Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^ za nohte priporočam nakup UV lučke za doma - zdaj so UV laki dobavljivi tudi v DM-ju :) jaz sem jih našla za 2.99 eur.

Za 'škrte' mesece seveda, ni da bo zdaj to zamenjalo profesionalne, podaljšane nohte. Sem tudi jaz dolgo hodila vsak mesec, pa teh 30-40 eur vseeno preveč boli na dolgi rok. :cry:

Enkrat bi šla na trepalnice, pa se tudi tukaj držim nazaj, ker jih je treba stalno dopolnjevat. Ampak nekaterim res lepo naredijo (ne mislim tistih gostih gosenic).

- da sva se po praznikih brcnila s kavča in začela skupaj hoditi v fitnes
- da sem danes dosegla en cilj, za katerega sem potrebovala več kot 1 leto - ponosna!
- da sem šla včeraj iz firbca na en organiziran sprehod za mlade ženske, ki bi rade razširile svoj krog. 50 jih je prišlo 🤯 očitno je interesa in potrebe po povezovanju ogromno.
- da imam tudi jaz ideje kaj podobnega organizirat. Sicer niti pod razno ne v takem številu, ampak dajmo videt.
- da se veselim vsake dodatne minute svetlobe, zdaj ko se dnevi počaaaasi spet daljšajo
- da imam prvič po srednji šoli spet fru-fru. Ker si las ne likam več redno, zdaj večinoma izgledam kot teleportirana iz 80'h (it's giving Nancy Wheeler, če ne kar Dustin vibes :lach: )
- da bi šla v savno ali kak spa.. :hearts:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- ma saj 30e je neka standardna cena po salonih, v mojem je tudi, potem lahko za kaksne bolj zahtevne poslikave je vec..
- pri nas na enem od oddelkov, kjer delam, majo skoraj cisto vse/ vse punce te nohte, sploh mlajse od mene, bolj je fora, da moras vsak mesec obnavljat oz nekatere, ki jim hitro rastejo menda tudi na 3 tedne.. drugace mislim, da za odstranjevanje placas, da ti vsaj dol da.., na oddelek, kamor primarno spadam, kjer smo majhna skupinica, pa nobena..
- sem bila v dilemi decembra al it na navadno manikura al na te gel, potem sem sla na navadno
—————————————-

- sem postala malo lazy in ne vem, ce se mi bo dalo tamalega vozit na eno plesno telovadbo, kjer je pol ure voznje v eno stran, pa se za cel semester se v naprej placa, zdaj sva 3x Manjkala ali koliko oz bova, ker bom ja se na bolniski jutri in ne bom tja hodila… ko smo bili zdravi zadnja 2 tedna decembra, pa ni bilo vec vaj. In se zdaj nisem placala nic za nov semester, ceprav bi najbrz ze mogla..
- se mi je nekaj spremenila struktura pas po porodu, ali po koncu porodniske, ne vem kdaj, da imam kar ravne in sploh nimam vec valovitih…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem se zbudila z bolečim grlom :rolleyes:
- je starejša hvala bogu boljše. Brez vročine :zustimm:
- se približuje vpis v šolo…. OMG, ne morem verjeti kako hitro gre čas :kuss: :hearts:
- mi je full fajn, ker smo že nekaj časa v obdobju, ko ju lahko za nekaj časa pustim sami doma in lahko (brez skrbi ;D ) grem po krajših opravkih
- držim pesti, da mlajša ne zboli
- grem delat smoothie
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

v-e-s-n-a napisal/-a: 20. Jan. 2026 9:41 - se približuje vpis v šolo…. OMG, ne morem verjeti kako hitro gre čas :kuss: :hearts:
Enako... :cry: In se sprednji zobki se mu majejo, pa se mi zdi, da jih je ravno dobil, noooo.... :cry:
- mi je povedal moj dragi otrok, da se bo porocil s prijateljem L, prijateljem M, nekim likom iz ene risanke in mamico. Z L, M in risanim junakom, ker so zabavni, z mano, ker me ima rad. Hvala, se mi zdi? :lach:
- aja, pa z nasim mackom se bo tudi porocil
- mogoce bi bila moja zaobljuba za letos, da bom bolj proaktivna na vseh podrocjih? Ne vem, vcasih mi je tezko se sploh iz postelje spravit.
- pomivalni stroj je crknil, moram klicat lastnika, da pove, kaj hoce naredit, ker bo drago popravilo.
- bi sla za rojstni dan nekam, kjer bi lahko nasla kak quirky hotel, mogoce v kaki stari hisi, ali koci sredi gozda? Imam okrogli rojstni dan, konec leta pa se okroglo obletnico poroke. Moj je rekel, da greva na Bora Boro, ampak ni sans, da me spravis na tak dolgi let, tudi ce bi si lahko privoscila :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Patchouli, zamenjam moža, moj bi šel tudi rajši v gozd kot na Bora Boro 😂
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^^^ jaz bi v francosko polinezijo ;D :lach: :ja: Sicer sem za zdaj vse okrogle obletnice preživela ob morju, ampak v Puli, ne Polineziji :mrgreen:

