smo obljubili še Kekčevo deželo…
- khmmm, drug teden pa res!
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

* Z novo "šugar" sem se pičil... saj sem videl, da ni najbolj normalna
* Upam, da je to to
* Pač res mi je u nulo počistila kopalnico, sama se je tko odločila... tko lepo zložila stvari po omarah... sam...
* Pol sem se ponoči zbudil in me je zagrabila "paranoja" kaj se grem... kaj če me hoče(jo) oropati? OK, v kopalnici nimam nič in noben parfum ne manjka (pa res lepo jih je zložila po omarah :oops: :mrgreen: )... sam ko bi mi hotla druge sobe pospravljati... to pa ne bi bilo najbolš...

* Ful pogrešam prejšnjo :(
* Fak, da me ni oz. ne bo ta punca zlomila bolj od prve :rolleyes:

* Ampak razumsko se zavedam, da je OK, in da nič ne morem.
(pač nisem ji všeč. kar je počela z mano je počela sam zarad nagrade/denarja. :( )

* Mal spet začenjam čutit, da samskost sploh ni tolk slaba... da so vse te punce bile iluzije in "zmešane" kot ta zadnja... poleg tega, da so me "ropale" (sori, ampak napram vsem mojim stroškom je to druženje z njimi res pre-drago :twisted: skoraj kot rop)

* Probam se sprijaznit pač s tem, da mi je težko dobiti punco... in da to ni največji problem v mojem lajfu...

* Probam računati na psihoterapijo/-vtko... upam, da nama bo ratalo :mrgreen:

* Zdaj, ko sem začel s to terapijo, bi lahko bilo vse super. Najbolj moteči faktor, ki se mi je zgodil, je bila "prejšnja"... (ker zdaj mam probleme z "otegnitvenim simdromom" od nje) je pa res, da sem mogoče ravno zaradi nje pristal na psihoterapiji

* In potem me pa vpraša: "Kaj imaš tisti dan, ko imaš psihoterapijo?"
* (Sori pač. Ampak če komu, pa tebi ne morem povedat, da hodim na psihoterapijo :twisted: (Ker boš tam lahk glavna zvezda (mojih misli)))

* Drgač je kar nekaj stvari, ki jih mnogim precej lažje delim (mogoče prelahkotno), ne morem jih pa delit tem ženskam, ker jih na nek način gledam kot "kriminalke", ne glede na to kako dobro masko imajo... kaj jaz vem kdo jih varuje in za kakšno ceno/provizijo

* Ampak OK, če grem za nekaj časa na pavzo to (te ženske) ne bo moj glavni problem.

* Upam, da premorem mal pavze :twisted:
* Sej s tole zadnjo sem zdaj kar velik seksal (še vedno (pre)malo, ampak glede na moje norme velik), sem še bolj utrujen od tega seksa, k že tko nimam časa za nič... moral bi mi pasat mal, da se spočijem :/ :lach:

* Bolš bi blo, da si splaniram kak vredu dopust...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^^ a lahko jaz, čisto tko iz firbca, vprašam kaj je tebi velik oz. premalo sexa?

- sem probala tiramisu, se mi zdi prav dober. Komaj čakam, da svoj kozarček pojem do konca :D
- se je spet začelo… lepo vreme nas vse malo “poneumi” in vsi bi samo okoli letali. Tudi ona. Ampak vse ima mejo…
- mislim oz. upam, da sem ga našla! Na spletu. Kratek eleganten blazer zraven kombinezončka. Za razumno ceno. :zustimm: Držim pesti, da ga jutri kupim
- ^^^ mogoče tudi v beli barvi
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

mmm mene tudi zanima koliko je to veliko sexa, da si utrujen od tega?

- upam, da nismo naredili kiksa s termami, ker se mu je končno izboljšala koža

- se je starejši malo preveč navadil, da nonstop k nama v posteljo uletava. Mi je všeč, ko se stiskamo in crkljamo ampak ne vsak dan. Odkar je bil nazadnje bolan, ves čas samo mami. Včasih imam občutek, da mi niti dihat ne pusti.

- sem ga na polno kiksnila s tem, da smo mlajša dva prekmalu odvajali od plenic. Nista bila še pripravljena.

