Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Odgovor Napisal/-a hayley »

Vecinoma ne.

Mah za otroka zdaj ni se nekih takih izzivov pri tej starosti, morem pa reci, da ko poslusam sodelavke s podobno starimo, se mi zdi, da veliko vec dam v otroka kot ostale, se veliko vec ukvarjam z njim( delno nimam izbire, ker vecino casa ima samo mene)ki jih imajo po vecini po 9 ur v vrtcu… Sem pa zato bolj v sluzbi crna ovca, ker sem med svojo skupino edina na 6 urnem delavniku in mogoce edina, ki je toliko vecino casa v dnevu sama z otrokom, ker moz vec dela in nimam drugih pomoci, tako da se ne pretegnem cez meje v sluzbi, oz ne ciljam na to, kako bom lahko svoj ego brusila s tem, da bi vecino svoje energijo v sluzbo usmerila…

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a emanuela »

Z letalom sem se prvic peljala pri mislim, da 24-tih.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Pri 10-ih.

- - - - - - -

Katera je tvoja najljubša družabna igra?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne igram druzabnih iger.

Ponavljam+ naj zajtrk
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

Moja prva izbira je catan.
Tamali obožujejo polžke (tempo tempo kleine schnecke), starejši sin bi pa vsak dan igral karte (enka, traktorji :lach: )
Zajtrk, če grem v službo, spotoma v pekarni vzamem kakšen rogljiček, če sem doma sadje. Nimam naj zajtrka, nekaj da pojem.

Ponavljam glede družabnih iger.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Monopoly.

Drugače pa, da se lahko vsi skupaj igramo, mi je Enka fajn in Človek ne jezi se.
Najmlajša se full rada igra Guess who in se prav zabavava :D

- - - - -

Najljubša sladica?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Monopoli tudi meni, ko sem bila mlajsa, zdaj pa niti nimam casa igrat nic in niti se ne spoznam na te igre..

Nimam najljubse - take klasicne - saher tortica - tiramisu - kremsnita… pa tudi na navadne rogljicke sem ful upaljena..

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jih je več, čeprav so mi profiteroli res top.
Potem pa še tiramisu, pohorska omleta…

- - - - - -

Si bila kdaj povabljena k nekomu domov na kosilo/večerjo, pa so postregli nekaj, česar ne maraš?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Odgovor Napisal/-a Sarissima »

Hm, ubistvu ne, jem praktično vse. Morda še najbolj mi je blo težko pojest ko sem prišla h sošolki in so imeli večkrat na meniju zajca, ki meni ni neki fajn. ampak poješ pa pač več prilog in manj mesa :D

ponavljam+ ali ko ti gostiš praznovanje se ful sekiraš glede prehranskih preferenc gostov? (tukaj mislim npr - gost A ima raje pire, gost B pa pomfri, in zato narediš oboje. ali pa pač narediš krompir v pečici ker ti je to najlažje?)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Drugace so pa zajci oz kunci - domaci, pa tudi kupljeni najbrz, ful zdravi in bolj naravni, brez miljon dodatkov in umetno nafotrani kot kaksni kupljeni piscanci.

Nikoli nisem nobenega praznovanja gostila oz zdaj za sina sem samo torto naredila za rojstna dneva, za zraven smo pico narocili. Za torto, ker sploh nisem imela prakse z delanjem tort, me pa je malo skrbelo , posebej za 1. Rojstni dan, zdaj za 2. Ze malo manj…
Sicer za kaksne rojstne dneve nas odraslih smo imeli v navadi, da se povabimo ven jest/ na tortico

Aja postrezeno nekaj cesar ne maram, ko je imel sin 3 mesece, smo bili pri ocetu od mojega, (njegova zena in hcerka na potovanju po karibih, tako da smo tam se lahko malo naselili, prespali 3 dni) ene 3x je delal morsko ful dobro, 1x pa murke v zosu - tega ne maram oz veliko slabse kot kaksna druga hrana obicajna…

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, se mi je enkrat zgodilo, da so ponudili file neke čudne ribe. Nisem ljubiteljica morske hrane. Če že pojem samo ribo (v soli) z velikooooo tržaške omake.

Ko gostimo ponavadi dava na jedilnik nekaj, kar ne predstavlja celodnevnega kuhanja; čevapi, pleskavice na roštilju, zelenjava na žaru, različne solate, mesni fondi… hvala bogu niso full izbirčni in pojedo vse kar se pripravi

- - - - - - - - -

Ponavljam
Odgovori