Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mogoce je mislila sladki? Recimo.
Doma skuhan puding. Cokoladni. Njam.

Imas obcutek, da si odrasla?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ups, moja napaka :oops:

Jaz niti nimam občutka odraslosti, čeprav bi ga verjetno mogla imeti. Glede na leta (40+), 2 otroka, moža, hišo z vsemi položnicami in kreditom zraven, službo… :gruebel:

Se vseeno prej počutim bolj mladostno, kot odraslo bi rekla.

- - - - - - -

Zanimivo. Ponavljam
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

drugač sem mislila slani... jaz ne maram teh kupljenih čipsov in smokijev tok da velikrat sama kej rajš nardim - npr. iz listnatega testa se da miljon stvari narest - posuješ gor nasekljane suhe paradižnike različne začimbe origano bazilika narežeš na trakce, spečeš, druga varianta posuješ s sezamom in mal parmezana, narežeš... in še ful takšnih kombinacij je možnih..

ne ne počutim se odraslo, upam da se še dolg ne bom

ponavljam...
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

jaz se počutim odraslo. why not? na dnevni ravni skrbim za to, da ne samo jaz, ampak tudi moji otroci preživimo na toplem, suhem in s hrano v želodcu. nimam občutka da moram nekomu polagat račune kaj in zakaj kaj delam. tako da bit "odrasel" je v moji glavi povezano z odgovornostjo ki jo nosim, ne z občutkom "biti star".

ponavljam.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Jaz se pocutim zelo odraslo, vsak dan hodim v sluzbo, ki ni lih ena najlazjih, vsak dan otroka pripravljam za vrtec in vozim v vrtec.. Pa za otroka skrbim vsak dan, moj dela cca 60/50-60 ur tedensko, v eno od sluzb ima eno uro voznje v eno stran, pomoci kaksih sorodnikov nimam nobenih, vse je na meni. Ne vem, kako bi se lahko pocutil se bolj odraslo. Otrok je karakterno tak cel razpasel, razigran, uporen, ne kaki odgovoren, ki bi karakterno moral biti bolj odrasel kot je za svojo starost… se na polno upira in jaz se morem z njim borit.
Sploh velika razlika v obcutku odraslosti je pred otroci/ po….
Se mi zdi, da ce moras za vsak cent poskrbeti sam oz starsa/ par sam, brez da ti kdo od familje senka nepremicnino, premicnino… je obcutek odraslosti se toliko vecji…
Pa ce nimas obeh starsev zivih je tudi obcutek odraslosti toliko vecji, ali ce vsaj en od para veliko vec pomaga in skrbi za svojega starsa/ casovni se dodatno porabi cas za mu delat raznorazne usluge, kot stari stars mladi familji pomaga…

Ocitno daje obcutek odraslosti tudi to, da ne mores nikoli v enem kosu kave spit in zajtrka pojest.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori