Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ne vem zdaj cisto, kaj je misljeno ick oz ce prav mislim, ampak kar se tice zmenkov - da mi je bil videz totalno mimo, kar sem bila na tindru: da sem enega cakala, ker je zacetek ‘zmenka’ hotu 10 min pogledat stoje neko kosarkasko/ nogometno tekmo v enem baru? Potem ta isti je zacel na 1. Zmenku razlagat, kako bi razdelila finance, mislim da je rekel tocno’ da bi vsak od naju dal vsak mesec jurja na kup’, poleg tega pa se star 43, pri takrat mojih 29( ni zgledal toliko star ampak vseeno) in se enkrat taisti model s popolnoma pomeckano navadno T- shirt, karkoli da je na meji nevljudnega med pogovorom, zdaj tezko to na hitro opisem.
Ce gres na pijaco in kakrsno koli deljenje stroskov, tudi ce jaz ponudim in sprejme - nope( spet ta model s pomeckano majco).
- ima pri okrog 40 neko zacetnisko del mesto, ker je pac neki menjal del mesto. Smer - ne.( spet model s pomeckano majico)

- ce pa cisto na splosno govorim - da izpade neinteligenten, deljenje stroskov, ne dovolj urejeno oblecen- odvisno od lokacije/ priloznosti, da se ne obnasa vljudno/z manirami, da nima urejenih zob/ raztresceni zobje… Potem minus je tudi pri seksu, ce so stvari manjse kot pricakujes, ampak ce je vse drugo ok, pac ok…( to spada pol bolj pod minus, ne ick?)

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori