Moj se je po novem odlocil, da bi bil raje pri svojem ocetu in zeni za silvestrovo, kot z mojimi frendi oz s se dvema paroma, tako da najverjetneje bomo pri njih.
Upam, da se ne bosta kujali frendici ali zamerili,da se kaj podruzimo med prazniki, ena je ze vceraj, ker smo spremenili plane oz povedali, da ne bomo z njimi.
Zacetek tedna, malo pred bozicem, nas pa obisce en njegov kolega mehičan z druzino in gremo malo zvecer na lucke po Lj, cez dan malo po Slo, jaz kolikor bom utegnipa po sluzbi s tamalim, nimam vec letosnjega dopusta nic, on verjetno ze cez dan…
Ponavljam
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Jaz bom kakor vsako leto zadnjih N let.
Za božič bom sam, za Novo leto pa sem si letos našel neko novo družbo/druženje... po mojem bo lepo...
Me je prijateljica vprašala kako to, da bom za božič sam oz. kako se bom tak(o) počutil, ma sem rekel, da mi bo lepo (samemu) z Bogom.
Ne vem, spet nimam nič okrašeno, no letos še manj kakor lani, ma važno je koliko imaš okrašeno odznotraj. Sem bil pri spovedi in se kar fajn počutim.
Prijateljica je sicer pravi čas "najavila", da me nima v planih ne za eno ne za drugo, tak da je bil soft prehod in ni preveč bolelo.
Dobro je vedet na čem si
Ponavljam, če bi še kdo, PLUS dodajam: A si zadovoljna z višino letošnje božičnice (torej, z "Golobovim" delom verjetno ne (razen, če do sedaj niste dobivali nič), ampak s tem, kar si ti dobila)?
Za božič bom sam, za Novo leto pa sem si letos našel neko novo družbo/druženje... po mojem bo lepo...
Me je prijateljica vprašala kako to, da bom za božič sam oz. kako se bom tak(o) počutil, ma sem rekel, da mi bo lepo (samemu) z Bogom.
Ne vem, spet nimam nič okrašeno, no letos še manj kakor lani, ma važno je koliko imaš okrašeno odznotraj. Sem bil pri spovedi in se kar fajn počutim.
Prijateljica je sicer pravi čas "najavila", da me nima v planih ne za eno ne za drugo, tak da je bil soft prehod in ni preveč bolelo.
Dobro je vedet na čem si
Ponavljam, če bi še kdo, PLUS dodajam: A si zadovoljna z višino letošnje božičnice (torej, z "Golobovim" delom verjetno ne (razen, če do sedaj niste dobivali nič), ampak s tem, kar si ti dobila)?
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Vredu je ja. Sem zadovoljna (z božičnico, ne z Golobom
)
- - - - -
Ponavljam glede božičnice
- - - - -
Ponavljam glede božičnice