- sem totalno fuč. Že drugič v tem mesecu :rolleyes:
- baje da je v šoli tudi velik manjko učencev
- ponosna nanjo! Full. :kuss: :hearts: Mi je fajn, da je pokazala interes…
- držim pesti, da se do ponedeljka sestavimo in gremo vsak v svojo smer
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem se danes doma, ce ne bi bila v takem stanju kot sem, se ne bi toliko pazla in bi sla verjetno ze taka v sluzbo
- sem vceraj celo kopalnico pocistila in omarice pospravila v kopalnici, stvari od obeh, sploh on je inel ful razmetano, edino pomit se nisem utegnila potleh, me caka delo dns naprej in kuhinja in soba, kjer so cunje se ko sem likala…
- danes sem tamalega sele ene 20 cez 8 dostavila v skupino, ker tudi sama nisem mogla prej ustat, ravno pol skupine manjka, 7/14 je prisotnih.
- sem se malo jezila, da sem mu lahko konatiro oblekla, bom pa sla dokupit se bodijev 98, ker to odvajanje se ne bo zdaj zgodilo in kontir in majic tud noce nosit, lazje mu je bodi gor dat
- sem si vceraj prenesla aplikacijo, ki ocenjuje sestavine kozmeticnih izdelkov in panika, da ima en moj recovery serum Aikon silikon D4 noter, da ne bom vec rabila zdaj, predlaga mi kot firme, ki imajo dobre sestavine za podobno vrsto kreme Melvita, alverde in Kielh al kako je ze… od meni poznanih firm, bom eno drugo firmo kupila.
- aikon cleanser ima pa sicer zelo dobre sestavine, tonika pa ni gor in spf kreme tudi ne
- sem par ur preucevala stvari tam gor vceraj, danes bom na roko se sestavine od Aikon tonika, Aikon spf kreme in dd kreme, ki je tudi ni gor
- tudi moja prijateljica da naslednjo leto ze 2., zadnjo hcer v solo, druga prijateljica jo ima pa se zadnje leto naslednje leto v vrtcu
- nimam nobene prijateljice z dvema fantoma, vse imajo bolj puncke in ena ima enega fanta in punco
———————————————————————
- tonic Aikon je v redu, morem pa dat stran se spf kremo Aikon, Skeyndor dd kremo, ima zraven spf 50 in lih te taskodljive sestavine od krem z spf- pa 40 eur je stala ta dd krema, sem jo pa malo uporabljala, kupila lani maja in je se vedno skoraj nedotaknjena.
- tonik ima pa malo sestavin in kot zadnjo sestavino lakticno kislino, katero se mi zdi, da ne prenasam dobro, na negi obraza mi je prvic dala lakticno kislino( oz nek izdlek nelaj na laktozo povezan, najbrz je bila ta kislina)na naslednjih negah ne vec in je bil boljsi rezultat.
- imam doma se eno dosti casa neuporabljeno nivea spf kremo za obraz, polno tubo, bom to uporabljala, ce bom rabila,ki ima neke srednje dobre sestavine, nima pa nobene nevarne, z razliko od afrodite, ki je ko sem se zivela s cimrami imela nezazeljene sestavine.
- ah tako so lepo izgledale steklenicke take minimalisticne vse od te firme Aikon v omarici, zdaj morem dat proc jih pol, ker niso ok
- moram provat kak izdelek tonik brez lakticne kisline, da vidim, ce je kaksna razlika - imajo se najboljse ocene alverde
- imam se eno Afrodita bb kremo doma, dolgo neuporabljeno, ki ima kot vidim katastrofalne sestavine, veliko hormonakih motilcev
- grem v nakup druge bb ali dd kreme ob priloznosti
- nisem preucila vseh sestavin pri tisti iz kozmeticnega, prvih par sestavin problematicnih izvira iz spf filtrov, ne samih sestavin obarvane kreme, naprej se nisem brala
Zadnjič spremenil hayley, dne 22. Jan. 2026 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- jaz sem ponavadi tudi bolj za sanjsko tropsko plazo, ampak sem konec leta bila na 8 (osmih!) letalih v manj kot enem mesecu, od tega je bil najdaljsi let vec kot 10 ur. Me ne spravis na Bora Boro do nadaljnega :D
Sarissima napisal/-a: 21. Jan. 2026 11:27 Patchouli, zamenjam moža, moj bi šel tudi rajši v gozd kot na Bora Boro 😂
Domov si ga odpelji in kr oba obrzi, hvala :rolleyes:

