Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- je to obdobje slabosti veliko veliko huje od katerekoli faze dojencka, malcka… pa se malo vrocine imam trenutno, ampak ne hudo je ze brez vrocine…

- najraje bi se zjokala od hudega in od trpljenja ampak mi trenutno ne gre na jok
- niti nobena hrana mi zares ne pase, mogoce res se sadje najbolj od vsega, ce ze kaj, tudi pica mogoce, ce je dobra, v sluzbi mi je kdaj kokakola pomagala, ko sm jo pila, v Bratislavi smo nekje res blazno zanic dobili, kjer so samo trikotnike prodajali, najslabsa v mojem lajfu zraven une Pops v Lj

- sem mojega vprasala katero obdobje se mu je zdelo najtezje pri otroku: 0-1, 1-2, ali 2+ in je rekel najtezje 1-2, potem 2+ in najlazje 0-1 …. In ja, sama bi isto rekla…
- smo tudi mi imeli zajtrke na strehi, ko smo bili v Tanzaniji, Daar el Saalamu al kako ze, ma smo bili zastrupljeni s hrano in nismo mogli jest, en dan smo pa mogli startat na safari preden so sploh zaceli zajtrk..
- tamali tudi ful rad poje doma, ma ne vem a sej to verjetno vsi take starosti al kaj
- pogresam malo zbor in nastope v decemberskem casu, sploh, ko sem slisala kaksno to Ave Maria med bozicnimi pesmimi…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- jezna. Plani padli v vodo danes. Cel dan se že ne počutim dobro. Brez vročine, slabost, ki sili na bruhanje, trebušni krči…
Držim pesti, da bo zjutraj boljše, ko se naspim
- ne razumem. Res ne! :mad: :angry: :wall:
Talk to me, please. Da bom razumela…
- sva se slišali po dooolgem času. Predolgem. Ja, priznam… vzdrževanje stikov ni moja močna točka
- se bomo videli za Boźič. Pridejo. Si je premislila last minute. Mogoče, ker ve, da bodo profiteroli :lach: ;D
- ^^^ sta čisto navdušeni! :kuss:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

* Meni je kar fajn zaškripalo s svojo šugar
* Začelo se je z ljubosumjem

* Kljub temu, da končno vidim kje sem in sem manj "slep", imam pa še vedno neko (lažno?) upanje... ful si želim, da se nekaj premakne in da pokaže, da ji je do mene...

* Pač bom molil za to tud če je treba :twisted:

* Drgač pa ja. Ful me je strah misli, da si bom Tinder nazaj delal. Najraj bi nekoga najel, da mi zrihta profil, pa po možnosti še odpisuje.

* Ful me je res strah tega, da bo moj profil spet čist neprivlačen.

* Res, ful več ne prenesem več vseh teh zavrnitev :(

* Saj k sreči ne gori voda in si ful želim pridt v energijo, da si vzamem mesec do nekaj mesecev off od žensk in dejtinga, da pridem malo k sebi... sam to bo FUL težko :cry:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- pa nimam mirnega jutra danes, moj je na hobiju in jaz sama z otrokom, ponoci bila budna veliko casa, odkar me je otrok zbudil nisem mogla zaspat se bojim da skoraj pol noci…, malo po tem oo sem se zbudila je jila ura 00:50- malo preden sem nazaj zaspala, sem slisala budilko od mojega zjutraj…
- bi si rada kupila kaksne nove obleke, zimskih si po moje nisem ze nekaj let, pred zanositvijo s sinom z izjemo enega ‘kostim’ kompleta in plasca lansko zimo. Celo bi poskusala tud preko neta narocat, ceprav nikoli nisem, se za to nimam casa…
- mi je vceraj zvecer tudi kazalo 37,3 temp.

- mene je pa razjezila osebna zdravnica v petek, da mi ne more dat opravicenih ur v sluzbi za zdravniski pregled med sluzbo, ker lahko grem popoldan…. ta zdravnik sicer dela 1x popoldan na vsake 14 dni in jaz sem sama popoldan, nimam sploh otroka kam dat, do zdej ga med tednom nikoli ni noben pazil… … mislim, se je se komu to kdaj zgodilo?
- zalon, ker sem koristila v svojih 6ih letih delovne dobe bolnisko vsega skupaj samo 2-3 tedne( od tega so me vse sodelavci okuzili v prejsnji sluzbi s kovidom in en drug zimski virus tud od sefa),letos sploh nisem nic bila razen pol dneva ta petek.. ene so pa skos doma za manjse stvari kot jaz v sluzbo hodim z njimi

- sva bila z mojim in tamalim v letu 2025 v 6ih državah- Italija, Hrvaska, Bosna, Madžarska, Avstrija( tle smo se samo skozi peljali) in Slovaška ter po slo na Jezerskem, v enem planinskem domu v okolici Trojan( pozabila ime), Velenje in Velenjsko jezero, Rogla, Koroški del Pohorja. :hearts:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a Ananhas »

- Imam blazno tesnobo in ne vem kako si naj pomagam.
- Sem se znašla v precej toksičnem delovnem okolju, natančneje odnosu in zelo previdno bom mogla izpeljat odhod.
- Spoznanje, da je takšna (družbena) moč v rokah nekoga, ki je motena osebnost in izkrivljeno dojema realnost je tudi izvor moje vse večje tesnobe.
- Mi vpliva že na psihofizično zdravje in res ni vredno. Ker mi ni treba bit tam.
- Ni mi treba več požirat njegovih pasivno agresivnih izjav, bolanih izjav, nadlegovanja, ves čas hodim po jajcih, sem napeta.
- Kam je padlo moje samospoštovanje nimam pojma...
- Vsaj družina je v redu.
Odgovori