Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Zelenjavna juha in solata (paradižnik s feta sirom- obožujemo)
Danes bodo ražnjiči, kumaričina solata z jogurtom in paradižnikova solata z bučnim oljem
- zjutraj ameriške palačinke z banano in ovsenimi kosmiči
- svinjina na žaru, solata, kruh
iščem ideje kako porabit bučke, da bodo jedli tudi tamali? malo se mi ne da pohat/žar bi probala kej drugega.
- svinjina na žaru, solata, kruh
iščem ideje kako porabit bučke, da bodo jedli tudi tamali? malo se mi ne da pohat/žar bi probala kej drugega.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Raznjice iz lososa, pora, limete + paradiznikova solata s petersiljem v zacimbi( moja naj kombinacija za zabelo je balzamicni kis in olivno olje)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj pa tisti nudlci iz buck, ki so bili pred leti popularni namesto testenin? Se mi zdi, da sem enkrat delala, ampak ni bilo vredno ponovit, po pravici povedanoSarissima napisal/-a: 25. Jul. 2025 10:55 iščem ideje kako porabit bučke, da bodo jedli tudi tamali? malo se mi ne da pohat/žar bi probala kej drugega.

Drugace sem pa danes za kosilo (samo zase) naredila tofu in zelenjavo v harrissa omaki in kuskus.