- ce ni ocitno, me je moj razjezil :lach:
- gledam za rojstni dan Jordanijo, ce bova s tamalim spet sama. Mi vsaj ni treba skrbet, kako spravit mozev useless potni list na meni zanimive destinacije.
- je sonce lepo posijalo na jedilno mizo in s kavca, kjer sem danes za spremembo, lepo vidim, kako je macek scufal naslonjala stolov. Ce kdo hoce, si lahko se macka odpelje :<
- kaj je lahko pocasi konec zime? A ni ze malo predolgo, no?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

-grem tudi jaz jutri na nohte. Sicer si jih redno delam, ampak ok. Veliko bolj urejeno se pocutim, ker moji se mi takoj odlomijo, lak se na prvem aktivnem sprehodu s psicko odkrusi.
-nama mantrailing kar gre, no. Vsakega najdeva :D pomladi pa zacneva tecaj za pomocnika v smislu obiskov domov za ostarele, sol itd.
-sem danes dobila eno lepo pohvalo v sluzbi. Ah, ko bi taksno delo ostalo trajno, se ne bi pritozevala. Obcutek imam, da sploh ne hodim v sluzbi kot tako.
-me zelo jezi otrokova razrednicarka. Odkar se je z njo konkretno zapel moz (ker ni dala naprej prijavnice za tekmovanje na podrocju, kjer se je dosegalo drzavna priznanja,najvisji rezultat v razredu tako ali tako, ker se njej ni tako zdelo) se mi zdi, da to vraca preko otroka, kjer le gre. Sreca, da je otrok flegmatik glede tega in se ne pocuti prizadeto. Jaz pa komaj cakam na naslednje solsko leto glede tega, ker je ne morem. Zafrustriran, mascevalen clovek pac ni za med male otroke.
-te dni spoznam prijateljicinega novega. Nefer od mene, ampak imam ze nek negativen odnos ze zdaj. Mogoce krivda ni cisto na meni, glede na vse povedano. No, kakorkoli.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ a ti imaš otroka že v šoli? Ne vem zakaj sem mislila, da so še vrtčevski :gruebel: (čas res leti. Pre-hi-tro ;D)

- sem danes dobila odgovor na vprašanje, ki me je mučilo nekaj časa. V mojo korist. Še dobro. :D
- sem si oddahnila. Ne rabim iskat alternative za varstvo. Yeaaah.
- je bil zanimiv roditeljski sestanek
- med drugim, sva imeli ta teden kuharski tečaj :zustimm: :respekt:
- se veselim sobote in malo “me time”. Upam, da tokratno sobotno nakupovanje obrodi sadove
- so se nedeljski plani spremenili. Spet nič od drsanja.
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

-sem si strgala torbico :/ fuknla sem se v avto se pr tem zavalila na torbico in k sem jo vlekla iz pod riti sem pašček utrgala
- sem rekla mojmu če mi ga zašije - ker mi ga že enkrat je - al mi novo kup in zdaj dejansko mi misl novo kupt in to čist nad budgetom k ga mam jaz za torbice - ker ta k sem jo zdele mela je bla dejansko zastonj dobila med kupom oblek od sestrične - usnjena črna kaj še hočem, no on gleda neko dizajnersko da kako mu je huda in kako bi mi pasala pa da vidmo če jo res dobim
- je šel avto po čudežu čez tehničnega
- jaz tud čakam novice še en teden bom mogla čakat... in hočem čist nasprotne novice kot jih tam ponavad dajo kot za vesele
-sem nestrpna lih zard tega skos na konc z živci grem že sama seb na živce kok na hitr popizdim
- si želim čik in konjak!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- edina se najdrazja torbica, ki jo imam je od CalvinKlein, kupila ko je bil mali dojencek, isto casno se temnomoder ruzak od Fjalraven.. karkoli ze je ta beseda, se mi ne da zdaj guglat. Nosim skos ruzak povsod, ker sem imela vecino casa se potrebscine za otroka zraven. Sem jo imela prvic v zivljenju enkrat decembra letos za se dobit z dvema prijateljicama, mozmi, otrokom, ko sem sla brez svojega tamalega. Sem imela zraven se bel plasc do kolen, mi je kolegica veckrat rekla, da kako sem ustimana, samo zaradi tega ocitno..

