Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Večino stvari nakupujem preko spleta, ker mi je škoda časa za obisk trgovin. Npr.oblačila (za tamale bolj kot ne vsa oblačila na spletu), večji mesečni nakup hrane-sproti kupujem v trgovinah samo sadje/zelenjavo, kakšna dopolnila, dodatki, stvari za hišne ljubljenčke... raje par klikov kot 2h tedensko v trgovinah :)

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

živimo v manjšem kraju, tako da online špeža žal ni opcija - bi ubiiiiijala za to opcijo med porodniško, čeprav hrano veliko raje kupujem v trgovini kot online.
zdaj ko mam več časa mi je prav sprostitev + vmes si izmišljujem kaj bi kuhala (ko vidim posamezne sestavine znižane npr).

od korone dalje pa sovražim kupovat obleko v trgovini - nič ne najdem in zabijem komplet preveč časa. izjema je lokalna Mana v katero skočim ko majo tahude popuste in če slučajno kaj rabimo (predvsem trenirke za oba dva, pa kako malenkost za otroke).
ampak cunj itak praktično ne kupujem več, tako da so to bolj izjeme kot redno online kupovanje.

dejansko še največkrat naročam kake bedarije od kitajcev (npr dekoracijo za otroške rdje, čistilne pripomočke, organizatorje...) za katere bi morala it brskat v tedija pa se mi ne da :) .

sodeluješ še na kakem forumu ali samo tu?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Samo tu.

- - - - - - - -

Najlepši spomin, ki ga imaš kot otrok s starši?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Spomnim se silvestrove večerje oz. večerij in ko smo bili v Portorožu na morju :oops: :D

----

Od forumov (redno) sodelujem samo tu.

V študentskih letih sem sodeloval na različnih forumih, v dijaških na računalniških oz. enega smo postavili skupaj s kolegi (bolj online znanci, z nobenim več nimam stika), samo ni zaživel zares, je pa bilo nekaj obiska :D :mrgreen:

V študentskih sem potem bolj sodeloval na verskih in forumih, ki govorijo o duševnem zdravju, sem šel tudi na nekaj "zmenkov" in tisto kar se je izšlo, sem pristal v friend-zone-ih :mrgreen: Sem se pa potem z nekaj puncami tako kar družil, eno sem celo zavrnil (jaz; zdaj je verjetno ne bi, ker se mi je okus spremenil).

Tko da kar dobra prijateljstva sem si zgradil online, sem pa potem z njimi prekinil, ko sem šel v zvezo. Ker so vse bile ženske in ji ni bilo prav, da mam neke prijateljice.

Bi več sodeloval na forumih, pa nobenega ne poznam, ki zares še živi.

-----

Novo vprašanje: Če bi postala samska in ko bi ga prebolela, kje v živo bi spoznavala naslednjega, v kolikor bi se odločila, da to aktivno storiš?
Torej, vprašanje je ali bi znala spoznati kje drugje tipa kot v real-life.

Vemo, da imamo tudi dogodke samskih z namenom spoznavanja, ampak noben tak dogodek ni nek presežek.

Vprašanje pa postavljam, ker me je "nova" malo prej prcala, kako si jaz mislim spoznati resno punco v diskoteki... in sem ji prikimal. Da je to res neumnost. Ker je pač bila z mano zunaj, meni je bilo top, ona pa, da že ne bi tam vzela enega klošarja, narkomana, alkoholičara... saj vem, da je (tud) prcala, a ima prav...

In OK, vemo da ostane plesni tečaj, ampak hvala Bogu, tam niso vse samske in morda se kdo hoče naučiti plesati, ne pa dejtati tam...

Pol mi pa zmanjka idej.

Razen aplikacije, kjer še vedno spoznavam... u bistvu vse kar spoznam novega je online... in to bi lahk oz. moral popraviti :twisted:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Si ne predstavljam, da bi fanta spoznala kje drugje kot v živo; na zabavi, v službi, fitnesu…
Te aplikacije in podobne on-line zadeve, so mi strašljive.

- - - - - - -

Ponavljam + kje si spoznala/a zdajšnjega partnerja?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Prvo sem preko interesne dejavnosti, prejsnjo in zdajsnjo online. Pri prejsnji mi je dalo obcutek varnosti da imava skupne prijatelje/znance (svet je majhen), zato sem relativno hitro sel potovat z njo

Zdaj kar nisem online dejtal odkar sem samski… vedno kar je prislo do seksa je bilo online (zal)… edino ena je bila kolegice od ene pa sva se ujela v trojcku… pa mi ke pol dala cifro, sprva me je izkoriscala, pol ko je prejsnja prsla v igro, je tud ona mal navalila name, sam pol sem se za prejsnjo odlocil…

Tko da ja, bomo videli ce bom cez pol leta v fitnesu kaj.

