Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

haha pri nas v službi se to vprašanje začne takoj po koncu jesenskih počitnic 😂
kolega je nedavno kupil hišo tako da bomo pri njemu.

ponavljam + potovati okoli božiča/novega leta - ja/ne?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Jaz glede potovanj sem spremenila mnenje prav zdaj, ko smo bili v Bratislavi in odgovr je ja, je fajn tudi ce je drazje in je vredno. Ti bozicni sejmi so ful lepi.

Za novo leto ne ven, kje bom. Po eni strani imam obcutek, da je mali toliko velik, da bi ga lahko prvic poskusila pustit pri moji mami, ce bi midva sla v mesto s frendi - mesto je 10 min voznje, ne dalec.
Samo bi mogli rezervirat v enem lokalu ali nekaj, druga moznost spet njegov oce in zena in skupaj vecerja in cilanje pred kaminom in pogledat mogoce ven kak ognjemet… ugl nic se nisem se menila z nobenim.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Glede silvestrovanja, bomo verjetno spet doma, čeprav sta se dedi in babi letos ponudila, da sta lahko tudi pri njima, midva pa kam greva, če želiva….
Mamljivo ;D :ja: Bova še videla kako pa kaj…

Zdaj za potovanja v tem času lih nisem, ker ne maram bit veliko zunaj na mrazu, petarde so mi itak mimo. Mogoče samo kakšno potovanje v tople kraje, tega se ne bi branila. Ali smučanje in kakšna gorska koča. Taprava idila :tannenbaum: :snowman:

- - - - -

Ponavljam
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Za neka huda potovanja mi ni, na kakšen božični sejem bi šla. Tudi terme bi bile ok, če ne bi bilo gneče. Mi niso ti prazniki tisto, da je treba biti doma, bolj, da sem s svojo družino pa vseeno kje.

Za novo leto bomo s sestro in njeno družino, mogoče celo polbrat pride. V kolikor ne bo kakih zd.težav bomo na Veliki v koči, drugače pa pri nas.

Ponavljam
Odgovori