Vprašaj me... #48
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Re: Vprašaj me... #48
Sem imela (neurgentni) carski rez, v Bangladesu pri CR-ju partnerji ne smejo biti zraven (ce kaj vem, so v Sloveniji pri nacrtovanih CR-jih ponekod lahko). Je bil pa z mano prej cel dan, ko sem cakala na umetne popadke, ki jih ni bilo in pripeljali so ga do operacijske, da naju je videl, potem sva sla s tamalim na intenzivno.
Skupaj smo spet bili zjutraj, je bil zaradi kovida lahko 24 ur na dan pri nama, da ni zapuscal bolnice (imela sem privat suito z dodatno posteljo, takrat sva bili na celem oddelku samo dve mamici).
Ponosna nase? Lol ne vem, zadnje case nisem ravno najbolje custveno/mentalno, tako da se sploh ne spomnim.
Ponavljam emanuelino vprasanje
Skupaj smo spet bili zjutraj, je bil zaradi kovida lahko 24 ur na dan pri nama, da ni zapuscal bolnice (imela sem privat suito z dodatno posteljo, takrat sva bili na celem oddelku samo dve mamici).
Ponosna nase? Lol ne vem, zadnje case nisem ravno najbolje custveno/mentalno, tako da se sploh ne spomnim.
Ponavljam emanuelino vprasanje
Predolgo nazaj. Žal.
Trenutno se ne počutim najboljše v svoji koži.
- - - - - - - - -
Ponavljam emanuelino vpr.
Trenutno se ne počutim najboljše v svoji koži.
- - - - - - - - -
Ponavljam emanuelino vpr.
slabe dva tedna nazaj ker sem eno javno funkcijo res dobr opravla... sem se sicer sekirala in ne spala prej zard tega en mesec
pa danes bom ponosna nase če končno dokončam letno poročilo
Kopalna kad ali tuš kabina?
pa danes bom ponosna nase če končno dokončam letno poročilo
Kopalna kad ali tuš kabina?
Poleti tuš, zdaj bolj kad. Od jeseni naprej je v uporabi vsaj 5x na teden.
Ponavljam
Ponavljam
Tuš kabina.
Mi je žal, da sem zmotno mislila, da bom kad full veliko uporabljala, čeprav otroci se pa radi namakajo.
- - - - -
Kdaj si se odselila na svoje?
Mi je žal, da sem zmotno mislila, da bom kad full veliko uporabljala, čeprav otroci se pa radi namakajo.
- - - - -
Kdaj si se odselila na svoje?
Prvic v stud dom pri 20ih, ko sem sla na faks.
Drugic cisto na svoje, ko sem zacela redno sluzbo pri 26 v stanovanje s cimrami.
————
Kad/ banja mi je boljsa in ce isces najem jo tudi tezje dobis mislim da in malcka sem kopala vedno v otroski banjici, ki sem jo dala v navadno banjo, na koncu samo malo nagnila kad in zlila ven vodo, zdaj od 2 let naprej se noce vec kopat v banji, ga pa 1x do veckrat dnevno, ko se pokaka dam v banjo da stoji in se drzi roba in potusiram s tusem oz to sem delala od 10m naprej, da je cist, ne vem v navadnem tusu se ne bi imel cesa prijet in voda bi sla na vse strani, ker bi mogel imet tus odprt…
Ne vem, kako bi vse to pocela s tus kabino.
Zdaj zadnje dni ima sicer mali navado, da po vskaem umivanju cepi na robu banje in zeli na vsak nacin dol skocit sam, se jezi, ce ga hoces sam z rokami dat dol.
Pa se umaknit se morem bolj nazaj, da niso moje roke, ki bi ga lovile preblizu.
Zase pa nimam casa za kopeli.
Ponavljam
Drugic cisto na svoje, ko sem zacela redno sluzbo pri 26 v stanovanje s cimrami.
————
Kad/ banja mi je boljsa in ce isces najem jo tudi tezje dobis mislim da in malcka sem kopala vedno v otroski banjici, ki sem jo dala v navadno banjo, na koncu samo malo nagnila kad in zlila ven vodo, zdaj od 2 let naprej se noce vec kopat v banji, ga pa 1x do veckrat dnevno, ko se pokaka dam v banjo da stoji in se drzi roba in potusiram s tusem oz to sem delala od 10m naprej, da je cist, ne vem v navadnem tusu se ne bi imel cesa prijet in voda bi sla na vse strani, ker bi mogel imet tus odprt…
Ne vem, kako bi vse to pocela s tus kabino.
Zdaj zadnje dni ima sicer mali navado, da po vskaem umivanju cepi na robu banje in zeli na vsak nacin dol skocit sam, se jezi, ce ga hoces sam z rokami dat dol.
Pa se umaknit se morem bolj nazaj, da niso moje roke, ki bi ga lovile preblizu.
Zase pa nimam casa za kopeli.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
V dijaški dom pri 15ih, od takrat sem bila glavnino časa zdoma. v stanovanje v najem pri 25, isto ob prvi službi, na svoje svoje tudi po ZK pa pri 27
.
kdaj si se prvič počutil "odrasel"? šteje tudi odgovor "pri petih ko mi je mama prvič dala 10 kun in sem šel sam po sladoled
kdaj si se prvič počutil "odrasel"? šteje tudi odgovor "pri petih ko mi je mama prvič dala 10 kun in sem šel sam po sladoled
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Pomoje, tako na hitro bi rekla, ko sem kot dijakinja zaslužila svoj prvi denar.
- - - - - -
Ponavljam
- - - - - -
Ponavljam
ne vem jaz se še dandanes ne počutim odrasla... mogoče ko sem mela prvi resen nastop da sem se počutila k da sem odrasla, ker so me organizatorji tko tretiral pa tisti ki so bli zraven mojih let niso mel tok resne naloge k jaz - pač neka resna odgovornost prvič ampak ja nimam nekega občutka odraslosti...kaj odraslost pravzaprav je? da redno odnašaš smeti pomivaš posodo in plačuješ položnice?
ponavljam in kaj zate pomeni odraslost?
ponavljam in kaj zate pomeni odraslost?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Najbrž po študiju, ko sem začela služiti prvi "pravi" denar z s.p.-jem in si z njim plačevati najemnino, položnice, bencin za avto.
Bi rekel/a, da si moral/a hitro odrasti?
Bi rekel/a, da si moral/a hitro odrasti?
Ne. Po eni strani hvala bogu za to, po drugi strani pa so se začele kazati kasneje situacije, ki jim nisem bila kos…
- - - - - - -
Ponavljam
- - - - - - -
Ponavljam
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Odvisno na katerih področjih, finančno definitivno ne, na čustvenem sem pa moral hitro postati neodvisen nažalost
-----------------------------------------------
Če bi dobila sebe pred začetkom najstništva, kaj bi si rekla - in ali bi ta najstnica sploh poslušala?
-----------------------------------------------
Če bi dobila sebe pred začetkom najstništva, kaj bi si rekla - in ali bi ta najstnica sploh poslušala?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.