- sem se prvič letos v kratkih martinčkala na soncu, baterije polne :)

- planirava, da greva za en vikend v italijo, dobra hrana, vino, čas zase. Le koliko let bo trajalo, da to izvedeva :lol:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

v-e-s-n-a napisal/-a:^^^ a lahko jaz, čisto tko iz firbca, vprašam kaj je tebi velik oz. premalo sexa?
Štartala sva v soboto, ko sva 2x. Sprva ni hotela, ampak prvič mi je res kar hitro prišlo. Pa sva potem po nekaj premora, ko je rekla, da ne bova več, si je premislila... in sva še 1x... mi je spet kar hitro prišlo :twisted: :lach:

V nedeljo sva se spet dobila. Bila je na meni, groba, hotela je, da jo relativno grobo oz. vsaj hitro in močno. Pol ji je tud pršlo. Prej kakor meni :oops: :)
No, ker sem relativno polomljen oz. ranjenec, ki se še vedno zdravi, sem ta seks občutil. :? :) Po eni strani pazim na fitnesu; na masaži, ki sem jo (k sreči) imel planirano next day, je potem opazila neke probleme in je sprostila...

Kljub temu sva potem isti dan (torej tretji zaporedni dan; tolikokrat še nisem v LJ, kjer živim; kar žalostno, ali? Sem pa, ko sva bila s "prejšnjo" na dopustu večkrat) spet. Sem jo pa takrat opominjal, da ne sme s težo na mene oz. niti ji ni tolk bilo.
mayaeb napisal/-a: 27. Feb. 2026 21:18 mmm mene tudi zanima koliko je to veliko sexa, da si utrujen od tega?
Ni problem samo seks, najina druženja so tudi časovno kar trajala po nekaj ur. In zaporedne dni.

Problem pa je, da nimam nekega časa, ker delam več kot en šiht, imam psihoterapijo (ta ura zdej najbolj funny izpade, ampak treba se je tud pripeljat tja), plešem precej in različno, imam fitnes, pol me pa ponoči še zbujajo in kličejo na intervencije :twisted:

Drgač, da še odgovorim vesni natančneje.
Želel bi si seks 1x na dan nekaj časa. Ko bi 1x, bi morda prešel na 2x. Kak dan bi tud 3x. :twisted:
Prijatelj, ki je odvisnik od seksa (popravljam - sam se tako deklarira), pravi, da želim nemogoče oz. da sem s tako željo (pri svojih letih) odvisnik jaz :oops: :twisted:
Da bom težko našel žensko, ki ji bo to ustrezalo.

OK, ta mi je malo pregroba in "premočna" zame, čeprav ima manj kil od mene.
Upal sem, da bova imela seks 3x na teden, ampak bolj kaže, da ne bo tako...

Svojčas sem mislil, da bi mi bilo dovolj 1x na teden, nikoli nisem tega dosegel. S prejšnjo sva imela 2x na mesec oz. pač kolikokrat sem imel šugar, da sva se dobila, si je vzela čas za GFE in sva zvečer in potem še zjutraj. V 3x jo je pa bilo težko prepričat.

Mi je pa bilo premalo, ker sem bil nepotešen in horny. Tudi 1x na teden bi mi verjetno bilo premalo.

Ni sicer vse odvisno od pogostosti, precej je odvisno tudi od energije. Težko je mmm-ja zadovoljit.

* Ne vem zdaj, če moram to (z)brisati, ker sem tolk nazorno opisal

* Me je danes klicala ta prejšnja.
(torej prva pavza (užaljenosti) je trajala 5 dni, zadnja zdej očitno že 2 tedna)
* Je rekla, da je bila jezna name, ampak saj z njo se itak težko pogovarjava pa tud ni ji v interesu, da greva na kavo in se greva "psihoterapijo", čeprav dejansko je terapevtko zanimalo kaj točno mi je zamerila... ker jaz sem ji sam velik stvari nametal ven... pa u bistvu tud mene zanima s čim točno sem jo "užalil"...
* Sva se sicer potem pogovarjala čist druge stvari, pa še to ne dolgo. Klasika.

* Nisva se pa pobotala (še). Tud je rekla, da me čist prijateljsko kliče. Oz. nisva se dogovorila kdaj bo naslednje šugar srečanje. Zdej sm itak šugar za drugo zapravljal oz. je tud z drugo še odprto :twisted:

* Trenutna pa se je tud mal umirila (ja, sva se kar grdo pičila; pač je temperamentna in konfliktna, po drugi strani pa tudi zelo srčna), čeprav glede na to, da je čist sveža, bi jaz rekel, da jo bo kmal minilo do mene...

* Saj jaz pa kakor da sem mel v štartu problem, da mi je takoj prišlo, na zadnjem seksu sem se že namučil... isto kot sem se mučil s prejšnjo... očitno mi je pomembno sam da +1 nardim :/ :nein: :twisted: ...oz. me rajca, če je nova

* Je pa ta zadnja precej seksipilna, ampak žal še vedno ni čist to kar iščem oz. kako bi si želel...

