Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Med prazniki.
Kaj bi si zelela, da bi ljudje okrog tebe bolj razumeli ali sprejemali?
Kaj bi si zelela, da bi ljudje okrog tebe bolj razumeli ali sprejemali?
The world is as you are.
Mene. Oz. moj način razmišljanja… ne pa da skos poslušam “eh, to ni nič takega,” “eh, preveč kompliciraš”. Nekateri (kao) bolj vedo od mene, kaj je zame in za mojo družino dobro
Give me a break
Pa to vtikovanje, predvsem v najino vzgojo otrok.
- - - - - - - - -
Ponavljam
Give me a break
Pa to vtikovanje, predvsem v najino vzgojo otrok.
- - - - - - - - -
Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Eden drugega (in se manj obsojali na podlagi rase, ideologij, vere, orientacije, etc). Svet bi bil lahko res lep.
Prvi celebrity crush? (Ali pa knjižni junak)?
Prvi celebrity crush? (Ali pa knjižni junak)?
hahahahaha Legolas? Ne veeem
. Ma garantiram da je neki podobno sramotnega 
ponavljam!
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Hahaha, Legolas ja. Not bad
Drugače pa itak, čist tipično, Brad Pitt (predvsem v filmih 7let v Tibetu in Meet Joe Black
)
- - - - - - - - -
Ponavljam
Drugače pa itak, čist tipično, Brad Pitt (predvsem v filmih 7let v Tibetu in Meet Joe Black
- - - - - - - - -
Ponavljam
Heath Ledger
Se ti zdi bolje imeti rutino ali živeti bolj spontano?
Se ti zdi bolje imeti rutino ali živeti bolj spontano?
Dovolj rutine da te drži v nekih okvirjih (npr služba s fiksnim delavnikom, urejen bioritem) ostalo pa spontano.
ponavljam
ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Odkar imam otroke mi je veliko boljša rutina. Pa tudi sicer imam rada do določene mere, da vem kaj se bo dogajalo… Nisem ravno pristaš “prepusti se, bomo že kako.”
- - - - - - - - -
Kaj je naslednja stvar, ki se je veseliš?
- - - - - - - - -
Kaj je naslednja stvar, ki se je veseliš?
Današnji večer, večerja in druženje s kolegicami.
Ponavljam.
Ponavljam.
Sobotnega dopoldneva, ki je rezerviran samo zame.
- - - - -
Si kot otrok prejemal/a žepnino?
- - - - -
Si kot otrok prejemal/a žepnino?
Ne
————————————
Veselim se, da sem danasnji dan se na bolniski, ceprav realno otroka imamo v vrtcu le 6 ur dnevno in gre hitro , kar ga ni… vceraj sploh sem se pocutima se bolj utrujeno kot v pon.
Potem veselim se krofov!
In ce jih bo tudi moja mama delala domace letos, bo fajn, lani jih ni, 2 leti nazaj ko smo ziveli pri njih pa jih je. Krofi so mi tako ena najboljsih sladic. Nisem pa se nabavila kostuma za tamalega.
In veselim se rojstnega dneva, svojega, da se dobimo z vsemi prijatelji in mozmi in gremo na tortice, ceprav bom najverjetneje 2 grupi prijateljev povabila posebej, ker se tudi dobivamo obicajno posebej in da si kupim kaj iz L’occitana za rojstni.
——————————-
Nisem imela prav crusha, v otroskih in zgodnjih najstniskih mi je bil vsec Tom Cruise.
Ponavljam
————————————
Veselim se, da sem danasnji dan se na bolniski, ceprav realno otroka imamo v vrtcu le 6 ur dnevno in gre hitro , kar ga ni… vceraj sploh sem se pocutima se bolj utrujeno kot v pon.
Potem veselim se krofov!
In veselim se rojstnega dneva, svojega, da se dobimo z vsemi prijatelji in mozmi in gremo na tortice, ceprav bom najverjetneje 2 grupi prijateljev povabila posebej, ker se tudi dobivamo obicajno posebej in da si kupim kaj iz L’occitana za rojstni.
——————————-
Nisem imela prav crusha, v otroskih in zgodnjih najstniskih mi je bil vsec Tom Cruise.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ne nisem prejemala žepnine.
- - - - - - -
Živijo kakšni tvoji sorodniki v tujini? Kdaj si jih nazadnje obiskala?
- - - - - - -
Živijo kakšni tvoji sorodniki v tujini? Kdaj si jih nazadnje obiskala?
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Po mozevi strani, ja. Nazadnje decembra, po dveh letih. Moz gre veckrat sam. Ko sem pa jaz zivela v tujini, sem pa domov hodila pribljizno 1x na leto, vcasih dvakrat, ko smo bili ze trije.
Ponavljam
Ponavljam
večino sorodnikov imam v tujini v različnih državah, nekaj jih zaradi tega sploh srečala še nisem... pri teti sem bila nazadnje ene 10let nazaj, sicer planiramo da bomo v kratkem spet kaj šli, k drugim sem bila večkrat povabljena pod čudnimi pogoji tako da dokler ne bom sama nabrala za karto ne grem...
a dobro poznaš svoje družinsko drevo? Do katerih let/stoletja nazaj lahko greš?
a dobro poznaš svoje družinsko drevo? Do katerih let/stoletja nazaj lahko greš?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Hmm, srednja žalost. Enkrat sem se z babico usedla z zvezkom in voice-recorderjem, pa sva ši čez vse ljudi, ki se jih je spomnila (in čez kakšne zanimive prigode iz njihovih življenj
). Lep večer in nekaj, kar je sedaj dokumentirano - priporočam, če imate stare starše še žive. Ampak to je šlo samo 5 generacij nazaj, pred tem ni niti ona poznala veliko. Bi bilo zanimivo izprobati kak online servis, z bivšim sva šla enkrat v knjižnico v NYC in je tam našel informacije o prednikh še iz srednjega veka. Ampak po teh našh mini slovenskih / jugo vaseh.. nimam pojma, koliko se je dokumentiralo in kako zanesljivi so ti testi.
Ponavljam + na katerega sorodnika si bil/a kot otrok najbolj navezana in zakaj?
Ponavljam + na katerega sorodnika si bil/a kot otrok najbolj navezana in zakaj?