komplet me je razkurila familija od mojega - sej malenkosti, nič takega ma ko se vsi obnašajo ko da so požrli vso pamet sveta in da so moja mnenja in želje (glede otrok) komplet nerazumne.
to da majo otroci alergijo je itak nepredstavljiv koncept (čeprav jo ma od svakinje starejši tudi in je bilo 15 let na praznovanju VEDNO poskrbljeno za alternativno brez alergenov). zdaj ma naša mala mini alregijo na beljak (ki upam da izzveni) in ker nima hude reakcije na obiskih sam mal popazimo da ji ravno biskvitov (in ostalih jajčnih jedi) ne futramo. kakorkoli s tastom jesta skupaj torto, kao on je biskvit stran ona pa kremo, oba z isto žlico, ona mal s prsti, on jo oblizuje, res BRUHAM si v usta. ko mal bolj ostro rečem če lahko jesta vsak s svojo žlico ker je sezona virusov + je mela mala trebušno virozo še dva dni nazaj, me vsi gledajo da zakaj kompliciram
odpililo se mi pa je, ko pol grem po žlico pa slišim tasta kako reče tamali ki mu poskuša zatlačit prst od kreme v usta: 'joj kako bi z veseljem polizal pa ta mamica ne pusti!: