Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Citroen. Ne grem več blizu.
Na kaj pa gledaš pri izbiri avta?
Na kaj pa gledaš pri izbiri avta?
The world is as you are.
Pri naju je partner pred nedavnim enega vzel, po svojem okusu, od cloveka, ki ga je malo poznal.
Jaz, ko sem na zadnje kupovala, sem prakticno samo ceno in njegova zelja je bila, da je avto vecji, da je varnejsi.. in, da so km v nekih mejah, da jih ni prevec, sicer sem gledala kar nekje do 200 000( baje da so zdaj cene precej padle, so bile ful visoke ko sem sama svoj avto kupovala)… raje sem imela malo vec denarja na racunu, kot da bi vec dala za avto…( ce pa kupis ravno par tisoc drazjega tudi nikoli ne ves, koliko se bo kvaril…)
Moj zelo gleda( nikoli ni kupil novega avta) da je avto imel prej tak clovek, ki ni bil broke, ampak ga je skrbno vzdrzeval in vlagal denar vanj. To je prakticno ena najpomembnejsih stvari.
Ponavljam
Jaz, ko sem na zadnje kupovala, sem prakticno samo ceno in njegova zelja je bila, da je avto vecji, da je varnejsi.. in, da so km v nekih mejah, da jih ni prevec, sicer sem gledala kar nekje do 200 000( baje da so zdaj cene precej padle, so bile ful visoke ko sem sama svoj avto kupovala)… raje sem imela malo vec denarja na racunu, kot da bi vec dala za avto…( ce pa kupis ravno par tisoc drazjega tudi nikoli ne ves, koliko se bo kvaril…)
Moj zelo gleda( nikoli ni kupil novega avta) da je avto imel prej tak clovek, ki ni bil broke, ampak ga je skrbno vzdrzeval in vlagal denar vanj. To je prakticno ena najpomembnejsih stvari.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Da spravimo vanj vse otroške sedeže in potem ni več veliko izbire. Menjam, preden se začnejo dražji servisi.
Vedno sem bila proti el.avtom, odkar imam službenega se večinoma s tem vozimo, všeč mi je, da pri zadnji klopi nima tistega grebena na tleh in je za otroke lažje hodit noter in ven. Ne plezajo čez tisti rob. Naredi občutek,da je več prostora za noge.
Ponavljam.
Vedno sem bila proti el.avtom, odkar imam službenega se večinoma s tem vozimo, všeč mi je, da pri zadnji klopi nima tistega grebena na tleh in je za otroke lažje hodit noter in ven. Ne plezajo čez tisti rob. Naredi občutek,da je več prostora za noge.
Ponavljam.
Da je prostoren
- - - - - - - -
Kako pogosto menjavaš posteljnino?
- - - - - - - -
Kako pogosto menjavaš posteljnino?
Plan imam 1x tedensko - ob petkih, ampak ne sfolgam s stvarmi ze skoraj eno leto po planu, tako da manj, ko sem bila na porodniski sem pa vse po planu utegnila vsak teden pocistit, zacetek leta ce ne prej sem ujela kaj narediti, ko sem bila na negi, zdaj pa tud na negi nisem bila ze vec kot pol leta oz da sem bila vec kot dva dni v kosu sem pa sploh bila aprila na zadnje.
Danes sem prvic prisla domov zaradi slabega pocutja sredi sluzbe( in bom prvic v 2 letih in pol odkar imam to sluzbo si bolnisko odprla)…
Ponavljam
Danes sem prvic prisla domov zaradi slabega pocutja sredi sluzbe( in bom prvic v 2 letih in pol odkar imam to sluzbo si bolnisko odprla)…
Ponavljam
uf, bi si ful želela najmanj vsak teden. realno je verjetno bolj na 2?
ne vem, enostavno je ful dela s tem da zamenjaš vsem otrokom + našo posteljo, pa pozimi nimam kam obesit (ne maram rjuh v sušilca dajat), uglavnem ne da se mi tbh.
ponavljam+ dodajam - kaj se ti zdi da bi morala večkrat očistiti pa ne utegneš?
ne vem, enostavno je ful dela s tem da zamenjaš vsem otrokom + našo posteljo, pa pozimi nimam kam obesit (ne maram rjuh v sušilca dajat), uglavnem ne da se mi tbh.
ponavljam+ dodajam - kaj se ti zdi da bi morala večkrat očistiti pa ne utegneš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Vse, ni enega opravila, da bi utegnila. Trenutno par stvari, ki prvo padejo na pamet:(cela)kopalnica, pomit po tleh po kuhinji, hladilnik cel pocistit, likat tud ne utegnem, ma to je manj nujno, oken sploh nisem utegnila nikoli odkar smo tu, pol je moj enkrat jih po celem stanovanju, ko so imeli neki najemodajalci za it pogledat in so se ze enkraz neki pritozili( so nam gledali stanovsnje med enim dopustom in smo skoraj direkt iz skocili na dopust in ni bilo casa prej cistit), zlikam sproti samo svoje obleke za v sluzbo in za tamalega, zjutraj, ko vstanem, ostalo ni casa…. .. posesala sem vec kot pol stanovanja preden smo sli na dva dni dopusta, za pomit pa nisem nasla casa.
Aja najemodajalka ima pa eno malcico, cisto mirno puncko, ni senca od nasega. Se ji ne sanja kako to je…
In tudi za pospravit niamm casa, smo se preselili sem z 9m otroka, nisem nikoli bila toliko sama doma brez otroka, da bi lepse popsravila stvari po omarah v kuhinji, v drugih sobah, mojje pa zelo anti za pospravljanje, vse namece naokoli..
Ce bi bila v stanovsnju velikosti, kot smo bili prve 4 mesece po rojstvu otroka in malo pred porodom, bi tudi ful lazje, ker je bilo veliko manjse…
Ponavljam
Aja najemodajalka ima pa eno malcico, cisto mirno puncko, ni senca od nasega. Se ji ne sanja kako to je…
In tudi za pospravit niamm casa, smo se preselili sem z 9m otroka, nisem nikoli bila toliko sama doma brez otroka, da bi lepse popsravila stvari po omarah v kuhinji, v drugih sobah, mojje pa zelo anti za pospravljanje, vse namece naokoli..
Ce bi bila v stanovsnju velikosti, kot smo bili prve 4 mesece po rojstvu otroka in malo pred porodom, bi tudi ful lazje, ker je bilo veliko manjse…
Ponavljam
Pomit okna.
Zdaj to počnem 1x, 2x na leto. Od oktobra dalje mi na misel ne pride, da bi to pucala na tem mrazu….ampak bi mogla. Zdaj pred prazniki recimo
Pa recimo čiščenje hladilnika in generalno čiščenje kuhinje mi gre tudi bolj slabo.
Glede posteljnine: jo menjam 1x na teden, 10 dni…
- - - - - -
Ponavljam glede čiščenja
Zdaj to počnem 1x, 2x na leto. Od oktobra dalje mi na misel ne pride, da bi to pucala na tem mrazu….ampak bi mogla. Zdaj pred prazniki recimo
Pa recimo čiščenje hladilnika in generalno čiščenje kuhinje mi gre tudi bolj slabo.
Glede posteljnine: jo menjam 1x na teden, 10 dni…
- - - - - -
Ponavljam glede čiščenja