Ko sem na zadnji dan zadnjega razreda sla skozi vrata iz sole in mi ni bilo treba nikoli vec gledati tistih mf-jev.
Ponavljam
Vprašaj me... #48
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Re: Vprašaj me... #48
Haha, delim obcutke s patchouli. Se dobro, da je bila srednja cisto druga zgodba.
Ponavljam, ampak zamenjaj os s srednjo.
Ponavljam, ampak zamenjaj os s srednjo.
The world is as you are.
Maturantski izlet v Grčiji. Nepozabno!
- - - - - -
Ponavljam
- - - - - -
Ponavljam
Uf, vse, ravno vceraj bila na kosilu z dvema sosolkama iz gimanzije. Skupni zuri, skupni odmori, tudi maturantski…
Sama sem bila na najvec zurih v zivljenju mislim da v srednji, da sem bila na faksu veliko manj…
Ko sem hodila redno teci vsak dan na bliznjo trim stezo…
Pevski zbor in nastopi, dogodki z njim povezani, skupno druzenje po petkovih pevskih vajah…
Plesni treningi… tekmovanje v debatnem krozku, poslusanje o literaturi in znanih literarnih delih pri slovenscini in interpretacijah, literarnih obdobjih..Ure filozofije, umetnostne fotografije..
Ponavljam
Sama sem bila na najvec zurih v zivljenju mislim da v srednji, da sem bila na faksu veliko manj…
Ko sem hodila redno teci vsak dan na bliznjo trim stezo…
Pevski zbor in nastopi, dogodki z njim povezani, skupno druzenje po petkovih pevskih vajah…
Plesni treningi… tekmovanje v debatnem krozku, poslusanje o literaturi in znanih literarnih delih pri slovenscini in interpretacijah, literarnih obdobjih..Ure filozofije, umetnostne fotografije..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?