Trenutno...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Trenutno...

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Sarissima napisal/-a: 17. Sep. 2025 17:18 sovražim: ta trenutek prav nič. drugače pa nov vrtec in vzgojiteljice ki v tem vremenu popoldne otrok ne peljejo ven "ker so bili že dopoldne".
guess what - niso jih furali ven, ker so v novih skupinah/enoti in dokler otrok/staršev vse vzgojiteljice ne poznajo, jih popoldne držijo med prevzemom v igralnici. zakaj? ker eni starši očitno ne poznajo osnov bontona, in ne rečejo niti dober dan ko pridejo, kaj šele da bi povedali po katerega so prišli, ampak samo zagarbijo otroka z igrišča in grejo. pol se pa vzgojiteljice derejo za njimi da preverijo če je vse ok.

obleka: temno modra trenirka, svetlo roza jopa
lasje: umazani, v čopu. zvečer jih moram oprat.
nakit: klasika
make-up: /
počutje: mah, mislim da me daje PMS. drugače pa ok, veselim se telovadbe zvečer, fajn dan sem mela v službi, lačna sem.
jem: kmalu bom pašto z golažem, solato :hearts:
pijem: /
poslušam: mojega ki godrnja ker se odpravlja v ta dež :lach:
želim si: da je vse ok in da sem zdrava
rad/a imam: sonce, poletje, dobro hrano! ne vem zakaj ma danes samo o tem razmišljam.
sovražim: /
čakam: da neki pojemo, lačnaaaaaa. pa nedeljo, ker se spet vidimo
misel dneva: Vse bo OK!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

obleka: temno modra trenirka, fantov volnen pulover, spodaj še en tanjši puli
lasje: speti z velikim vijoličnim krokodilčkom
nakit: zlata verižica z mini srčkom (darilo babice)
make-up: maskara, concealer
počutje: super, sproščeno kljub delu
jem: rittersport weisse spekulatius
pijem: vodo, ostanke kave
poslušam: standard 'work lo-fi' playlisto na Spotify-ju. To med delom poslušam že mesece, ker je edina glasba, ki me ne moti / spravi s tira. Nimam pojma, kako sem vsa ta leta delala z najrazličnejšo glasno glasbo.. sploh z besedilom? Si ne predstavljam več. :D
želim si: da gre vse tako naprej
rad/a imam: svoje novo stanovanje, končno spet na svojem po letu in pol s cimro. Vesela kot radio. :) fanta, ker je enostavno zlat.
čakam: da mi pridejo nekaj namontirat ta vikend + da grem po zadnje stvari + da najemodajalka pride po svoje zadnje stvari in je potem končno vse na svojem mestu.
misel dneva: Hvala, hvala, hvala :hearts:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

obleka: temne kavbojke, bela navadna magic
lasje: potrebni pranja
nakit: prstan, verižica
make-up: maskara, temno rdeč lak za nohte
počutje: utrujena
jem: /
pijem: vodo
poslušam: radio Hit
želim si: da ostanemo zdravi
rad/a imam: da je malo več doma
čakam: ta in naslednji vikend. Drsanje, plesni nastop, lučke in kuhano vino v centru Lj ;D :supercool: :tannenbaum: :tanz:
misel dneva: December, pridi že :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

obleka: temno modra trenirka, temno moder hoodie
lasje: umazani, v čopu. ko damo mularijo spat bom sprobala piling za lasišče 👍🏼
nakit: klasika
make-up: ostanki bb kreme
počutje: zadnji teden in pol mal zaskrbljena glede zdravja. drugače pa dejansko kr ok, počutim se močno in relativno pozitivno naravnano.
jem: mmmm kupila sem grški jogurt, tako da bo granola, zamrznjene maline in jogurt.
pijem: /
poslušam: mojega ki tamalim umiva zobe
želim si: da je vse ok in da sem zdrava! pozitivne zime, da bi bili tamali letošnjo sezono čim manj bolni.
rad/a imam: mojega. zadnje mesece imamo po dolgem času spet neko honeymoon obdobje ko se nikakor ne naveličamo drug drugega ;D
sovražim: /
čakam: večerni mir v stanovanju :hearts:
misel dneva: Naj bo vse OK!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

obleka: siva trenerka, bela majčka
lasje: spuščeni kodri
nakit: /
make-up: /
počutje: I feel good… dopust pa to :D
jem: chia puding z grškim jogurtom in kakijem
pijem: vodo
poslušam: /
želim si: da se stvari premaknejo
rad/a imam: december vibe
sovražim: če se ljudje ne držijo dogovorov. Če prelomijo obljubo. Me prav zanima kaj bo izgovor tokrat… :rolleyes:
čakam: da se mi bo dalo preoblečt in it v trgovino
misel dneva: dopust, yeah! ;D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

obleka: bordo usnjeno krilo do kolen na A, bela srajca z drobnim crnim vzorcastim potiskom, temno moder blazer, nizki crni gleznarji, brez pete
lasje: spuščeni, danes zjutraj oprani
nakit: zlati uhani obrocki s cirkonijevimi obeski
make-up: concealer, poudarjene obrvi, rjavo sencilo, bronzer, blush
počutje: dobro, veselo, zadovoljno, excited, malo na trnih, da bo tamali zadaj zacel kaj vpit, smo ga pobrali ravno po tistem 2,5 urnem vrtcevskem spanju in zdaj ne bo nic spal v avtu…, malo neprijeten obcutek v zelodcu
jem: sem se kar sita od kosila v sluzbi in malo snackanja gumijastih medvedkov med pakiranjem po sluzbi, sicer imam pa kinder bueno s sabo v ruzaku
pijem: kapucin za s sabo iz petrola
poslušam: bolj na tiho imamo radio
želim si: da se bomo imeli fajn, da mali ne bo siten med voznjo
rad/a imam: da delujejo zelo fajn ljudje na tem novem oddelku, kolikor sem vtisa dobila, to mi je tako lepo po vseh izkusnjah tu, v olajsanje, da bi se kar jokala, ko pomislim,nas nov ( rabljen, starejsi) avto, fritelo z nutelo :hearts: , prijateljice, primorsko, izlete, potovanja, secret santo, dopust, kapucin
sovražim: opravljanje v sluzbi ali ce se pocutim kako izloceno od ostalih, ne lih sovrazim, ma ta opevana ‘Renato’ je kar nekaj, pogledla par delov, zaradi navdusenja ostalih, ko sem vegetirala nezmozna za zivljenje po sluzbi na postelji vceraj - wtf P?
čakam: nic
misel dneva: tamali se dobro drzi zdravstveno in z imunskim sistemom, trenutno je samo 6 od 14 otrok v njegovi skupini prisotnoh in ni cisto nic bolan..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori