Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je praznovanje uspelo :D
Bila je vesela številnih tort, daril in sosedovih otrok, ki so jo presenetili zvečer :kuss: :birthday: :tanz: :jump:
- sva se po dolgem, dolgem času uspeli dogovoriti za popoldansko kavico. Komaj čakam
- še 2 tedna: konec šole in spet proti morju. Juheeeej, jaz sem še vedno kot mali otrok, ko pride do odhoda na morje ;D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- tamali je koncno malo sel v dnevno, mi sicer ne da niti sekunde miru odkar sva doma, skos po meni pleza
- spet sm delala 8 ur brez malice, ker se mi ene stvari mudi naredit, 3. Dan ze
- se morem skorda psihicno pripraviti kako hitro je konc enega tedna pocitnic, ko imamo zdaj en teden fraj, ker prejsnjic mi je bilo kot da bi se 2x obrnila in nazaj sluzba
- imamo sicer probleme oz moj ima s sosedom ki zivi za stalno pod nami na vikendu, ne samo za poletje in verjetno bo mogel v tozbo it in tudi se za lep kupcek skesirat za to tozbo.
- mi res ful pase prit v sluzbo ob 7 ali 6, da se bolj skoncentriram, ce pridem ob 8 da tamalega oddam ja cimbolj pozno, se pocutim cela razstelana, ko so vsi ze tam
- je lepo bilo bit po dolgem casu, ce ne od konca porodniske spet enkrat samo z malim pri moji mami, je moja mama bolj sproscena, kot ce je se on zraven
- bi jedla cokolado ampak je nimam, ali karkoli cokoladnega
- nisem nic se utegnila it kaksne obleke kupovat, bi si mogoce vzela lih kaksne kratke hlace jeans nove
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- je naša najstnica včeraj zaključila z vsemi ocenjevanji in pridobivanjem ocen, tako da ji resnično privoščim brezskrbno poletje z možgani na off ;D
- smo ta teden vsak dan na kakšni zaključni prireditvi, vrtčevskem nastopu ali preprostem druženju s prijatelji. Zasluženo!
- sem z omare potegnila še zadnje nove (beri: neoprene) poletne obleke in jih dala v stroj… Se bom počasi lotila sortiranja in likanja pred morjem. Da mi ne ostane vse do zadnjega…
- mislim, da sem našla popolno darilo…
- lahko počasi začnem odštevati dneve do prvega dopusta :ja: :zustimm: :supercool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem bila sama pa ta teden na sluzbenem teambuildingu in sluzbenem pikniku. Teambuilding je bil veliko boljsi in nad pricakovanji.
- sem na teambuildingu igrala tudi odbojko na mivki po ene 10 letih, na pikniku pa streljala z lokom. Sem rekla, grem lih za ene 2 uri na piknik in potem sem res ravno po ene 2 urah sla nazaj domov in prsla lacna od piv, ki sem jih spila, domov.
- sem hotla it jutri malo v soping pa on noce z nama, bi sel po svoje potem s tamalim bom pa tezko kaj kupovala
- bila tudi pri ortodontu ta teden, menda imam zdej popravljeno, ne rabim vec hodit.. in pri kozmeticarki.. menda imam rozacijo, 1 mesec sem delala vse kot mi je rekla zvecer in zjutraj in se mi ni nic popravila rdecica…
- tamali se je nekaj pregladil in mu skos tece z nosa od dane sponoci naprej, ne vem a je bil ponoci kaj premalo oblecen ali je kaj v vrtcu staknil
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- je blazno tezko imeti otroka
- je pasalo danes kot budali samar pozno ustat, sem nekje 8:38 vstala, medtem, ko cel teden prej budilke ob 5:00, po tem ko sem sama sla spat ob 22:30 ali 23 in se vsaj se enkrat sredi noci zbudila za dojenje, nekatere dni pa veckrat. Sem pa danes ponoci tud nekje vsaj eno uro bila budna, dojila skos ker mali ni mogel zaspat zaradi polnega nos
- mali glih kar vpije ‘mua’, - misli muha, ceprav se bojim, da zgleda bolj kot en molj, ki nam leti po kuhinji
- ni miru za spit kavo, mali priracal do kuhinje nekje 9:09 lih sredi moje kave, pred tem sem pa se nego obraza delala, cistla, pospravla malo kaksno stvar po kuhinji, da je lih naneslo, da je med mojo kavo prisel gor do kuhinje. Takoj se sel dojit k meni, do tega trenutka se kozarec z vodo polil neki napol med izpljunil in bruhal en piskot….
- tamali prakticno nikoli ni vec kot pol metra/ en meter stran od mene, ko sva oba skupaj doma
- ze drugo bruhanje/ izpljuvanje piskota
- tamali si ful rad da plenico dol da lula po tleh po stanovanju in vceraj ko je bil sam z mojim doma in js na pikniku je tud kakal na sredi dnevne na tla, ko je bil brez plenice, noce pa sploh it na kahlico. Aja nastavek za wc mamo pa se vedno v garazi, ampak v Sarajevu ni hotel tudi na nastavek nic it.
- mislim, da sem se odlocila da bon pisala svoji psihoterapevtki
- tamali glih kar premika stol iz kuhinje, da ga bo nesel pred umivalnik v kopalnici, bo splezal gor in se igral z vodo v umivalniku in vmes krici, ker so hodniki in kuhinja in sobe na razlicnih visinah in mu ne gre stol direkt mimo…
- bi si nabavila od oblek dolgo belo poletno obleko, nov dolg jeans nekega ravnega kroja ali malo sirok, imam en jeans, ki sem ga kupila skoraj 3 leta nazaj in je ze cel zdrsan, raztegnjen ker je edini ki ga nosil( od modrih jeansov) in kratke jeans hlace in lahko kaksen krajsi cipkast bel top in mogoce kaksne bele balerinke.
- so mi od parfumov vsec in bi si mogoce nabavila enega od: Dior - J’Adore Leau, Gucci- gorgeous Gardenia, Prada paradoxe edp navaden in Prada Paradoxe intense. Vsec sta mi se 2, ki sem ju ze imela in prodala pred par leti Armani - Si edp in D&G Light blue edt. Mi je zadnjic tisti Prada paradoxe intense dal prav nek dober filing, ko sem ga nosila tester, samo naceloma ta ni za poletje.
- je ena od sodelavk v zadnjih dneh iz ozje delavne skupine isto izgubila enakega bliznjega kot jaz med porodnisko, je lih eno leto starejsa od mene in otroka ima pol leta starejsega od mojega.
- je moj po moje vceraj prvic imel malega za dve uri, obicajno ga je pazil najvec 1 uro v kosu
- sem se zredila ene 4 kg odkar sem sla delat po porodniski in me malo moti, da imam zdaj malo celulita po nogah, prej nisem imela nic. Do ene 58 kg, mi je se ok, zdaj kar sem se na zadnje vagala 59 kg, se pocutim, da je malo prevec.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem nabavila vse, kar sem imela v planu glede oblek, s tem da dolgo obleko bež namesto belo, dobila vecino v Massimi dutti in manjsi del v Stradvarius, ni bilo pa casa za balerinke/ obutev, kopalke, spodnje perilo.
