Nisem in tudi otroci niso.
Ponavljam.
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Jaz nisem, hčerki pa sta krščeni. Je mož želel, nisem imela nič proti. Ne hodita pa k verouku in gresta 2x na leto z babico v cerkev: jaslice pogledat in za veliko noč občasno.
- - - - -
Kaj je tisto, česar se veseliš sedaj v novembru?
- - - - -
Kaj je tisto, česar se veseliš sedaj v novembru?
Nic pod pritiskom glede sluzbe oz upam Na cim manj nevsecnosti v sluzbi in na cim manj problemov.. sicer pa se veselim , ko grem na primorsko in druzenja s prijateljicami, ampak, smo se odlocili, da bomo zdaj hodili vsake 14 dni in da se jaz malo bolj odpocijem med vikendom, ce sem doma, ker dejasnko imam filing da se bolj odpocijem, kot ko gremo na primorsko in da se malo vec naredi po stanovanju, kot ce bi vsak vikend hodili..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Snidenja s širšo družino na Primorskem. Predpriprave na božično novoletne praznike
- - - - - - -
Kdaj si dobila svojo prvo žepnino?
- - - - - - -
Kdaj si dobila svojo prvo žepnino?
Uf, ubistvu prav žepnine nikoli. Ko sem šla v dijaški dom sem dobila na kartico 100eur, z navodili da vprašam za še ko mi zmanjka. Ponavadi sem preživela skoraj celo leto s temi 100eur - minimalno sem porabila (za kofe, sladoled, kako kino, kebab
) če je kaj zmanjkalo sem vzela iz svojih prihrankov od študentskih del. So mi pa starši plačali dom in poskrbeli za prevoz + v kraju šole ni bilo neki ful opcij za zapravljanje .
Si bila kot otrok šparovna ali si vedno porabila vse kar so ti starši dali za na ekskurzijo npr?
Si bila kot otrok šparovna ali si vedno porabila vse kar so ti starši dali za na ekskurzijo npr?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
So bili moji vedno zelo šparovni, tako da nikoli nisem dobila recimo veliko denarja če smo kam šli z šolo. V primerjavi z ostalimi veliko manj.
Pri svojih otrocih sem bolj radodarna oz. mi veliko stvari ni težko kupiti za njuju ali dati denar ko ga potrebujeta. Še vedno pa vidim, da je to velikooo manj kot imajo vrstniki. Ampak se ne pritožuje starejša. Je zelo skromna in ne prosi za veliko.
- - - - -
Ponavljam
Pri svojih otrocih sem bolj radodarna oz. mi veliko stvari ni težko kupiti za njuju ali dati denar ko ga potrebujeta. Še vedno pa vidim, da je to velikooo manj kot imajo vrstniki. Ampak se ne pritožuje starejša. Je zelo skromna in ne prosi za veliko.
- - - - -
Ponavljam
Takih stvari se ne spomnim, prakticno smo pa porabili vsi otroci isto oz iste stvari vzeli, ko smo kam sli…zepnine nisem nikoli imela, so mi dali, ko sem kaj rabila..
Ne vem, zdaj imam premajhnega otroka nima materjalnih zahtev oz njegova najvecja zahteva je, da bi se skos dojil… ravnokar name pleza
Ponavljam
Ne vem, zdaj imam premajhnega otroka nima materjalnih zahtev oz njegova najvecja zahteva je, da bi se skos dojil… ravnokar name pleza
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?