Hujšanje

Gurmanski užitki.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Hujšanje

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Sarissima napisal/-a: 18. Feb. 2026 4:03
mmm napisal/-a: 17. Feb. 2026 23:02 e, ker si jih ne znam lepo pripravit v tej ponvi in na tem štedilniku, kuhanih pa ne morem skoz jest :twisted:
http://youtu.be/p3EwVIpzFjI?si=xBx1IPFezZXpKNZl

sprobaj, ko jih pečem za otroke delam po prvi tehniki, ko za odrasle pa po zadnji. jim ni všeč tekstura tekočega rumenjaka :) . pa sir in ogromne količine masla je seveda opcijsko, gre tudi brez tega, poglej si predvsem tehniko.
Ooo hvala... končno sem pogledal... bom sprobal... torej jaz sem razumel predvsem puter namesto olja in pol ne bo zažgano oz. se bojo lepše spekle... da pa dam gor še sir, je pa itak... njami :oops: :mrgreen:

Sarissima napisal/-a: 18. Feb. 2026 4:07
mmm napisal/-a: 17. Feb. 2026 23:02 Pa s fitnesom sem začel in sem se kar sprostil glede hrane...
Pa lačen si verjetno zato, ker si začel več in redno migat in se ti je dvignil metabolizem in lakota. precej bedno ampak žal neizogibno :cry:
Pa ja, vem, da ti navijaš za ta fitnes :oops:

Tud trener mi bo počas začel pametovat glede prehrane, ma jaz se ne bom kar tako dal... sem trmast glede svoje/prijateljeve diete oz. me zanima kam bom z njo prišel...

Je pa relativno. Kdaj sem lačen, 1x ta teden sem pa (od stresa?) pozabil jest... in mi prav nič ni manjkalo...

Vsekakor mi ta zadnja prijateljica... ko je vidla mojo fotko izpred pol leta, me je okarala kako sem lahk bil tako neurejen... tko da ja... prejšnja pač ni delala pritiska zame, ker ji itak ni bilo do mene in ji je bilo vseeno, mi je pa pol dajala konfirmacije^, ko sem se nekaj odločil oz. si je pripisovala zasluge, ker se mi je ortopedsko stanje izboljšalo odkar sem (bil) z njo... sam to je blo dost tko neupravičeno, kot da sem jaz neumen... OK, psihološko je lahk dobro vplivala name, pol se pa moramo ustaviti... ostalo sem delal sam

^samo najini zadnji "dejti" so bili večerni mc'donalds in tudi sladice/sladoled v njem... tudi sam sem začel mal popuščat, ona pa je rada imela sladice (vsaj občasno), itak (mi) jih je tudi pekla, precej dobre... sam pol se je pa šla nehumani 3-dnevni fasting... jaz sem se pa raje odločil za neko zmerno prehrano... in sedaj bi popuščal, da se recimo 1x na teden pregrešim s sladicami (trenutno večkrat :( ), pa da recimo 2-3x na teden jem mal več OH, ostale dne pa ostanem na tej low-carbs... tko razmišljam, da bi si zastavil oz. saj tko nekak že počnem :|

Tko da ja, vredu je, da sem (s)hujšal, tud plešem bolš odkar mam manj kil, bolj dojemljiv sem (verjento zato, ker se mi možgani popravljajo, ker je manj cukra; bi moral paziti, da ga je še manj) :mrgreen:

Bom probal do mišic priti s čimmanj OH #moja-trma
Če ne pa vsaj, da pazim na cuker in gluten
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Odgovori