- on ima izjave, da mi bela barva ne pase, ampak, da mi pase bež in mislim da krem
- se mi zdi, da imam samo ene kopalke trenutno tu pri nas doma( za spakirat za na morje), tadruge mogoce pri moji mami. Imam pa zdaj v celoti samo dvojne kopalke, ki so mi prav - s kosarico D, ostale starejse s C so mi premajhne, vsaj lani so mi bile, sama pa od modrcev navadnih se vedno nosim vse D.
- sem si v garderobi zgledala cisto ok, tudi s cca 4 kg vec oz toliko mi je prejsnji teden pokazalo in v garderobi dejansko nisem videla nic celulita nikjer, sem pa glih toliko dobila, da mi je zdaj ravno prav 36 in mi je 34 premajhna. Prej sem bila pa vmes med 34 in 36 stevilkami oz dolocene obleke 34 so mi bile tudi prav.
- me caka pakiranje, nekaj novih stvari mojih in od tamalega sem dala se zdaj prat
- tamali ima tudi samo ene kopalke, sem videla danes v babycentru tiste kopalne plenice, mi je zdaj malo zal da nisem enih vzela, samo takrat mi je bilo skoda denarja za to, pa zdaj mi je zal, da mu nisem tudi tistega okroglega napihljivega plasticnega bazena vzela, mogoce se kje dokupimo na morju alpa zdaj en skaf vzamemo, samo ta nov skaf ki ga imamo, je premajhen da bi noge iztegnil, nasa banjica, ki jo rabimo za kopanje doma, je pa kar precej prevelika, da bi jo s sabo nosili…
- drugace je pa malo bedno, da imam ze eno veliko krcno zilo nekje pri kolenu, mislim, da sem imela pred nosecnostjo ampak, da je zdaj se vecje obmocje tega
- upam da mi ni vplivalo covid cepivo, ker takoj po tistem cepljenju sem veckrat imela zelo oteceno tisto nogo/ oz meča, kjer imam zdaj krcno zilo, samo eno oz eno bolj
- da od cet naprej odkar sem imela kozmeticarko, mi je po novem rekla, naj ne nosim niti tiste ‘nekomodogene’ dd kreme, ki sem jo pri njih kupila, da vidim, ce mi tudi tisto packa kozo, tako, da zdaj petek sluzba, danes po trgovinah res nisem cisto nic nosila, ne dd kreme, ne pudrov, korektorjev, edino za na piknik vceraj pa sem si dala dd kremo in korektor ampak tisto je bolj izjemen dogodek, zdaj naprej za v sluzbo ne bom nosila nic…
- tamali je v bistvu toliko suh, da smo mu sli vse novo kupovat v stevilki 92, ampak bi mu zaradi suhosti bila zdaj bolj prav 86
- me jezi, ker so neke njegove, od tamalega lanske kratke hlace 86 H&M, ki so bile ful fajn bomzazne, zelo tanke, enobarvne crne in sive, totalno izginile in nimam pojma, kje bi bile, bi mu bile zelo prav letos, ima kar isto stevilko kot lani.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- sem danes že počasi začela s pripravami na prvi dopust (beri: likala 2 uri)
- grem v torek še na en hiter shopping. Držim pesti, da dobim še ene bele čipkaste lanene hlače :hearts: So se izkazale za full dober nakup
- nimam niti prevelikega problema s pakiranjem in organizacijo dopustov. Najbolj pa obožujem tisti filing in pričakovanje kakšen dan pred odhodom. Just love it :jump: :megacool:
- že nekaj let hodimo na mivko, pa se je še vedno ne morem navadit
- držim pesti, da nam letos uspe malo otok raziskati. Pa obisk vodnega parka :ja:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