* Mal je tko, da zdaj na ful ženskah vidim, da praktično nimajo nobene seksualne energije oz. je imajo zelo malo, bojim se, da sem jaz isti, ko me ženske gledajo/ocenjujejo...
* No te s kerimi seksam pa vse prekipevajo od tega :oops: :cool:
* No in ta zadnja ima res ogromen presežek te energije...
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mmm napisal/-a: 27. Feb. 2026 22:20 Drgač, da še odgovorim vesni natančneje.
Želel bi si seks 1x na dan nekaj časa. Ko bi 1x, bi morda prešel na 2x. Kak dan bi tud 3x. :twisted:
Prijatelj, ki je odvisnik od seksa (popravljam - sam se tako deklarira), pravi, da želim nemogoče oz. da sem s tako željo (pri svojih letih) odvisnik jaz :oops: :twisted:
Sicer verjetno nisem čist taprava oseba za deljenje mnenja (ker sem 40+, 20 let z istim, od tega 10+ poročena, z otroci) in ne vem koliko si ti star, ampak good luck z iskanjem punce, ki bi 3x na dan :D
Verjetno res samo punca v zgodnjih 20ih.
Pa zdaj je itak modno, da sam sebe iščeš, sebi namenjaš čas in verjetno so te mlade generacije še bolj sebične, kot smo bili mi… kaj pa vem…

- našla in kupila črn kratek blazerček! Yeahhh.
- ^^^ zdaj pa samo še broška in uhančki, pa sem ready
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- se meni zdi, da nek trend, da nimas otrok, si sebicen- liberalen! ali pa tudi vezan nisi, je najpogostejsi pri generaciji rojeni v 80ih, rojeni v 90 in mlajsi so ze manj taki…
- pri nas v sluzbi je trenutno ena 23 letna nosecka in en 23 letni student z noseco punco/ bodoci oce, tudi zelo mladi imajo otroke… pol pa se 2 v 20 ih in 2 v zacetku 30ih, vse v pricakovsnju 2. Otroka…
- in majkemi, da pri nas v sluzbi, na vec oddelkih, katere sem mimogrede srecala tako ali drugace, vsi ali skoraj vsi, (posebej pa vsi lusni :D )mladi moski porocne prstane nosijo, ali v 20ih ali 30ih vizualno..
- moj secret santa( iz sosednjega oddelka), ki sem si mislila najprej, dokler nisem malo govorila z njim, da ta mulo pa tle se najmlajsi zgleda, sigurno ima ful zanimivo in razburljivo zivljenje izven sluzbe..( kolegica se je zafrkavala naj mu kondome kupim, ker verjetno se hodi zurat, za secret santo)..na koncu ima pri 30ih 2 otroka, starejsi njegov ima ze 6 let in s prstanom…
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

v-e-s-n-a napisal/-a: 28. Feb. 2026 18:29
Sicer verjetno nisem čist taprava oseba za deljenje mnenja (ker sem 40+, 20 let z istim, od tega 10+ poročena, z otroci) in ne vem koliko si ti star, ampak good luck z iskanjem punce, ki bi 3x na dan :D
mmm veliko sreče pri iskanju, če sem iskrena se mi to fizično ne zdi realno.
Dan ima samo 24h, če delaš 8h recimo še vožnja oz.pot do doma, gre 10h. Spiš 6-8h. Torej za vse ostalo v dnevu ostane 6h (osebna nega, skrb za dom, razne aktivnosti, opravki, kje so šele otroci v kolikor so). Mislim pač kdaj 3x :nixweiss: Edino, če je fora res samo v številu, da rečeš, da si, parkrat not in ven in to je to :gruebel: :nixweiss: ne razumem.
S tako, kateri je to služba, verjamem, da bi šlo, v neki zvezi pa ne.

- se bojim, da bomo šli predčasno domov. Kljub rednemu tuširanju in negi ga že začenja srbeti :nein:

- se mi zdelo,da bi bilo bolje, če bi šli na morje.

- malo gledam kam bi šli za prvomajske, na koncu je potem vedno vse zanimivo že zasedeno

- že od jutra spremljam to dogajanje na bližnjem vzhodu. Znanci so na počitnicah v Dubaju in ne morejo domov. Menda nobenih info, po več kot 12h čakanja na letališču so jih premestili v nek hotel :(
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

mayaeb napisal/-a: 28. Feb. 2026 20:41
Dan ima samo 24h, če delaš 8h recimo še vožnja oz.pot do doma, gre 10h. Spiš 6-8h. Torej za vse ostalo v dnevu ostane 6h (osebna nega, skrb za dom, razne aktivnosti, opravki, kje so šele otroci v kolikor so). Mislim pač kdaj 3x :nixweiss: Edino, če je fora res samo v številu, da rečeš, da si, parkrat not in ven in to je to :gruebel: :nixweiss: ne razumem.
napisal sem:
Kak dan bi tud 3x.
Nisem napisal, da bi to vsak dan, imamo tudi vikende, pa dopust...

