Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Pekli bomo pleskavice in naredili homemade hamburgerje. Zraven paradižnikova solata z mozarello
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Kvinojo s hokaido bučo, semeni in dimljenim tofujem.
Zajtrk: zame limonada, domaca jajca na oko na olivnem olju z drobnjakom, popecena zemljica
Za tamalega: kakav( ki ga je pol vrgu na tla oz mu je padu), narezana hruska, zmesana jajca, pa se ena 2 piskota je preden sem mu zajtrk naredila
Kosilo - gremo do moje mame
Za tamalega: kakav( ki ga je pol vrgu na tla oz mu je padu), narezana hruska, zmesana jajca, pa se ena 2 piskota je preden sem mu zajtrk naredila
Kosilo - gremo do moje mame
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ne bi kuhala, ker mi je slabo, ampak morem porabit nekega odprtega piscanca in mojega tud ni doma, da bi ga on, tako da imam plan narediti rizoto s piscancem, papriko, cebulo, paradiznikovo polpo.
Govejo juho, meso iz juhe s praženim krompirjem in zelena solata
Nope, sprememba plana, obraca mi ob misli na to rizoto.
Sem hotla v zameno poleg piscancjega mesa samo sirove torteline fulnit v vrelo vodo in bi bilo to to, v masleni omaki, zdaj vidim, da je moj danes, ko je bil sam doma se te torteline porabil
Tako da bo pac piscancji zrezek, popecene zelene paprike, riz, zelena solata zraven.
Sem hotla v zameno poleg piscancjega mesa samo sirove torteline fulnit v vrelo vodo in bi bilo to to, v masleni omaki, zdaj vidim, da je moj danes, ko je bil sam doma se te torteline porabil
Tako da bo pac piscancji zrezek, popecene zelene paprike, riz, zelena solata zraven.
Danes je bil puhan piščanček, pražen krompir in zelena solata (se čist preveč najedla
)
Jutri bo nekaj bolj u izi… ne vem še… mogoče zelenjavna juha in štrudl/pita
Jutri bo nekaj bolj u izi… ne vem še… mogoče zelenjavna juha in štrudl/pita
Danes bo solata, špageti s tunino omako
Piščanec z zelenjavo in sladkim krompirjem v pečici
Kupljeni tortelini poljenjeni z jurcki, omaka iz masla in svezi petersilj po vrh, zelena solata.
Moj je pred dvemi dnevi skuhal bucno juho, ampak mi smrdi, je ne morem jest.
Zajtrk: lahki jogurt z ovsenimi kosmici, borovnicami, banano, mandlji, suho figo narezano.
Moj je pred dvemi dnevi skuhal bucno juho, ampak mi smrdi, je ne morem jest.
Zajtrk: lahki jogurt z ovsenimi kosmici, borovnicami, banano, mandlji, suho figo narezano.