disketa napisal/-a: 04. Jun. 2025 20:03 .. sem pred uf.. 15? leti precej spremljala ta forum in me ful firbec matra, če je slovenc79 uspel dobit kakšno babo s temi svojimi kriteriji :D
Če se komu da nardit kak recap haha
U, lej jo, ena "nova" :D
Ne vem kaj te ta slovenc79 tolk preganja, lahk sam rečem, da mogoče mu je kaj uspelo in je zato nehal uporabljati forum. Koliko je pa spustil/prilagodil kriterije pa nimam pojma :rolleyes: :) :)

* Tudi Led Zeppelin bi lahk napisal kako je kaj srečen ali pa manj srečen. Saj vemo, da odnosi so kompromisi.

* Jaz svoje "manekenke" zaenkrat ne bi komentiral :oops:

* Bi pa komentiral to, da... upam, da mi bo več dajala kakor jemala, ker sem samskost grdo fasal na psihosomatski ravni. Slabo prenašam samskost od 18. leta in res je bilo zadnjih 5+ let groznih :oops: :mad: :evil:

* Pa to, da pač sem eden tistih moških, ki pač vizualno ni privlačen. Besedno se pa tudi ne znajdem. Torej imam 2 minusa. Res je težko. Saj to sem že 100x pisal, pa bom še 100 in prvič. Tudi povprečne punce al pa podpovprečne, torej mogoče katere pametne ženske izmed njih, v mojem vizualnem rangu, s katero kako bi hitro pristal na "kompromis", vsaj v preteklosti, pač iščejo tipe, ki so bolj privlačni in bolj moški od mene. In to me tepe v lajfu.

* Zakaj nič ne naredim? OK, strinjam se, premalo naredim. Nekaj me je zdravje oviralo, pa vrgel sem se v ples, pa morda res nisem za ples, ampak še vedno vztrajam kot vse kaže :rolleyes: :)

* Tale zdajle ni nekaj hudo pametna, čeprav iznajdljiva je, vsaj v šoli res ni bila pridna. Je rekla, da ji je odmor bil najljubši predmet v šoli. Telefon in ChatGPT sicer obvlada precej bolje od mene :oops: :rolleyes: :lach:

* Je pa pač nadpovprečno lepa. Pol se mi pač dogaja, da vidim kako zlahka lepe punce dobijo popust, tudi če so z mano. Včasih je natakar zavisten, da niti napitnine noče vzet. Potem taksist je iz prve komentiral, da pač ne ve, kako bi jaz tekel, ampak da punca bi pa definitivno precej bolje tekla od mene, ker je dost bolj fit.

* No sej mi je seksi to.

* Kar sem se pa naučil je pa to, da pač moram igrati na več kart, ker si ne želim po koncu bilokatere zveze spet biti na začetku, zato k sm tolk pošten in moralen.

* Pač, hayley je komentirala, da se mi je videlo od daleč kot da z ženskami nimam nič izkušenj. Ne vem, morda bi še vedno imel čudne kretnje, ampak mislim, da se mi "vidi", da sem bil z veliko ženskami, čeprav zgledam še vedno naivno in nedolžno.

* Pač, čeprav si v zvezi, moraš biti blizu tudi drugim ženskam, kako daleč, še sam ne vem. Sej ona ni neki hudo posesivna (še?). Dejstvo pač je, da mi to paše, da mi itak samo najhujše seks bombe pašejo... in ne vem še kako bom jaz na svojem telesu ali pa celi podobi ustvaril, da bom tudi jaz seksi najbolj seksi ženskam... :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- ok nisem bila lih visek inteligence glede odnosov na sploh pri 26 letih.
- razmisljam veliko zadnji cas, da tudi ce bi ostala z bivsim iz faksa bi bilo najbrz v redu, oz verjetno je prej negativno menjavanje partnerjev. Edino tisti moj cisto prvi fant me ni privlacil in mi ni zal, da s tistim nisem ostala…mi je bil veliko bolj privlacen in seksualno podrocje dobro s tistim iz faksa, tadrugi
- pogresam malo tisti cas, ko sva bila z bivsim skupaj in sem bila mlada… zdaj se pocutim kot da nimam nic kaj vec zivljenja.
- ceprav se potem spomnim tudi stvari, ki me je takrat motila, da nama pogovor ni tako stekel oz je bilo kdaj kot da ne bi vedela se kaj pogovarjati oz neko manjko na tem podrocju in manjko povezanosti skozi pogovor… kar se zdaj pri njem pocutim precej na podobni ravni/ valovni skozi pogovor, ampal je pa kaj drugega slabse..
- veckrat pogresam tudi prejsnjo sluzbo, tudi tip dela in sodelavce. Ceprav, ko sem bila pa prvic fraj in sem se z mojim vozila kje po slo kjer sem mogla se v prejsnji sluzbit vozit po terenu, sem bila pa samo v mislih, kako je bilo to tezko, kako sem lahko vse to delala..

