zakaj sm prebral to temo

bejbika napisal/-a:jst skor ne vrjamem, da nekatere nikol ne pomislite, da bi ga pustile oziroma niste nikol razpi*dene na svojga tipa.......
kako se lahko v vsem strinjate.....enostvano NE vrjamem......ni tega......edino če tiho sedite in ga poslušate......in mu sledite k pes na povodcu......
ne vrjamem......
_Metuljčica_ napisal/-a:
Ma sej nihče ne pravi, da se v vsem strinjama, da imama na vsako stvar iste poglede, da nikoli ni nesoglasij... seveda so! Tudi jaz sem včasih jezna nanj in mi kakšna stvar ni všeč, ampak ne pomislim pa na to, da ga bom kr pustila, ker vem, da bo mene ali njega jeza minila, da se bova pogovorila... in da ga ljubim!
In ja... jst sem daleč od tega kot "pes na povodcu".
fiona napisal/-a:ja, jaz danes. In to zelo resno. Razocaral me je, pustil na cedilu, govori kar nekaj v tri dni, prevec govori, ker potem ni nic iz tega...ne morem se zanest nanj.
Meni se zdi to hudo dober razlog za prekinitev, ker ne morem bit z nekom, ki mi ni partner in ne vem, ce ga v krizi lahko poklicem. Vceraj, ko mi je slo na jok, pa sem se mu smejala v faco, sem zacela razmisljat, kam to pelje, kdaj sem prisla tako dalec, da ne morem bit iskrena z njim.... Zanj se na zobe mecem, on pa...ne glih.
Ne vem, zmedena sem, utrujena, nima smisla vse skup ohranjat. Mislim, da to ni to, zal pa nisem prepricana.