Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Pomembnost v tem vrstnem redu:
1. MIVKA (mivka je nadstandard za plaze, fight me :lach: . Ni boljsega feelinga kot mehka mivka med prsti :hearts: Poleg tega je kicasto lepo in preprosto za v vodo. Plus pescena plaza je prakticno ogromni peskovnik z dodatkom vode, kaj je boljsega za zamotit otroke za vec kot 10 minut). Majhni, ne ostri kamencki so na drugem mestu po sprejemljivosti.
2. Brez ljudi oziroma cim manj ljudi
3. Senca je zelo zazeljena
4. PALME :D

Konkretno katera plaza ti je bila do sedaj najbolj vsec in zakaj?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Nimam posebne ideje, plaze v Dalmaciji?

Edina taka stvar, kjer sem bila, da je malo drugace od plaz heZanzibar in mi ni bilo zdaj tako zelo posebno.. je res da smo bili na neki strani, kjer so blazno dolge oseke in gre morje za par km dalec od obale, za pol dneva, ko je oseka in ni fajn.. def mi je od tistega potovanja bil bolj vsec safari na celini, malo bluzenja po celini, voznja z njihovim avtobusom po celini- Tanzaniji, ko sva bila edina belca v avtobusi, kot da bi se na plazo prevec osredotocala…

Ideje oz zelje za potovanja/ dopust/ izlete?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Skoraj povsod tbh :D Ampak trenutno so na top seznamu Tajska (upam, da bo se letos), od tam bi rada bi podaljsala tudi v Vietnam ampak bomo videli. Enkrat bo morala pasti Japonska, Ferski otoki, Nova Zelandija. Taka 'sanjaska' zelja pa je pred smrtjo it na severni pol :D si s cimro ful zeliva iti na ekspedicijo. Enkrat, ko bova milijonarki. :lach:
Mogoce Svalbard pred tem? :D

Si si kdaj uresnicil/a kaksno od taksnih divjih sanj? Nekaj z bucket list-a? Oz jih imas?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Šel sem na enoletno potovanje.
Dosegel base camp Everesta
Šel študirati sanjski študij v poznejših letih
Prehodil Camino
Sestavil Around the world motor
Šel v vojsko
----------------------------

ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- dejansko sem imela napisano na bucket listi, da bi imela otroka pri/ do 32. (In potem se je samo od sebe zgodilo, da sem inela se par let pred to casovnico. )
- nic takega prav dolocenega vec - da bi se naprej ohranjala prijateljstva iz otrostva/ najstnistva

Glede potovanj, recimo da trenutno bi najraje sla kam po J. ameriki - Ekvador, Paragvaj in tudi po Italiji povsod, recimo v kaksno manj znano pokrajino - Abruzzo…ali pa tudi Rim/ Firence/ Toskana.. V Rimu se nikoli bila, je pa mojemu tudi zelo vsec Rim. in tudi po Balkanu kamorkoli se ne bi branila..

Moj sicer ne zeli zdaj z letalom hodit ( do ne vem kdaj) okrog z otrokom in bi se najraje sel po Srbiji oz Vojvodini malo roadtripa, ko naslednjic kam gremo, kar ni morje..

Ponavljam o potovanjih, bucket listi
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Japonska je tista, ki je na vrhu. V načrtu jo imam čez nekaj let.
Bucket lista...kaj pa vem. Kot najstnica, otrok sem imela čisto druge želje, ni jih ravno nekaj ostalo. Sem si pa vedno želela biti obdana z živalmi, to pa sem. Nič divjega.

Je otrok ti zelo drugačen od odraslega tebe?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

1000x vec energije ima, to je to.. bolj hodi do drugih otrok na kakih igriscih, ko se meni malo ne da it do drugih otrok in starsev… ful ima rad sladoled in cokolado, to je isto kot jaz.
Se mi zdi, da jaz sem bolj ustrezljiva in prestrsena glede drugih ljudi, njega briga kaj mu kaka teta rece, kaj kdorkoli zahteva od njega, meni se zdi da ima tak karakter, da je vodja.
Ali je misljeno vizualno? Ima mojo barvo in teksturo las. Oci pa modre, ki niso po meni. Svetlo kozo, kar je bolj po meni.

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Niti ne.
Še vedno sem bolj mirna in tiha.
Mogoče edina karakterna razlika je, da ratam totalno zaščitniška in ne prenesem več, da ljudje grdo govorijo meni, o meni, sploh pa ne o mojih otrocih.

- - - -

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Bila sem bolj družabna, zlahka sem se družila z novimi ljudmi, v družbi nas je bilo več. Zdaj sicer sem, ampak v svojem ozkem krogu. To bi rekla da je največja sprememba

Kako dolgo poznaš svoje prijatelje, s katerimi si si zdaj najbližje?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Od faksa. Teh je večina.

- - - -

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Nekaj s SŠ, nekaj faks, nekaj po faksu, nekaj šele po selitvi. Tako da zelo različno :)

ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js samo iz osnovne in srednje sole, najveckrat/ najblizje sem si s tistimi iz srednje sole, ta vikend sem se z eno iz srednje sole npr. Dobila.
Iz faksa nimam vec kontakta z ljudmi, po faksu nisem sploh nobenega novega vec spoznavala razen par tipov/ fantov s katerimi sem se en cas dobivala…

——————————————————-
Caki kaj? Js sem razumela tisto vprasanje, koliko je tvoj otrok drugacen od tebe.

Ok bom zdej odgovorila se to. Otrok js sem bila veliko bolj nesamozavestna in preplasena od mene zdaj in tiha in ubogljiva in tudi bolj prijazna verjetno in da nikoli nic nisem nazaj rekla, ustrezljiva. Zdaj imam ravno kontra na nek nacin bolj obcutek, da nihce ni pametnejsi od mene in nihce ne dela vec kot jaz in nihce ni nic vec.

Druzabna ne vem, zdaj se mi ne da pretvarjati, niti se pogovarjati in biti prijateljska, ce mi nekdo res ne klikne oz. me res ne pritegne, sicer nisem sramezljiva ali zadrzana kot ko sem bila otrok, me pa utrujajo odnosi ali druzenja, ce ni res spontano in da sama v njih uzivam.

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ena je moja sorojenka, ena iz srednje, ostale sem dobila s sedanjo vezo.

Kako hitro vzames tableto, ko te nekaj boli?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nikoli v zivljenju je nisem vzela( edino za vrocino, da sem se lahko ucila na faksu kljub vrocini), prvic zdaj, ko imam otroka, da lahko bolna/ v bolecinah( konkretno sinuse vnete sem imela prvic v zivljenju odkar imam otroka in kar veliko tablet vzela na racun tega) skrbim za (bolnega) otroka, da mi olajsa zivljenje.

Na zadnje sem vzela ene 3 dni nazaj paracetamol, ko me je sredi noci zacela mocno bolet glava in sem bruhala( nikoli v zivljenju mi sicer skori ne nardi za bruhat oz zelo tezko), da sem lahko nazaj zaspala in sla delat normalno naslednji dan.

Moj ima tudi celo lekarno tablet, js prej se doma nisem nikoli nobene tablete imela.
Enkrat me je cimra vprasala, ce imam tableto za boleco menstruacijo, sem samo debelo gledala, kaj sploh je to.

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Za glavobol kar precej hitro. Če se mi razboli, potem mi nobena tableta več ne pomaga.
Ampak jemljem dejansko samo Lekadol.

Jaz recimo nisem nikoli imela bolečih menstruacij, zato nikoli nisem v tistem času jemala tablet.

- - - - -

Ponavljam
Odgovori