- je drugace veliiko lazje z otrokom na morju zdaj pri 20m kot lani pri okol 9m, vsaj zdaj v stanovanju, prav na plazi se nismo bili, ceprav bi sicer rekla pa, da je na splosno bolj naporen od 1 leta naprej.
- lani poleti ze na slikah izgledam prav izzeta. Se mi zdi, da sem zdaj boljse fizicno, pa kak kg sem nazaj dobila.
- so mi kar vsi mozolji do zdaj izginili, samo se ostanke je videt po delanju teh rutin in rdeco kozo.
- Mi je tokrat naredila brez lakticne kisline, prejsnjic pa z, ceprav nimam potrjene kaksne alergije na laktozo, mi zgleda na koži škodi.

- si zelim, da bi karkoli vedela o njem ali spregovorila/ si pisala kaksno besedo, bivsem iz faksa, pa ne vem cist nic, niti ce je ziv.
- zdaj za nazaj nekako ce naredim povprecje vsega, je nosecnost in cas do 1 leta lepa, po 1 letu grozno, nic ne spi vec cez dan, trmarjenje in upiranje za vsako stvar, dojenje pa isto kot novorojencek ali vec.. hrana tudi vsa bolj konca na tleh, ali direkt iz kroznika, ali pa iz ust ozpljunjena..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem danes dobila cas za telovadbo po zelo dolgem casu, malo pilatesa in ene 15 min teka zunaj, s tem da sem na nekem makedamu naletela na kozle z zelo velikimi rogovi in sem se jih kar ustrasla in obrnila, da ne ne kaksen napade.
- jebemti, sem ga razumela da gre s tamalim za eno uro na sprehod, pride nazaj po 20 min

- nic, ne vem kaj je najbolj pogosto al obicajno da 1-2 letniki nosijo v morju, jaz sem vzela kar ta plavalni jopic/ brezrokavnik, za v vodo pa snugije
- so mu pa za doma ravno prav 21 snugiji, ti za v vodo so pa manjsi in so mu 22 ze zelo tesni. Sem pa pomerila nogo na unem merilu za noge v babycentru in ima ravno med 22 in 23 nogo, kar pravi prodajalka, da je 23.
- pa tisto uv obleko sem kupila za foro samo eno, dolgi rokavi in kratke hlace, mi pa ni jasno, kaj nosi odspodaj.. ocitno samo plenico
- bila v necem podobnem dmu vceraj in so imeli plavalne plenice samo 2-3 st, on bi rabil vsaj 4.

- tamali noce nikakor nosit plenic in si bodi se sam odpne in d aplenice dol, na kahlico ali nastavek za wc pa noce in se stegne kot deska, da ga ne mores prepognit za na wc
- se nam je zdaj v zadnjih 3 dneh 3x pokakal na tleh v stanovanju in velikokrat polulal
- tudi v vozicku se noce peljat in zdaj od vceraj naprej se pusti nekaj casa peljat, da sedi v tisti kosari pod vozickom, pri tleh :lach:
- se vedno se skos doji
- ajaa pa prvic od lanskega poletja naprej sem dobila cas, si nabarvat nohte, zaenkrqt samo na nogi v prozornem laku z odtenkom lavande
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se mojemu zelo rjavemu otroku vidi, da ima zelo belo mamo. Ne gremo na plazo/bazen brez plavalne majice z uv zascito in debele plasti kreme se preden sploh ven pokukamo.
- mi je bilo smesno, ko me je ena 2 poletja nazaj na lokalnem bazenu en fantek vprasal, zakaj imam moj otrok cele kopalke z rokavi in hlacnicami. Um, zakaj jih ti nimas, niso to vec devetdeseta, otrok :D
- me pa v treh dneh, ko smo bili cel dan na soncu sploh ni opeklo, niti malo.
- stresnega leta kar ni konec, upam, da se kmalu obrne.
- ne gremo nikamor vec do septembra. Konec septembra bi sla mogoce se kam s tamalim, bom videla. Zdaj v glavni sezoni mi je itak brezveze kam hodit, ker je vroce, guzva in drago.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