- je bila ful fajn odlocitev, da sem se odlocla s tamalim it na primorsko sama takoj po njegovem vrtcu, moj sel ravno v sluzbo malo pred tem in je bilo fajn se koncno dobit s frendicama po nekaj casa. Na zalost edino ena prisla brez otrok. Nisem sla niti domov, direkt do lokala, tamali najprej pil brekov sok, da se zamotil, nato pomfri, nato pac pepo na telefonu, drugace me je skos vlekel iz stola.. zdaj od 2 leti 3 mesece naprej in odkar je bil bolan kdaj gleda Pepo na telefonu, ampak pazimo, da bi cim manj oz bolj samo v izjemnih situacijah.
- so zdaj menda rekle na zadnje vzgojiteljice, da njih uboga vse, edino drugim otrokom jemlje igrace
- smo mu vceraj narocili pustni kostum, upam, da ku ne bo prevelik in da ga bo hotel oblect
- komaj cakam, da to obvezo/ tradicijo ze nesem v sluzbo, da bom resena, se sredi noci razmisljala, kako skombinirat, ker moj vsak dan od torka naprej dela zjutraj in kako bom toliko prej malega jaz peljala v vrtec, da pravocasno dostavim, ko imajo kavo neke stvari… zdaj po tej bolezni se toliko pozneje ustaja in hodi spat..
- bomo vidle, ce gremo se kam danes sfrendico, bi sle tokrat obe z otroki, samo glede na vreme ne vem, kako bo
- strasno slabo vest imela ta teden, da sem bila na bolniski, upam, da se bom na enem nivoju pocutila bolje ta teden in da bodo obveznosti sle gladko, ali pa vsaj brez mojega sekiranja, ce kaj ne bo slo.. in da bo folk toliko projaten kot takrat ko sem sla, da se nisem kaj zamerila, ker sem vec casa manjkala
- se vedno blazno kasljam
- so mi se vedno dolzni skupno 60e v sluzbi na manjsem oddelku, ko sem sla kupovat v sluzbi za clane nasega oddelka dele darila,pa edina bila na skrajsanem delovniku in na nizjem mestu od nekaterih drugih - z nizjo placo, v taprvo, ko mi niso nic vrnili 30 eur, nisem nic rekla, zdaj pri tadrugem delu darila bom pa rekla, da mi niso vrnili 30e
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- končno spet brez sivih las. Sem počasi izgledala kot tista hudobna ženska iz risanke 101 dalmatinec :D
- ponavadi je vedno tako… tisto kar najprej najdem v prvi trgovini in mi je všeč, tisto tudi kupim. In tudi danes ni bilo nič drugače. Razen, da (še) nisem kupila. Ker moram it čez vse možne trgovine, probat podobno in ugotovit, da to prvo je bilo res “the one”. ;D
- ^^^ me je mož doma vprašal, zakaj nisem kupila.
- bom šla mogoče v ponedeljek popoldan…
- me zanima, kako se bodo stvari odvile. Kako se bomo odločili na koncu
- ^^^ sneg naj bi še bil :jump: :snowman:
- me zanima, če bo spet govora o dogodku. Tako kot že vsakič do sedaj. A se res ne naveliča? Saj ne odkrivamo tople vode
- je bilo prav prijetno danes dopoldan z njo. Sva se veliko nasmejali in pogovarjali več, kot prej v vsem skupnem času
- sem včeraj namesto likat, šla pomivat keramiko :gruebel:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- ze ful casa si nisem sla na novo naredit pramenov in k frizerju, ne vem ali si ne bom sla, ali pa bom najbrz kar rekla, da mi naredi 1 ali 2 cm od lasisca. Peroksida mi se dobro ne rabi, ker mi dovolj prime najsvetlejsa barva na moje lase, da ne rabim. Se mi pa zdi, da mi ni ful videt razlike s svojimi lasmi, je pa res da ko se od spredaj gledas v ogledalo, je malo manj realno videt kot z vsem moznih strani in odzgoraj.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- tamlajša je čisto v ples padla in totalno ji pristaja. Nasplošno kaže neproblematičnost in samozavest pri nastopanju pred množico :zustimm: :kuss:
- sem bila danes kar precej razočarana nad videnim
- imam srečo, da se mi še ne mudi preveč z nakupom obleke
- doma mi kar v omari ne visi kos, ki je primeren za tak dogodek. Sem bolj kavbojke+majica, hlače+srajica+ blazer tip človeka. Si moram potem kupovat bolj elegantno garderobo… ampak mi ni panike, ker je to takoooo redko…
- nisem preveč tip človeka za obleke, visoke pete ipd. Doma imam lih 2 obleki. Pa še to bolj za jesenski čas, da kombiniram s škornji. Držim pesti, da na koncu vseeno najdem lep eleganten kombinezonček. Se bom pomoje še najboljše počutila
- ooooo, kako ql! Se je nakazala možnost za boljše delo. Tooooo :freude: :jump:
Odgovori