Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- ah ne uglavnem me briga za prijatelje, kako bodo ali ne bodo prisli, ta ( po niegovi strani) dedek je bolj tako, ravno nova info bila, da se v Grcijo odpravljajo, drugace me ne briga toliko
- bom sla za njegov rd s tamalim kaj ven hodit mogoce na en hrib oz malo po naravi, kolikor bo hotel, ce ne bo dezja pa eno torto bo dobil prav na rojstni dan, potem bomo pa se vidli kako bomo naredili za vikend, ce prestavimo na naslednji vikend ali ne, ali bomo pa samo pri noni in ( moji)teti naredili se eno torto in ne bomo potem biti vabili ostalih… bom vidla…
- moj bo pa delal za rojstni od malega oz zjutri se bo doma, popoldan dela…
- sej mogoce res eni stejejo, da je tisto praznovanje 1 leta malo bolj posebno, potem pa ni taka stvar za 2 leti in kasneje dokler se ne bolj zaveda? Je pa fajn imeti slike od vsakega praznovanja..

- da ima mali zdaj ze dovolj daril, da niti najbrz ne bomo se poganjalcka, bo dobil kaksnega pri 2 let in pol ali za miklavza/ dedka mraza
- moj ni navdusen nad poganjalckom, ker je kao nevaren in mi zivimo na nevarni ulici in kao imajo ze v vrtcu jih, ma mislim da majo take avte za se vozit ali kvecjemu trikolesnike so imeli lani, ne prav poganjalcka

- kupila malemu za rd ( skupaj z mojo mamo)lego duplo - tema Pepa pig - dedkov vrt in visoka greda, 3 knjigice in barvice. Barvice bolj tako, ker ze ima doma neke pobarvanke in nima barvic, se mi ne zdi sicer, da bi ga blazno zanimale.

- in zdaj mogoce bi mu kupila kaksne skornje za dez, zdej najbrz bom pol se te bosonoge, ce ima ze ostalo bosonogo
- nimamo pa v vrtcu nobene obveze imeti skornje ali kaksno dezno opremo, baje ponekod imajo
- zdaj nisem sigurna, ali so mu ok ti cevlji od spomladi st 23 ali bi rabil 24
- od copatk sem mu potem kupila 22 snugi za v vrtec, mu je ravno prav, tista st 23/24 mu je malo (pre) velika, bo se pocakala, samo te snugi copati so ocitno neke velike st, je imel tudi prej manjso st kot pri cevljih za ven…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

hayley napisal/-a: 13. Sep. 2025 21:03 - nimamo pa v vrtcu nobene obveze imeti skornje ali kaksno dezno opremo, baje ponekod imajo
^^^ To je pri nas letos novost, ja. :rolleyes:
Meni se to zdi čisto nepotrebno, saj se lahko zgodi, da jih sploh ne bo potrebovala. Kot da ni dovolj, da poleg škornjev potrebuje še drugo obutev. Da o cenah ne govorim…

- … da o cenah ne govorim, ja. Baje imajo v letošnjem letu v planu 2 vrtca v naravi. Jap, enega pozimi, drugega konec junija. Me prav zanima kdo bo plačal oboje! :eek: (naša verjetno sploh ne bo hotela it :nixweiss: :gruebel: )
Potem pa je tukaj še zimovanje starejše hčerke… Pismo, tole je res drago! :/
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- tamali je bil ponoci nekaj vroc in danes zjutraj, mogoce ima vrocino.
- damn, bi lahko koncno polikala kupe in kupe, ki mi ostajajo ze vec tednov, ce bi ostala doma z njim, da ima vsaj kak spanec doma
- trenutno smo pri moji mami
- danes je vstal ze pred 6, pred tem se je pa pol ure ali 1 uro dojil od cca 5e naprej, ampak ni zaspal nazaj

- zadnji cas sploh ne pusti si vec meriti pod pazduho, tako da je moj kupil ta celni termometer, samo je doma pri nas, tle ga ni… baje je sicer zelo nenatancen
- nic bomo vidli, ko se domov vrnemo, koliko bo imel..
- jaz sem pa tudi tako, da skos malo grlo cutim..
- no bom vidla, mogoce bomo tudi navadne skornje nabavili in ne bosonogih..
- mi je lazje bit na negah doma, kot v sluzbi, glede na to, da nas ni imel nikoli kaksne zelo resne bolezni in zdaj sem bila na zadnje 2 dni v juliju oz bolj zacetek julija..
- nisem prav podrobno preucevala, ampak imam obcutek, da mi je boljse za knjige izbirat dzs, kot mladinska knjiga..

- titanik, ni najdrazji komplet kock,zdaj prihaja vn nek komplet Star wars, ki je 999,99e
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- mislim, da sem prišla do končne ideje glede obdarovanja
- se je danes začela faza “zunanja ureditev hiše”. 1. faza končana. V sredo nadaljujemo :ja: :jump:
- se veselim bolj poletnih temperatur konec tedna. Na vidiku izlet na Primorsko
- škoda, res! Šele danes je v svoji omarici našla vabilo na praznovanje, ki pa je žal že mimo :? Še dobro, da ni zakomplicirala
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem zdaj po nekaj casa spet tamalega peljala zjutraj v vrtec, spet un oce lih prihajal, ko sem jaz odhajala z unimadvema, ki mocno krcita oz samo fant se joce in sta nova v nasi skupini… fant zgleda ful velik, kot za 3 leta bolj ali 3–4 in dudo nosi
- mi ni jasno, a sta blizu v starosti brat in sestra al mogoce se ena dvojcka ali kako, alpa bratranca mogoce ce vozi slucajno koga iz iste familje

- jei, dobila, kar sem narocila od sestavin za torto delat danes, zdej morem pa se pripomocke narocit, ce mi sploh dostavijo do petka, ce zdaj narocim, vsaj nekdo opravlja svoje delo kot se spodobi
- sluzbeno kartico pa se cakam, k sm prvo mislila, da mi jo bojo ze v pon dostavili, kriza
- sem se pogovarjala, kaj se lahko v vrtec prinese za rojstni dan in lahko tudi sladkarije. Mojemu so zdaj najbolj od vsega vsec haribo kokakole, ki jih je pri meni. Zdaj sem se spomnila, da ce ze dajem saldkarije in sem se ze vse odlocila, kaj bom kupila, sem se pa zdaj spomnila, da bi pa mogoce lahko se kaj spekla, piskote ali nekaj takega, kar se ne zelo packa/ ni zelo mehko, samo nisem sigurna, ce se lahko prinese peceno od doma, to bi pa se enkrat mogla vprasat… jutri moj pelje zjutraj, tako da cez dva dni vprasam, ali pa ce bo on..

- imajo lih zdaj nekaj v vrtcu, da morejo eno ‘ najljubso knjigico’ od doma za prinest, sem vceraj tamalemu rekla, ce mi bo pokazal, katero knjigico bi nesel v vrtec in je pol kar sam takoj nazaj zaklical ‘pepe’, tako, da sem vzela eno od pep…
- mislim, da je res nas najmlajsi v tej skupini in imajo vsi ze 2 leti oz skoraj ali najmanj pol skupine ze 2 in pol bolj..
- sit zdaj mi pa zgleda naenkrat zelo majhen oz tesen ta njegov cevelj, se morem narocit na termin za kupovat cevlje in najbrz bom se ene bosonoge skornje zraven.. pa fajn bi bilo, ce mu doma poskusim zmerit v dolzino, koliko ima..
Odgovori