Drugače bi nekaj časa rabil redno zjutraj al pa redno zjutraj in zvečer... tolk da malo izživim to fantazijo, pol bi se pa verjetno umiril...

Če smo že pri fantazijah.

Priznam, da:
* če bi živel svoj lajf, bi:
* v službi tudi s tajnico (verjetno kar redno) :oops:
* verjetno bi imel poleg partnerke, ki bi jo ljubil in ona mene prav tako, tudi še...
* kako avanturo kdaj
* šugarbejb
* al pa ljubico

* poleg tega bi pa tud swingal/-a kdaj (s partnerko)

* No, vse to bi rabil (redno), da bi bil (seksualno) sproščen :oops: :D :mrgreen:

@mayaeb, če bi med šihtom še tajnico, pa kdaj šugarbejb/ljubico, pol žena ne bi bla tolk obremenjena :wink:

* Zdaj pa, če se vrnem v bedo realnega sveta...
* Lep (sončen) dan je bil
* Dobil sem se s prijateljem, ki "prejšnje" ne mara, je edini, ki jo pozna (v smislu, da smo se skupaj podružili za kratek čas :oops: :) ; sam je bila odrezava do njega takrat 1x ko smo se videli :( sej zato je pa ne mara verjetno :twisted: ), hkrati pa se on podobno vede (izkoriščevalsko občasno torej) do mene kot prejšnja, kar pomeni, da imam jaz problem oz. je problem v meni, da sem obdan s takimi ljudmi
* Mi je komentiral, da ima dovolj tega poslušanja kako se vrtim v krogu...
* Jaz pa njemu nazaj, da pač res je krog in ni napredka, je pa edina, ki drži z mano stik toliko časa :oops: :ja:

* Pač res me skrbi, da me bo zamenjala z drugim
* Čeprav sem se malo sprostil odkar me je poklicala...
* Po drugi strani pa, ker ne vidim poteze nikjer, jo puščam pri miru
* Pač nazaj nočem, naprej je pa oz. naju ne vem spravit
* Mi je pa ql, da me je vsaj poklicala... se je s tem sprostilo ful energije... ker si želim biti z njo približno OK, ne pa skregan...

* Zdajle je večer in sem doma. Rabim se spočit.
* Saj mi paše tud umirjenost

*^ Na dejtingu se mi ni nič dogajalo :(
* Imel sem idejo, da bi vsaj šel ven...
* Pač nisem

^ Komaj čakam, da me bo terapevtka "morala" poslušat kako se mi na dejtingu nič ne dogaja
* Pač to je krutost realnega sveta v katerem živim

* Vseeno sem precej dobre volje ne glede na vse

* Po mojem me fitnes krepi, ker se sedaj v sebi počutim ful bolje, ker je telo prvič v lajfu aktivno :oops: :)

* Upam oz. želim si, da se mi bo na šihtu izšlo vse OK oz. po planih... in da ne bo večjih sprememb
* Sem se pa v enem delu šihta precej izboljšal, odkar skrbim zase: dieta, telesna vadba, morda na psihologijo gledam bolje/drugače
* Res je, da me je "prejšnja" (nekaj) stala :( ...je pa tud ona (bila) neke vrste doprinos v moj lajf
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mmm napisal/-a: 28. Feb. 2026 22:34
mayaeb napisal/-a: 28. Feb. 2026 20:41
napisal sem:
Kak dan bi tud 3x.
Nisem napisal, da bi to vsak dan, imamo tudi vikende, pa dopust...
Vse lepo in prav.
Uživaj. Blagor tvoji (bodoči) ženi :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- se mi zdi cisto obicajna kolicina seksa na zacetku zveze, dokler se nimas otrok, ce zivis skupaj oz se vidis vsakodnevno, 1x na dan, pa na kaksnem dopustu 2x na dan…
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

Nikoli nisem 1x na dan, vsaj daljše obdobje ne... sej zato se mi pa zdej "meša" :twisted: :roll:
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a saarijarvi »

Firbec: vesna, kam pa se odpravljaš, da iščeš outfit? :)
Odgovori