- ful ful ful vesela, da so bili izvidi ok in je dobil gips. Kako bomo čez to vročino, še 6 tednov tega :nein:

- danes smo planirali iti za nekaj dni na morje, ne vem, če bi sploh, najbrž mu bo doma bolj udobno. Mogoče vseeno gremo ponoči, da spijo v avtu ali pa samo mojega pošljem, da nekaj pelje tja.

- mi prav paše tole vreme. Utrujajoča je vročina.

- se nam glavni dopust prekriva za en teden in ne vem ali naj odpovem ali pač pustim. Če drugi uživamo v vodi in on ne more je to bolj tako...ni fer.

- joj jaz pa prav sovražim polno oblačil na otrocih v morju. Sicer sem se vdala v usodo in zdaj uporabljamo majice z uv zaščito. Najprej me je motilo, da so potem v mokrih oblačilih, ko se igrajo v nizki vodi ampak ok, ni tako grozno. Spodaj pa tiste old school kopalke-kroj navadnih spodnjic.

- v vrtcu imamo nek zaključek, joj kako mi je to odveč. Res nisem za te stvari

- bi bilo dobro, če dobim gor kakšnih 5kg. So kar skopneli odkar je nazaj nonstop akcija. Res se ful bolj poznajo vse gube na obrazu in še ne počutim se ok v svoji koži.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- nismo se sli nic v vodo, po plazi je pa v bodiju s kratkimi in kratkimi hlacami
- smo pa kupili vceraj tudi neko kremo za soncenje, mineralno, za ptroke, ki je menda boljsa od navadnih
- decembra je menda njegova mama rekla, da bi se mogla zrediti minimalno 2 kg, ampak zdaj dejansko imam 5 kg vec od decembra, je poznat da sem v sluzbi, da ne rabim krotit in bit v akciji non stop celi dan in dojit skos celi dan, kot prej ko sem bila na porodniski in dopustu po
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- je bil danes na sporedu še zadnji letošnji zaključek. Obvrtčevska dejavnost. Lepo jo je bilo videti kako uživa :kuss:
- bom jutri popoldan opravila še zadnje potrebne nakupe za morje…
- sem sicer, slej kot prej, pričakovala ogenj v strehi glede te tadeve… ampak, da bo pa tako hudo, si pa nisem mislila… :motz: :wall:
Gospa so mislili, da bodo z izsiljevanjem dosegli svoje, kljub temu, da se je dolgo govorilo, da se midva ne strinjava. In se je delalo mimo naju, proti najinim željam…
- se je namulila kot en 3 leta star otrok, ki v trgovini ne dobi željene sladkarije. Are you serious? :eek:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- mislim da ogromno ogromno bolj uzivam tip dopusta s potovanjem/ roadtripom, kot to morje… sem mislila, da moremo zaradi malega iti in da se ne bomo kam vozili bolj po vrocinskem valu, ampak tu niti ni tako toplo…
- pogresam imet kaksne nove kopalke, trenutno imam ene in edine, ki sem jih kupila ned nosecnostjo in mi je absolutno bil cilj samo da so bolj opmot, ne kako zgledajo, pa da so cim bolj zaprte v zgornjem delu ocitno…
- mi je skoraj malo zal, da sem rabila dopust za tole in nismo sli nekam, kuer se nismo bili
- sovrazim, da narocis koktajl in ti prinesejo pijaco popolnoma brez alkohola, placas pa ceno koktajla, poleg tega so prinesli en sok ko ie inel ze mehurcke in bil malo povrel in izbire skoljk, ki sem jo hotela niso imeli, samo dagnje…
- tamali je neki prehlajen in se po najmanj 30x api vec na dan doji
Odgovori