disketa napisal/-a: 04. Jun. 2025 20:03
.. sem pred uf.. 15? leti precej spremljala ta forum in me ful firbec matra, če je slovenc79 uspel dobit kakšno babo s temi svojimi kriteriji
Če se komu da nardit kak recap haha
U, lej jo, ena "nova"
Ne vem kaj te ta slovenc79 tolk preganja, lahk sam rečem, da mogoče mu je kaj uspelo in je zato nehal uporabljati forum. Koliko je pa spustil/prilagodil kriterije pa nimam pojma
* Tudi Led Zeppelin bi lahk napisal kako je kaj srečen ali pa manj srečen. Saj vemo, da odnosi so kompromisi.
* Jaz svoje "manekenke" zaenkrat ne bi komentiral
* Bi pa komentiral to, da... upam, da mi bo več dajala kakor jemala, ker sem samskost grdo fasal na psihosomatski ravni. Slabo prenašam samskost od 18. leta in res je bilo zadnjih 5+ let groznih
* Pa to, da pač sem eden tistih moških, ki pač vizualno ni privlačen. Besedno se pa tudi ne znajdem. Torej imam 2 minusa. Res je težko. Saj to sem že 100x pisal, pa bom še 100 in prvič. Tudi povprečne punce al pa podpovprečne, torej mogoče katere pametne ženske izmed njih, v mojem vizualnem rangu, s katero kako bi hitro pristal na "kompromis", vsaj v preteklosti, pač iščejo tipe, ki so bolj privlačni in bolj moški od mene. In to me tepe v lajfu.
* Zakaj nič ne naredim? OK, strinjam se, premalo naredim. Nekaj me je zdravje oviralo, pa vrgel sem se v ples, pa morda res nisem za ples, ampak še vedno vztrajam kot vse kaže
* Tale zdajle ni nekaj hudo pametna, čeprav iznajdljiva je, vsaj v šoli res ni bila pridna. Je rekla, da ji je
odmor bil najljubši predmet v šoli. Telefon in ChatGPT sicer obvlada precej bolje od mene
* Je pa pač nadpovprečno lepa. Pol se mi pač dogaja, da vidim kako zlahka lepe punce dobijo popust, tudi če so z mano. Včasih je natakar zavisten, da niti napitnine noče vzet. Potem taksist je iz prve komentiral, da pač ne ve, kako bi jaz tekel, ampak da punca bi pa definitivno precej bolje tekla od mene, ker je dost bolj
fit.
* No sej mi je seksi to.
* Kar sem se pa naučil je pa to, da pač moram igrati na več kart, ker si ne želim po koncu bilokatere zveze spet biti na začetku, zato k sm tolk pošten in moralen.
* Pač, hayley je komentirala, da se mi je videlo od daleč kot da z ženskami nimam nič izkušenj. Ne vem, morda bi še vedno imel čudne kretnje, ampak mislim, da se mi "vidi", da sem bil z veliko ženskami, čeprav zgledam še vedno naivno in
nedolžno.
* Pač, čeprav si v zvezi, moraš biti blizu tudi drugim ženskam, kako daleč, še sam ne vem. Sej ona ni neki hudo posesivna (še?). Dejstvo pač je, da mi to paše, da mi itak samo najhujše
seks bombe pašejo... in ne vem še kako bom jaz na svojem telesu ali pa celi podobi ustvaril, da bom tudi jaz seksi najbolj seksi ženskam...

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)