Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Cvetačna juha, pečene postrvi, krompirjeva solata.
Za zajtrk za njiju zmesana jajca na maslu - od noninih kokoši. + popecen kruh s semeni
Zame na olivnem olju 2 jajci na oko+ popecen kos kruha s semeni+ limonada
Spremeba plana, sem mogla lezat zraven sina, ko se je dojil 2 uri in bo moj kuhal, ker se mu v sluzbo potem mudi.
Piskot nisem utegnila delat ta vikend, je bilo noro z otrokom.
Zame na olivnem olju 2 jajci na oko+ popecen kos kruha s semeni+ limonada
Spremeba plana, sem mogla lezat zraven sina, ko se je dojil 2 uri in bo moj kuhal, ker se mu v sluzbo potem mudi.
Piskot nisem utegnila delat ta vikend, je bilo noro z otrokom.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Danes bo zelenjavna juha in palačinke s skuto
Delala bom danes ohrovtove polpete, z ovsenimi kosmici( delno nadrobljen kruh s semeni, ker imela premalo ovsenih kosmicev), cebulo, cesnom.. +rjav riz, bistro piscancjo juho(to dvoje je moj vceraj skuhal)
Sarme v pecici, se zdaj pecejo, bodo za jutri( medtem ko sem bila sama in je otrok skos bil siten in nekaj zahteval, sm kar crknjena)
Si me tolk namamila s sarmami, da sem si "moral" tudi jaz jih naročit danes. Njami
Zajtrk je še vedno isti, edino chia semen trenutno nimam, sem si jih hotel kupiti v DM, kjer mi jih je moja nazadnje kupila, pa jih nimajo (neki so nedobavljiva), zdej bom moral po Sparu/Mercatorju spraševat kje najdem chia semena
Zajtrk je še vedno isti, edino chia semen trenutno nimam, sem si jih hotel kupiti v DM, kjer mi jih je moja nazadnje kupila, pa jih nimajo (neki so nedobavljiva), zdej bom moral po Sparu/Mercatorju spraševat kje najdem chia semena
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Fajn!
Jaz sem moje mogla narediti, ker sem kupila te kisane zeljne glave ze enkrat okrobra, zdaj so imele pa rok uporabe 18.12.
Zajtrk: za tamalega iztisnjen svezi sok iz pomaranče, eno zmesano jajce, popecen kos kruha iz drozi
Jaz: iztisnjen sok iz pomaranče, popecen kruh iz drozi, 2 jajca na oko
On je jedel sarme ze za zajtrk
Kosilo: sem bila v sopingu, sem ratala svoh sredi soping centra in pojedla en velik twix, en tiramezin sendvic s pohanim mesom in 1 od treh zapakiranih palacink kakav/ lesnik
Se zdaj sem ful sita se vedno, sploh se mi ne da jest vecerje. Malo mi dela slabo.
Bom pa za vecerjo pogrela sarme in naredila pire krompir zraven
Jaz sem moje mogla narediti, ker sem kupila te kisane zeljne glave ze enkrat okrobra, zdaj so imele pa rok uporabe 18.12.
Zajtrk: za tamalega iztisnjen svezi sok iz pomaranče, eno zmesano jajce, popecen kos kruha iz drozi
Jaz: iztisnjen sok iz pomaranče, popecen kruh iz drozi, 2 jajca na oko
On je jedel sarme ze za zajtrk
Kosilo: sem bila v sopingu, sem ratala svoh sredi soping centra in pojedla en velik twix, en tiramezin sendvic s pohanim mesom in 1 od treh zapakiranih palacink kakav/ lesnik
Se zdaj sem ful sita se vedno, sploh se mi ne da jest vecerje. Malo mi dela slabo.
Bom pa za vecerjo pogrela sarme in naredila pire krompir zraven
Goveja juha še od včeraj, lazanja s špinačo in ricotto