Za v sluzbo Jo malone- mimosa& cardamom in Narciso - Pure musc. Ali pa ravno 1 spric Tom Forda -Tobacco vanille.
Za cez vikend prosti cas kdaj Amouage - Sunshine, vceraj sem po dolgem casu za v sluzbo Sunset riot ( nevemkaterega proizvajalca vec, ampak je flanker/ disi skoraj identicno kot Baccarat rouge 540). In
Te imam trenutno v najinem stanovanju, minimalizem in to, vse ostale v hisi starsev.
Pa zdaj je ze vec kot 2 leti kar sem na zadnje lupila parfum in malo manj kot 2 leti kar sem kupila body mist.
Ponavljam+ jemljes kaksne prehranske dodatke in kaj?
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Za v službo praviloma nobenga, morda kdaj enega prvih (ne vem zdaj na pamet kateri je) pa kdaj Calvin Klein Euphoria, ki ne diši premočno
Za dejte in žure, manj kot nekoč, vendar nazadnje nek nazadnje kupljeni Valentino, ki diši skorajda kot ženski, vendar je moški, sicer pa rad Dior Savage Elixir (čeprav se mi zdi da je brez Elixir celo boljši), pa Carolina Herrera Bad Boy, pa nek YSL
Od prehranksih dodatkov vitiman C, D, omega 3 (z omega 3 ne pretiravam, ker so drage).
Ponavljam + ali ti kdaj sodelavke/-ci komentirajo parfum ali kako si oblečan/-a in kako?
Za dejte in žure, manj kot nekoč, vendar nazadnje nek nazadnje kupljeni Valentino, ki diši skorajda kot ženski, vendar je moški, sicer pa rad Dior Savage Elixir (čeprav se mi zdi da je brez Elixir celo boljši), pa Carolina Herrera Bad Boy, pa nek YSL
Od prehranksih dodatkov vitiman C, D, omega 3 (z omega 3 ne pretiravam, ker so drage).
Ponavljam + ali ti kdaj sodelavke/-ci komentirajo parfum ali kako si oblečan/-a in kako?

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
V zimskem času Gele Royal forte.
Ne, ne komentirajo. Smo nekje iste starosti (med 30-40 let) in noben nič kaj ne izstopa. Ženske vse večinoma v hlačah, majicah/bluzah in blazer.
- - - - -
Ponavljam
Ne, ne komentirajo. Smo nekje iste starosti (med 30-40 let) in noben nič kaj ne izstopa. Ženske vse večinoma v hlačah, majicah/bluzah in blazer.
- - - - -
Ponavljam
Parfuma si jaz zdaj v zdajsnji sluzbi dam samo 1 spric, ker ne pase tako v okolje in tudi ker malega nosim v vrtec v narocju doma ga dojim v narocju preden gremo od doma in ne pase to prevec zraven otroka/ dojencka, da on to voha. Kdaj imam pa tudi samo malo disece kreme za telo. Pa se jo malone, ki ga polovico casa nosim je koloniske koncentracije, ne parfum. Noben nic ne komentira.
V prejsnji sluzbi mi je sodelavec komentiral in parfum in tudi kako sem oblecena, da se mi barva nohtov in puloverja ujema…( tasamski)…
Nikoli nisem nicesar jemala, zdaj sem 2 dni nazaj zacela omega 3, se to sem do zdaj 2/3 dnevne doze, kolikor je priporoceno. Mi je dalo idejo, ker sem dobila pri kozmeticarki serum z omega 3 za kozo, ki ima dejansko vonj malo po ribah.
Ponavljam
V prejsnji sluzbi mi je sodelavec komentiral in parfum in tudi kako sem oblecena, da se mi barva nohtov in puloverja ujema…( tasamski)…
Nikoli nisem nicesar jemala, zdaj sem 2 dni nazaj zacela omega 3, se to sem do zdaj 2/3 dnevne doze, kolikor je priporoceno. Mi je dalo idejo, ker sem dobila pri kozmeticarki serum z omega 3 za kozo, ki ima dejansko vonj malo po ribah.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?