V sluzbi ne verjamem, prej kot sodelavke na kakih konferencah… (sam to je tko tko…)

Ponavljam (oboje)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ne vem, kje v zivo bi spoznala partnerja-v krogih, kjer se gibam sluzbeno ni moznosti. Razen, ce bi me po novem privlacili sicer visoko izobrazeni moski blizu penzije. V prostocasnih aktivnostih pa sem ce sem v druzbi s samimi poznanimi (recimo mantrailing). V glavnem, ce se kdaj locim, mi ne kaze dobro, haha :)
Moza sem spoznala preko socialnih omrezij.

Kaj menis, je lazje spoznati partnerja v zivo ali online?
The world is as you are.
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

men se zdi da je v živo lažje... mogoče se čuden sliš ampak jaz morem tipa zavohat, tud mojga sem, no pa itak začutit kemijo, se mi zdi da tko prek spleta lahko se ti zdi kao da je neki, v živo je pa bolj meh pol

jaz sem vse partnerje do sedaj zagledala in vedla tega hočem met in nekak sem zmeri srečo mela da sem jih na koncu tud dobila, z zdajšnjim se prav spomnim da sva se spogledala in me je prav neki prešinel - jaz bi rekla da je bila ljubezen na prvi pogled, mam ful lep spomin na tisto obdobje dvorjenja, ki nikakor ne bi zgledal kokr je če bi se srečala online

ponavljam + vrjameš v ljubezen na prvi pogled?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Jaz menim, da ko si mimo faksa, je lazje online. In tudi prijateljici svetujem, naj proba tinder, ki zdaj ocitno z nekim bolj novim je sla narazen. Tam so vsaj ljudje, nekateri, ki vejo kaj iscejo, recimo si zelijo resne zveze. Medtem, ko nekdo, ki ga spoznas mimogrede nekje zunaj npr, si mu lahko prirocna, ker si ravno mimo prisla na nekem dolocenem kraju in malo izkoristi situacijo in druzenje.

Pa tudi, a bom js recimo vzela enega xy sodelavca, ker drugam ne hodim in ne spoznavam novih ljudi in je on edini, ki ga poznam in mi je ratal blizu? Pa se malo je zaljubljen vame? ( to se je meni zgodilo pri prejsnji sluzbi)
Ne, gres raje na tinder, kjer spoznas vecji krog ljudi, ne nor enga soseda, ki ga vzames, ker ne najdes drugega/ nikjer ne spoznas drugega npr.

Seveda z neko kmecko pametjo, da ne dajas nevemkaksnih seksi/ pomanjkljivo oblecenih slik, ce ne isces onsja in bi rada normalnega tipa nasla.

Nimam mnenja glede na prvi pogled, moj je meni bil vsec od 2. Zmenka dalje in od takrat nisem ne pisala si, ne se videla z nobenim drugim. Odkar sem ga 2. V zivljenju videla v zivo. Nisva si zelo veliko pisala, preden sva se videla, on niti ni imel casa toliko za pisarjenje, je hodil natanko 1x dnevni na tinder, js sem takrat toliko navduseno pisala, da mi je zablokiral tinder, ko sem utegnila nazaj gor prit, ga ni bili vec gor za nadaljnoh 24 ur, sva pa 2x telefonirala po 1 uro preden sva se videla. Sva se bolj spoznavala v zivo, ker on tudi nekako mislim, da ni hotel prevec casa zapravljati online, dokler ne vidi, da mu je zenska v zivo vsec( nekatere si dajo taksne slike, da si niso nic podobne v resnici.)

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moža sem spoznala na rd zabavi moje prijateljice.

Verjamem ja. V ljubezen na prvi pogled.

- - - - - - - -

Si bila kdaj na kakšni operaciji + da si več dni mogla biti v bolnici?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ja, ko so morali izseliti otroka iz moje maternice :D
V bolnici sem bila se mi zdi 4 dni, vkljucno s prvim dnem, ko smo cakali, kaj se bo otrok odlocil. Po pravici povedano ni bilo tako slabo, razen hrane, ker sem bila sama v sobi. Sama, no, ce ne stejem otroka :lol: in moza.

Ponavljam
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, žal sem imela kar nekaj all inclusive bivanj tam. Fiksacija hrbtenice, koleno, gleženj, ploščica na čelu. Kar te ne ubije, te okrepi, menda :gruebel:

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Dvakrat carski, septoplastika, viroza (dehidracija).

Kaj ti smrdi, pa bi komu drugemu mogoce disalo (ali obratno)?
The world is as you are.
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sivka, no go.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Vanilijeve sveče, kozmetika z vonjem kokosa

Obratno, kaj drugim smrdi, tebi pa diši?
Odgovori